DC... altfel ( grup de suport pentru parinti) 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De ce nu a venit nimeni!
Eu am fost si pare sa fie ceva bun. Ne-am inscris, ne-au intrebat in ce zile ne-ar conveni sa facem recuparare. Va veni cineva la o anumita perioada de timp acasa sa ne invete cum sa ne jucam in camera copilul, cum sa asezam jucariile.... Eu am fost incantata de proiect si sper sa fie bine. As dori sa veniti si voi. Vineri la 16 langa Cocor(la Baratie/biserica Catolica)se va face o noua intalnire. Se vor discuta proiectele, ..si tot ce le-am propus.
Nu este dor pentru SD, pot veni si alti copii. Vor fi 2 centre de recuperare(asa am cerut) Unul in Dristor si unul in centru(Baratie)
Ati fost incantate de proiect, ....dar de ce nu ati venit? Am pus si problema orei de dimineata pentru cine are serviciu, se va rezolva si asta.Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

PAULA,
e intradevar frustrant pt ca te kinui si pt alti copii...dar nu ai cu cine sa faci proiectele realizabile 100 %...
din pacate stiu cum este ...la Slobozia am kemat 2 fete care au tinut un curs ABA...am vb cu parinti, am sunat, le-am povestit...au fost incantati ca nu se vor mai deplasa la bucuresti...si ca se face ceva si la noi...dar la curs numai eu m-am invoit, mi-am lasat copilul la bunici...
asta e
poate ca nu e inca tarziu...si poate vin data viitoare mai multi parinti...
intr-un we vin si eu...
pupici

Mari si Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Este foarte greu. Eu dau bani grei pentru educarea copilului meu si de aceea as vrea sa vina si parinti care nu-si permit, nu au. Eu stiu ce inseamna sa faci sacrificii, eforturi si sa tai de la mancare, haine...ca sa educi un copil cu necesitati speciale. As vrea sa vina mamici, tatici vineri. Este dupa ora 16 si cu siguranta va dura pana pe seara tarziu(este buna ora si pentru cine are serviciu). Eu de ex. vin cu Alexa si mai vin parinti cu copiii lor ca sa se cunoasca, imprieteneasca. Nu stiu ce va fi dar incercam sa mai avem o alternativa la clinicile cu bani. Macar o ora pe sapt gratis si restu...
Va pupic si sa stii ca nu sunt suparata pe voi, nu am de ce si va inteleg. Ma doare cand cineva incearca sa va ajute si voi nu reactionati pozitiv. Mi-as fi dorit si eu ca la inceput(cand a venit pe lume Alexa) sa gasesc pe cineva care sa-mi dea un sfat pozitiv, sa ma incurajeze....si cautam si nimeni si nimic. Voi de ce nu vreti?

Imi cer scuze ca sunt insistenta.


Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Asta-i abia inceputul Paula! Tu probabil vei rezista mai mult, avand copilul cu nevoi speciale! Sa duci lupta asta cativa ani de zile, sa vezi ce frustrant este!
I-am dat si eu nr de tel prietenei mele, sa vina sa se informeze, dar se multumeste sa se planga si sa caute vinovati. Face asta de 8 ani de zile.
Scuze ca am fost cam rea, dar am niste noduri in gat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alcor spune:

Nu am putut ajunge astazi ptr. ca de abeea aseara am aflat dar am sa incerc sa ajung vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Paulista luptatoare nu te supara. Dintre fetele care scriu in mod activ la acest subiect, cate sunt din Bucuresti ? Asta ar fi o chestiune si apoi, uite cazul meu : exclus sa ajung oriunde in Bucuresti mai devreme de 18.00, pentru ca lucrez in afara orasului, iar pe DN1 se circula ca naiba. Si apoi recunosc sincer ca facand ABA acasa nu mai sunt chiar atat de disperata. In plus, am nevoie din cand in cand sa intarzii sau sa lipsesc pentru sedintele de coordonare ale lui Tibi, deci am credit limitat. Fiecare e cu propriile constrangeri. Poate ca din cand in cand sambata n-ar fi rau.
Te inteleg sincer si iti inteleg si frustrarea si insistenta, dar nu poti urni toti oamenii, unii s-au nascut doar sa se vaite, altii se vaita in timp ce se lupta, altii tac si lupta. Nu toti parintii sunt dispusi sa se implice personal in recuperarea copiilor lor, astfel incat sa-i intereseze cum sa se joace cu ei si altele.....
nu fi trista !

Mari ti-am luat puzzle cu animale si cu fructe. Fiecare cutie contine de 2, de 4 si de 6. I le dau Andreei.

Nu am gasit incastru la Carrefour Baneasa. Daca ajung maine la Orhideea imi iau si mie si va iau si voua (Mari si Magnolia). Daca nu, ramane pe saptamana viitoare sa incerc sa ajung la Pta Victoriei pana in ora 17....

Si inchei laudandu-ma : Tiberiu potriveste culorile din prima zi in care i-au fost introduse, fara prompt, la comanda verbala


Desigur, cand i se cere sa spuna AAAAA, spune IIIIII - rabdareeeeeee multa ne trebuie.

Gata, am scris o tona, PAMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali 64 spune:

Incastre cu "tamburus" foarte bine realizate gasiti la magazinele TCM. Costa 150.000 lei si sunt cu masini, animale,etc. Am mai gasit si in Selgros jucarii din lemn bune pentru copii nostri. Casa retro mi s-a parut cam scumpa, dar pentru cine vrea sa ajunga acolo se intra pe o alee din bd. Iancu de Hunedoara pe langa City Bank-ul dintre Piata Victoriei si Sp. Gr. Alexandrescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milena Surdu spune:

Axia, vesti minunate! da-mi voie sa ma bucur impreuna cu tine .

r

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Vali, de ce ai fugit? Am strigat dupa tine sa vin si dusa ai fost....
Am sa lupt cat ma sa mai pot pe urma am sa ma retrag si pe urma sa nu ma intrebe nimeni nimec....am sa spun ca sunt ramolita de situatie
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali 64 spune:

PAULA am fost nevoita sa plec pentru ca Bogdan se plictisise - se asezase pe jos in fata usii de la intrare si nu mai vroia sa se ridice de acolo.
Ne vedem vineri la Baratia! Eu voi veni cu Bogdan. O sa o aduci si tu pe Alexa?

Mergi la inceput