cade parul daca-l speli des?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Eu nu cred ca parul cade de la spalat des, ci mai degraba de la "agresiunea" la care il supui dupa spalare: uscat, aranjat...
Si cu toate acestea eu am deja 7 ani de cand ma spal la 2-3 zile pe cap si nu imi cade mai tare, plus ca eu ma simt mai multumita si fericita cu parul curat.

Maria

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Eu ma spal in fiecare zi pe cap si nu am probleme cu cazutul parului.
Daca nu-l spal in fiecare zi cum l-am obisnuit se ingrasa .
Trebuie sa-l spal in fiecare zi ca folosesc gel de par iar a doua zi daca nu l-as spala ar arata tare urat si nespalat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_da spune:

mie imi cade oricum, indiferent de frecventa cu care il spal

cred ca este foarte important sa folosim sampoane adecvate tipului de par cat si frecventei cu care ne spalam...dar la mine nu prea s-au vazut rezultatele folosirii corecte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu are absolut nici o legatura spalatul cu cazutul parului. Si mie imi cade foarte tare si il spal la 5-6 zile. Deci....

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In Finlanda mi se ingrasa parul mult mai repede decit in tarile tropicale,fapt care m-a lasat foarte dezorientata.
Probabil marea/oceanul/soarele sa aiba vreo influenta?
Acasa,de spalat ma spal la 3 zile si am incercat si la 1 saptamina dar nu mi s-a parut ca influenteaza caderea parului.

Sabina 26+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca trebuie sa il speli cind simti nevoia, cind se "murdareste". Daca nu il speli cind are nevoie e posibil sa cada si mai mult.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by eckho

Mercic de raspunsuri.
O sa incerc sa-l spal mai rar sa vad daca pot sa-l obisnuiesc sa nu se mai ingrase asa repede ca e teroare. Desi si al meu cade mai rau cand il las mai mult timp nespalat.

pupici

Incearca sa folosesti produse pentru par gras si asa poate ca nu o sa se mai ingrase la fel de tare.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

Pai mai am o problema: firele inspicate la varfuri. Asa ca nu pot sa folosesc pentru par gras ca l-as usca si mai tare la varfuri.
Poate e si din cauza ca folosesc masti de par tot timpul si solutii, creme leave-in ca sa-l mentin suplu pe lungime. Da' pun numai pe varfuri nu si pe radacina.
Ce e drept ca nu folosesc sampon de fiecare zi. Am doua: Vichi pt matreata ala verde, si Kerastase, bain mirroir 2. Poate sunt prea puternice sa le folosesc asa des.
Si, da, imi usuc parul cu uscatorul ca ma ia cu dureri de cap daca nu. Il vopsesc poate de doua ori pe an. De coafat nu-l coafez. Il chinuiam sa-l indrept inainte ca aveam de doua ori mai mult si statea ca o capita de fan. Acum daca mai am jumate se pleosteste singur in cateva ore sau peste noapte.
Macar din punctul asta de vedere nu mai am probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu stiu ca parul se spala cand este murdar. Acuma, depinde de fiecare cum isi suporta parul. Daca ai un par gras atunci folosesti produse pentru parul tau, dar n-ai de ce sa-l lasi sa se imbacseasca daca e timpul sa-l spali, doar ca sa nu cada sau ca sa ne se ingrase.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput