Ma puteti ajuta cu ceva idei pentru confectionare hainute pt papusi Barby?
Idei de tipare, site-uri unde gasesc modele si instructiuni cum se fac ca nu ma pricep la croitorie?
Oricum nu le voi face la masina ci de mana.
Alea din hartie creponata cum se fac?
Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
Buna. Mi-am adus aminte ca si eu ma indeletniceam cu asta cand eram copilitza. Aveam pungi intregi de hainute facute cu manutele mele, toata ziua stateam si coseam sa imbrac niste bebelusi de-aia cheliosi de se vindeau prin librarii.
Ei bine, nu cred ca ai nevoie de vreun tipar, ci doar de indemandare si rabdare sa cosi si sa surfilezi bluzite minuscule
Decupeaza materialele astfel incat sa-ti ramana pe margini destul incat sa le faci tiv pt ca altfel se destrama. Iar pt modele, nu stiu ce alt sfat sa-ti dau decat sa-ti folosesti imaginatia si daca ii plac fetitei, cu atat mai bine!
Anka si Ubitu
Eu aveam 1 sau 2 tipare de pe Net. Spune-mi daca te mai intereseaza.
Apoi mai sunt papusile de hartie (de fapt carton) care se imbraca tot cu hainute de hartie, dar nu creponata.
Culmea este ca eu am pastrata din gradinita o rochita facuta de bunica pt. mine la serbare, din hartie creponata, celofan si ceva tifon pe spate. Hi, hi ce mai vremuri si ce imaginatie!
"Ce verde era valea mea!" (poze)