sumamed
baietelul meu de 1 an si 3 luni mi-a facut febra 2 nopti la rand in we, fara alte manifestari, asa ca luni am fost cu el la dr, a spus ca are gatul plin de secretii si ne-a recomandat sumamed, tratament de 3 zile in doza unica 2,5 ml/zi. problema noastra este ca ne luptam de la 4 luni cu o candidoza digestiva tot in urma unui tratament cu antibiotic si nu stiu daca acest medicament este un antibiotic puternic, avand in vedere durata scurta a tratamentului. ce stiti despre sumamed si reactiile lui adverse?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Raspunsuri
Anuska spune:
Citeste prospectul, acolo scrie de reactii adverse.
Uite ce am mai gasit: http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=2369&c4b5a6e9e36bbf95f525774349454565=1144735073
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
aime spune:
Este intr-adevar un antibiotic f puternic, eu m-am capatat cu candida dupa 3 zile de administrare (doza ptr adulti, ce-i drept) dar am scapat usor, dar si cu o durere groaznica de stomac (pe care o mai am uneori, acuta si care trece, dar inainte de a lua acest medicamnet nu o aveam). Ce e bine, e ca este si f eficient.
Sanatate multa!
aime
daniella4 spune:
Nu mai am prospectul, DAR noi am patit-o rau cu Sumamedul. Dupa o criza de otita ni s-a recomandat la Urgenta Sumamed, pe la 1 an si 4 luni. Dupa vreo 2-3 zile bb avea stomacelul varza, voma, nu mai vroia sa manance, cred ca-si distrusese flora stomacala. Si nu e un tip sensibil.
..asa ca fii atenta, sper sa nu treci si tu prin asta. E un atibiotic destul de dur.
vladis spune:
anuska, multumesc mult pt raspuns, am citit si eu prospectul,insa eu as fi dorit parerea cuiva care l-a folosit la bb pt ca la reactii adverse sunt mentionate tocmai reactiile digestive si pe noi asta ne doare cel mai tare, candidoza digestiva manifestandu-se printr-un nr mare de scaune pe zi.
sunt suparata pt ca pediatra noastra, care ii stie problema este in cm si am fost la alta dr care nu stia prea multe despre candidoza digestiva, dar numai noi stim cat ne luptam sa scapam de ea
Florentina Roman spune:
Noi am luat sumamed pe la 4 luni si i-a iesit o eruptie de toata frumusetea dupa numai prima doza. Intr=adevar, este un antibiotic foarte puternic,mai stiu un caz in care a facut varza un stomacel de 3 ani, asa ca... grija mare!
Florentina & Tudor
vladis spune:
fetelor, multumesc mult, va dati seama ca dupa raspunsurile voastre, nici ca-mi vine sa ma mai ating de antibiotic, asa ca m-am hotarat sa mai cer parerea unui pediatru astazi.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by vladis
fetelor, multumesc mult, va dati seama ca dupa raspunsurile voastre, nici ca-mi vine sa ma mai ating de antibiotic, asa ca m-am hotarat sa mai cer parerea unui pediatru astazi.
Eu zic ca-i cel mai bine. Am uitat sa-ti spun ca pana la Sumamed al meu pici nu a varsat niciodata!