mamicutze casnicutze (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

aha,pai atunci imi pun timbru(il schimb la 3 sapt.) care este acelasi lucru ca si pastilele numai ca pe asta nu ai cum sa-l uiti ca-i lipit pe tine
Nasol e vara ca se vede asta daca umbli sexi

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ange

miha,atunci darama peretele

Macar de-as avea priveliste la Pacific!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

ok.hai ca mi-am revenit.eram stresata rau cu anticonc. astea
ma duc la lectii.
a avut Maia sapt. trecuta saptamana de examene.Acum a inceput sa le aduca acasa.Are pana acum numai 100 la 100.adica 10 zeceeeeeeeeeeee

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Ce timbru mai Cami?De asta chiar nu am auzit! Imi spunea cineva ca mai sunt niste injectii pe care le faci o data la nush cate luni...e o varianta si asta.

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

moama Georgi ,dar sotul cel alergaret ce zicea cand tu erai fara chef?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Da...da...ne-ai lasat cu timbru'n aer .Zi-ne si noua...Poate ne trimiti si noua.
Felicitari Maiei.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Felicitari Maia!

Ma duc si eu la culcare ca tare m-is ostenita.Sa stiti ca maine lipsesc.Va anunt ca sa stiti si nu care cumva sa-mi duceti dorul. Dar macar asa retoric puteti intreba de mine.

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

uite ca eu te intreb de acum!
unde te duci maine ,Miha?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mihaaaa unde esti????
Nah!Ca io deja am intrebat.Ca e deja azi.
Io sper sa mai reusesc sa intru dimineatza macar cat imi beau cafeaua.Tre sa fac putina ordine ca sambata aduc popa sa-mi faca molifta la casa si la 11 plec la scoala.Pana la cat?Pana la 20 normal.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

pai v-am spus ca merg la lectii cu copila.daca nu muncim zilnic nu avem rezultate,nu?
merci.sunt fericita nu gluma.
o sa-i fac un chef de chef ca merita.deja am inceput cu listutele.pana acum avem 20 de persoane si 14 copii.unde om intra nu stiu ca apartamentul meu este cu 3 camere

cum ce timbru mai?! nu pot sa cred ca nu este si in Ro. in tara aia il gasesti si pe dracu ce naiba dar timbre anticonceptionale?!
Sunt niste paci-uri sau leocoplast sau cum naiba sa-i spun mai ca nu-mi vine.ca un pansament care se lipeste la mana,pe brat pt. 3 sapt. si are acelasi efect ca si pilulele.numai ca astea sunt facute pt. femei handi ca mine care uita si cum le cheama cateodata
priceput?

somn usor ca vorbesc singura.

MIRELAAAAAA,ce face Mirela? a disparut? ne-a lasat balta cu foto de la ziua lui robert...

foto

Mergi la inceput