Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor la mine pe foaia de externare scrie repaus sexual 2 zile asa incat de maine teoretic as fi buna de prasila Dar nu ma simt in stare inca. Probabil peste vreo saptamana -2

Ma duc la control joia viitoare. Sa vedem ce zice d-na doctor. Ca zicea ca poate facem si stimulare totusi ca sa fim sigure. Ce frumos ar fi sa fac un bebe de Craciun .

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ok.eu o sa dispar de pe forum ca am program redus azi daca va decideti pt vreo locatie o sa intru pe forum diseara sa vad. in principiu ar fi ok duminica mai pe dupa amiaz, nu?

Miramar, e chiar asa nashpa operatia aia? am o prietena care ar trebui sa faca asa ceva, de aia te intreb. e acelasi lucru ce ENDOMETRIOZA, sau aia e altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ok, Mychydutza. In principiu ramane pe duminica dupa-amiaza.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Vad ca am stabilit. De Craciun ne mutam toate la odisee. Si fiti atente la mine "cine nu e gata, il luam cu lopata". Asa ca munciti cu spor ca se apropie Craciunul.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty, s-a facut! Deal!

Fetele, la treaba !

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
va spuneam ca am singerari maro, apoi s-au transformat in rosu.
pina la urma am avut avort spontan, valoarea la beta hcg a scazut in 48 ore de la 138 la 6.3.
asta e
macar am ramas o data insarcinata.
ma simt vinovata ca nu m-am dus de cind au aparut singerarile, dar acum nu mai am ce face.

felicitari noilor gravidute, acusi le urmam si noi
pupici

ana maria

Mergi la inceput

Pusichet, imi pare rau pt sarcina pierduta.
Nu cred ca trebuie sa te acuzi de nimic pt ca nu aveai de unde sa stii ce se intampla. Gandeste pozitiv si pune-te pe "treaba". De Craciun trebuie sa intram toate in odisee! Avem un tel de indeplinit!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

AndraZ sigur o sa fim mamici intr-o zi.
numai sa avem rabdare si incredere ca se va intimpla.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

PUSICHET, imi pare sincer rau pt sarcina pierduta. De la o vreme, cand vad ca au venit invadatorii imi spun ca DD a vrut asa pt ca bebe nu ar fi avut sanse prea mari de supravietuire, iar eu nu as fi fost in stare sa am grija de el si as fi suferit si mai mult. Nu trebuie sa te acuzi, pur si simplu asa ti-a fost scris acolo sus si in plus ai vazut ca se poate. Imi cer scuze daca iti pare o abordare prea puerila si lipsita de sentiment, dar eu asa ma mentin pe linia de plutire. pt o luptatoare.
Si ai vazut ce am stabilit cu fetele, da? De Craciun plecam toate la odisee. Spor la treaba si sa vina bebe curand.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

imi pare foarte rau ca am pierdut sarcina,dar faptul ca am ramas o data insarcinata imi da increderea ca o sa mai fie si o alta.

ana maria

Mergi la inceput