cade parul daca-l speli des?
Voi ce stiti? Ca cica asa ar fi. Mi-a zis cineva ca i-ar fi zis un doctor.
Acuma la mine poate a fost o coincidenta. Da' eu acum doi trei ani il spalam o data pe saptamana si era super bogat si frumos. E drept ca prin a cincea zi se ingrasa dar il prindeam si il tineam asa doua zile.
Treptat am ajuns sa-l spal la doua zile. Dupa o zi jumate e deja gras. Si cade in draci. Mai am jumate din ce aveam.
Nu stiu ce sa zic. L-am obisnuit eu asa in timp sau poate e de la apa de aici. In Rom nu aveam probleme.
Raspunsuri
Qamar spune:
Nu![]()
eu ma spal la 2 zile pe cap de zeci de ani
...si nu imi cade nici mai mult nici mai putin (decat e normal...). Firele care au radacina slabita vor cadea oricum, fie ca il speli, sau nu..iar cele sanatoase si in vigoare, nu vor cadea...decat daca te speli pe cap la modul sado-maso, ceea ce nu cred ca este cazul.
Probabil iti cade mai mult din alte motive....
Numai bine!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
corinadana spune:
Nu!
Aici latino people se spala in fiecare zi pe cap si au nene un par!!!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Alissaa spune:
Nu. Eu ma spal pe cap cam la 3 zile. Cand din diverse motive mai aman o zi, imi cade mai mult par la spalare. Deci, in concluzie, cu cat il spal mai rar, cu atat cade mai rau. Ce am observat e ca de cand nu mai iau anticonceptionale mi se ingrasa parul mai rau. Inainte 4 zile nu erau o problema, acum, cam din a doua zi incepe sa arate rau, ziua 3 e chiar naspa.
bits spune:
cu siguranta nu cade din cauza spalatului!pana la 100 fire/zi e normal sa cada pentru ca se regenereaza.o cadere fff pronuntata poate avea la baza dereglari hormonale,devitaminizari ,stress.singurul lucru pe care l-am remarcat drept consecinta a spalatului zilnic este ingrasarea mult mai rapida a parului.
27,KEN(1nov 2004)
mirelaispir spune:
nu cade parul din cauza spalatului des, dar cu cat il speli mai des, cu atat se ingrasa mai tare!
asi spune:
Mie imi cade mai tare daca nu il spal .
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mirrella spune:
Si eu ma spal cam la doua zile pe cap,si am intrebat odata la coafor :daca l-as spala mai rar s-ar ingrasa mai putin? Tanti mi-a spus ca efectul ar fi altul: praful si grasimea nu lasa radacina parului sa respire, deci va cadea mai mult.
Si cred ca e logic...
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
eckho spune:
Mercic de raspunsuri.
O sa incerc sa-l spal mai rar sa vad daca pot sa-l obisnuiesc sa nu se mai ingrase asa repede ca e teroare. Desi si al meu cade mai rau cand il las mai mult timp nespalat.
pupici