sivonier sau dressing?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Negresit as alege dressing-ul. M-am uitat la linkurile tale si nici macar nu mi se pare ca dulapul acela "indulceste" cum spui tu dormitorul. Gandeste-te ca avand usi glisante dressingul iti ocupa si mai putin loc, caci pentru usi normale ai nevoie de spatiu pentru ca ele sa se deschida. Acum tu stii cate haine ai - la mine atat eu cat si sotul meu n-avem destul spatiu - iar eu am sg. un dulap cu 4 usi (ce-i drept eu tin si lenjeriile de pat si prosoapele acolo) si sotul unul cu 2 si o debara pe hol cu 2 usi pentru hainele de iarna si nu ne ajung. Luna ce vine ne mutam la casa si acolo avem fiecare din noi camere destinate hainelor si incaltarilor si am comandat dulapuri deschise fara usi, doar rafturi culisante pentru pantofi, cravate, camasi etc. Astept sa-mi soseasca pe 200 nov. Urasc sa ma inghesuiesc cu hainele. Acum tu stii cum e la tine si tu hotarasti.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Sifonierul are rafturi,vreo 8 sau poate chiar mai mult,dar nu are sertare.Cred ca asa am sa fac pana la urma,am sa iau tot ce se poate lua din acel dormitor.Nu pot sa le mai spun sa-mi puna nimic la el pt. ca este import turcia si nu se fac la noi.Stii care este problema la noi?Acvem doar 2 pereti unde putem pune mobila,pt.celalalt perete este fereastra si pe altul usa.De asta nu puteam aranja cum vrem noi.Sa stapaniti sanatosi mobila.Cat are sifonierul tau?Cat va costat tot dormitorul?Sa inteleg ca ai vazut si tu dressing-ul de la mobexpert,ala care il face dupa spatiul pe care il are fiecare,la comanda?Nu ti-a placut?Inseamna ca intelegi dilema mea.Mi se pare mult mai dulce un sifonier mare.Diferenta intre sifonierul pe care l-am gasit eu si dressing este de 20 cm in lungime,doar atit.

merci frumos
da, am trecut si eu prin aceesi dilema. si exact ca la tine sifonierul si dressing-ul au cam aceesi dimensiuni.

pe tot dormitorul am dat 28 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

As opta pentru dressing ... dar nu in aceeasi camera, adica sa ai o camera aparte unde sa-l pui. E mai comod si astfel ramane dormitorul mai mare.

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

pb cu usile culisante la dressing vor aparea daca ai vreun pitic nazdravan cum avem noi...imediat ce a facut un an a devenit pasiunea lui sa se joace de a bau bau cu noi, intrand in dressing....de atata trantit usile alea au sarit de n ori de pe sine si nu se pun tocmai usor, mai ales ca le avem pana aproape de tavan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

quote:
Originally posted by nadyana

Sifonierul are rafturi,vreo 8 sau poate chiar mai mult,dar nu are sertare.Cred ca asa am sa fac pana la urma,am sa iau tot ce se poate lua din acel dormitor.Nu pot sa le mai spun sa-mi puna nimic la el pt. ca este import turcia si nu se fac la noi.Stii care este problema la noi?Acvem doar 2 pereti unde putem pune mobila,pt.celalalt perete este fereastra si pe altul usa.De asta nu puteam aranja cum vrem noi.Sa stapaniti sanatosi mobila.Cat are sifonierul tau?Cat va costat tot dormitorul?Sa inteleg ca ai vazut si tu dressing-ul de la mobexpert,ala care il face dupa spatiul pe care il are fiecare,la comanda?Nu ti-a placut?Inseamna ca intelegi dilema mea.Mi se pare mult mai dulce un sifonier mare.Diferenta intre sifonierul pe care l-am gasit eu si dressing este de 20 cm in lungime,doar atit.

merci frumos
da, am trecut si eu prin aceesi dilema. si exact ca la tine sifonierul si dressing-ul au cam aceesi dimensiuni.

pe tot dormitorul am dat 28 mil.

de la ce firma l-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

E.. habar nu am. Una oarecare din mag. Titan. Dar e foarte bine lucrat.

Mergi la inceput