Piticlonti de iulie-august 2004 (201)
Raspunsuri - Pagina 10
alice2004 spune:
Roxi, !
Ma pregatesc si eu sa plec acasa ... afara e o vreme suuuper, si aseara era asa de frumos, cam ca la sfirsit de august !!
O dupaamiaza linistita va doresc si pupici !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
unde pleci?
quote:
Originally posted by roxanaz
heheehe super interogatoriul Ioana....secrete, ai?
Gabitz distractie placuta cu bucataria cea noua si spoooor!
Nora criminala faza cu bunica....misto de tot!
deci io va pup gagici pe toate, ca pana plec maine de dimineata nu cred ca mai pot intra. sa fiti cuminti pana duminica si sa va gasesc cu bine pe toatele si toti!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Io bintui pe aici ca astept sa se elibereze seful cel mare si sa intru la el...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Io nu mai pot! Fetelor..asa mi-ati urat...ca acum mi-a revenit raceala..si ma doare sin-n git! Na de vedeti! Muci..nas..tuse ..din nou! ASta-i culmea..colegii sint sanatosi...acasa numai io sint bolnava ..nu inteleg nika!
Ma duc sa-mi iau traista de medicamente si ..revin!
kim222 spune:
Roxa unde este congresul de data asta? Pe unde te plimbi?
Carmen mesajele off line..nu-mi trimite analizele fara raspunsurile la intrebarile puse! Ce mai fac cupii?
Ioana(am scris asa...doar doar o sa vezi intrebarea mea!)...de unde ai cumparat piticii si din ce material sint?
Marcela la fel si Uka..a inceput sa bage la greu..PIZ (please)..ca deh este de efect cum spui si tu!
Alice tu spui ca este dupa tine doar cind sinteti voi doi...la noi este tot timplul!
Daria sa ne spui diagnosticul! Greva foamei! Wow..nu-mi vine sa cred ca vi se intimpla si voua!
Gabi asa cum au spus fetele ..nu se vad pozele! Sa faci poze si la bucatarie!
Nu -mi vine sa cred..un otoscop este cel mai ieftin vreo 20$ ..deci nu este o avere...cred ca am inceput sa amestec Ro cu USA...Lasa fetelor..ca-mi fac cabinet si veniti la mine! Promit sa am si otoscop!
Ieri Uka a fost la pumpkin...cu cresa... ..nu stiu cum sa va spun aici sint suprafete mari (in aer liber) care se umplu cu dovleci ..pina la Halloween..si copii se duc cumpara fac poze..etc...Uka a fost in delir!
AncaMaria spune:
N-apucai sa vad ultimele poze, poate diseara de acasa..
Olivia imi pare rau ca te doare gatul pe dinauntru (ca sa ma exprim plastic), parca erai pe antibiotic.. eu de cand am inceput antibioticul mi-a cam trecut raceala, iar tusea ma pocneste numai noaptea, cand sa ma culc.. iar cu Bianca sunt multumita ca pana acum nu a pus antibiotic in gura, cu toate racelile astea frecvente..
Aaa, si avem noutati, de ieri s-a imbolnavit si tati... ca sa nu ne lase singure sa suferim... deci la noi e f usor de luat raceala ca facem cu dormim cu ea, plus ca se cocoata toata seara pe noi, nu putem mentine "distanta"
Sanatate la toti puiutii si mamicile suferinde
kim222 spune:
Anca antibiotic am luat saptamina trecuta! A fost de 5 zile! Si noi dormim cu Uka...dar uite ca nu s-a luat ..iar de pupat numai "pe botic "servim.As vrea sa-l dezobisnuiesc dar nu stiu cum...Asa ca tot singura in suferinta sint!
Sanatate ...ca de acum asa o s-o tot tinem!..sau nu!
M-am masochizat pe culinar...eu nu-s normala!