mamicutze casnicutze (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra tu unde te-ai ascuns, ai gasit pozata rezeta lui Cami ? Aaa, m-am gindit la aricii tai ca erau frumoshi, ai mei relicve de muzeu, dar nu-i rau, daca deschid un muzeu si pun si papanashii de ieri , sigur imi dau premiul Nobel pentru incompetentza

Esti bestiala!!

Asteapta-ma si pe mine,ca viu si io sa aplaud la cearta!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Danelutzo chiar de coma(mi-e lene sa caut iconul ala cu "rad tare")Uite ca m-am intors, n-am scris nik la zabauce ca de azi dimineata n-a mai trecut nimeni pe-acolo.Uite-asa!
Am facut si io o baitza ca omu' si de-asta am mai intarziat la apel.Acu iaca-ta-ma-s vorba lu' Creanga.
Fug si io la generale ca ma facurati curioase

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Ha! Ati fugitara?
Somnoroase?
Ok...ma duc si io la

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Voi dormiti...Ce va pasa...Va spun maine(adica azi ) aventura mea de 0pe la 1 noaptea asa...ca-n filme cu prosti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

georgi,am facut niste foietaje cu piept de pui in seara asta.sunt o nebunie.luate de pe culinar.pun maine cateva poze sa le vezi ca acusi e noapte si nu ies frumoase pozele
daca-ti plac,pun reteta.

somn pufos

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'neata!

poftiti la

mey fetelor cred ca batranetile incep sa-si spuna cuvantul,seara cad franta de oboseala si dimineata la 5-6 ma trezesc si nu mai pot dormi.
aseara la ora 1 cine facea ciorbita de legume salata orientala si chiftelute? hai stiti? normal ca ce eu.

mmiha cretulina frumoasa si sanatate multa.

Si eu am 2 frati 31 ani si respectiv 22 ani si o sora,asa ca daca doriti va dau un frate dar imprumut.

eu sunt ardeleanca si nu stiu sa fac tobite,e de rau ce ziceti trebuia sa stiu?

sunt suparata rau fetele,in decembrie mai exact in 11 internez fata in spital.Va vine sa credeti a doua oara anul acestaare o vertebra in plus si inelul nu e inchis si are si o usoara scolioza.

ma duc sa spal mormanul de vase si sa beau o cafea.

si revin.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Neatza. careva?
OK Cami baga poze si reteta. gospodina.Apropos io te declar gospodina nr 1 a grupului.Fetele hai la vot.Asa-i ca am dreptate?
[red]Dana_ch oooofff numai mama sa nu fii... si sanatate multa la fata.

Hai sa va pove ce-am patit io azi noapte...Eram in sufragerie la calculator faceam niste subiecte pt lucrari de control la pitici.Cand aud apa curgand....Fug la bucatarie...de-acolo se auzea.Mi s-a fisurat un racord de la bateria de la chiuveta .Si curgea frumusel acolo de incepuse deja sa iasa de sub mobila.Am oprit repede apa, am tras mobila si dai si sterge...Ca am parchet pe jos in bucatarie.Acu' stau si ma gandesc...Daca dormeam deja la ora aia...va dati seama ce gaseam dimineatza?
Acu am apa oprita si tre sa gaseasca colegu' instalator sa-mi schimbe porcaria aia de racord.
Nah!Cam asta ar fi...
Va pe toate si revin.
Azi am decat 3 ore

Mergi la inceput

georgi mersi mult si nasoala faza cu apa,hai ca-l trimit pe colegu sa-ti schimbe racordul.
ce zici?

votez si eu pe Cami gospodina nr 1

danelutza un si LA MULTI ANI! pentru aniversarea a 3 ani de casatorie.

sa stiti ca fac,sper sa-mi reuseasca,tortul masinuta pentru sambata.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

'Neata!
Fetelor ma simt tare rau,as vrea sa plang sa mai eliberez din tensiune dar nu pot.....ma simt rau de tot.Nu ma doare nimic ,in schimb simt asa o presiune ,de care trebuie sa scap si nu o pot face decat plangand.Sunt f.f.f.f.f.f. obosita ,nu-mi mai revin,pe langa asta nu mai am timp de nimic.Azi m-am trezit f.greu,nu stiu ce sa fac si incotro sa o apuc.
In stilul asta de stres nu stiu cat o sa mai rezist si mi-e tare frica sa nu mi se intample ceva.
Va pup dulce pe toate

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

cristina capul sus si fii tare,cred ca ar trebui sa gasesti o modalitate de a-ti reincarca bateriile,poate ai si o lipsa de magneziu sau calciu,in special lipsa de mg da stari de oboseala.
stiu cum e sa nu mai faci fata treburilor....mai ales ca tu si lucrezi(cred ca am retinut bine si nu fac o confuzie)

un si o

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput