mamicutze casnicutze (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Dana_ch , Miha , Alina , Gaby , Cami , Danelutza , Doina , Georgi , Multumesc mult pentru cuvintele voastre ,mi-au fost de mare ajutor! Sunteti la casa omului! dulceeeeeee
Azi sunt mult mai bine...chiar f. bine pot sa spun,vad ca ma descurc mai bine pe zi ce trece.Ieri a fost tare frumos,au reusit colegii mei sa faca farsa sefului,a iesit super...nu stiu in schimb daca o vor da pe post,pentru ca din cele 4 camere ascunse montate in biroul sefului, 2 au cazut .Cel putin am ramas cu o poza in telefon cu Gabi si un autograf

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

!neata buna!

mersi de cafeaalina asa scarbici sa tot ai,ar fii bine sa fie tot asa...

cristina ma bucur sa aud ca esti mai bine. si io

fug la treaba ca am o gramada de facut,noroc ca vine socrela sa scoata copilul la plimbare.

sa-mi tineti pumnii ca fac tortul masinuta sper sa-mi iasa bine.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buongiorno e tanti saluti da me
Sono sempre io

Cami in poza asta http://img274.imageshack.us/my.php?image=culinarroc7.jpg ce se papa ca n-am priceput
Felicitari Maiei pentru note
Cuscra dar unde disparushi astazi, nu zici nemic, sau esti invitata la soacra ? Vezi ca tocmai am scos prajitura cu mere din cuptor, aia de tzi-am trimis aseara poza, dar inca n-am bagat dintzii in ea, ca mushca, astept sa se racoreasca, o las sa respire un pic
Mirelo ai bagat poze de la petrecerea, sau ne lashi cu okii in ceatza ?
Alina azi ai program scurt, dar ala lung cind incepe, de luni ?
Cristina o zi buna si sa traiasca casnicutzele care sint alaturi cind ai nevoie de ele
Dana ch spor la confectionat tortul si... o sa iasa frumos, sa bagi poze cu el.

Dispar, revin mai tirliu, am scris suficient pentru azi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

danelutza,rulada in dungi umpluta cu ananas si frisca
cea de pe culinar.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Mirela,dar unde a fost petrecerea?nu acasa?
frumoase poze,frumoase amintiri.
sa va fie de bine si sa va traiasca baiatul
tortul e haios foc!

v-am spus neata?!
dorm...sorry.ma duc dupa cafea...

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela foarte frumoase pozele, iar voi se vede ca sintetzi in al noualea cer de fericitzi. Dar, o feliutza de tort si pentru noi... ... sau deja mashina a facut rotzi de mult

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mirela, multumesc de felicitari acu' ma uit si la pozele tale.
bey ce nervi am, alexa nu vrea sa doarma. e racita si infundata la nasuc si nu poate respira in somn, se inneaca, tuseste
mama lor de viroze!!!
am citit tot, sunteti iar puse pe bucatareala, m-ai topit cu retete.
am ramas datoare cu pozele, poate diseara am timp si nu adorm cu alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
revin si eu...
azi mi-a venit sotul...asa ca am avut muuulta treaba!
cristina - ma bucur sa citesc ca esti mai bine...si va fi si mai bine...mai ales daca ai colegi "de treaba". pupici.
bey...m-ati omorat cu mancarea...bine ca nu sunt foarte pofticioasa! din pacate (sau din fericire) eu nu ma laud cu astfel de abilitati!
multa sanatate micutilor bolnaviori.
pupare tuturor.

Mergi la inceput

cristina,ma bucur ca esti ok.zile "negre" avem toate.asa ca nu esti singura.din cand in cand ni se intampla sa cadem si-n depresii.dar important este sa trecem usor si repede peste ele.
spune-mi ce e cu farsa aia pt. sefu ca eu nu am priceput nimic
e vreo companie ceva care se ocupa cu asa ceva sau?!

agaby,dar unde-ti lucreaza colegul de spui ca astazi ti-a venit?
ma bucur ca ai dat un semn de viata

banana,ti-a venit colegul?ti-ai terminat manechiura?

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,sotul vine la noapte ,ca de abia la 6 pleaca din vama de la noi.
acte ,chestii ,trestii!
manechiura mi-am facut-o un roz turbat de mi-au remarcat-o toti copii de pe alee.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput