Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 22
Liana30 spune:
Nana "La multi ani !!!"sa ti se implinesca visul cat mai repede!!
Caty multi ani impreuna fericiti si iubiti!!Pamelooooooooooooooo felicitariiiiii!!!!!mancam castravecioriii!!ti'am spus io!!
fugggg ca trebuie sa plec la unguri...
sa'mi tineti pumnii!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
ancadragoman spune:
Ma fetelor cum nu scriu o zi cum apare cate o burta noua.PAMELOOOOOOOOOOO te pup dulce si te felicit ptr bb.De azi incolo scriu odata la 2 zile ca poate asa plecam toate la odisee.
anca
poze nunta
zozela spune:
PamELLA..nu am cuvinte..Sa va dea DD sanatate la toti 3,sarcina usoara si BB-loi sanatos tun!! ici mii!!
PS:te-asteptam la Cv.sa te indopam cu castraveciori acccriii acccrriii!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
catty spune:
Neata fetelor,
Inca o data multumesc frumos pt urari. Sunteti niste scumpe.
Aseara am prestat cu spor, si am si negociat cu sotul care are nevoie de mine sa ii fac actele pt deschiderea firmei noastre sa muncim luna asta de joi, adica ieri si pana duminica inclusiv, ca nu stim de unde sare iepurele. Si sa vedeti ce intrebare misto mi-a pus: "nu putem face o reducere de 10%?" Deh.......... contabilul din el isi spune mereu cuvantul. Cum naiba sa fac o reducere de 10%?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mychydutza spune:
intrebare: se trateaza cineva la dr Puia la Giulesti? stitzi persoane care l-au avut ca dr? plssssssssssssssssssss
ancadragoman spune:
Buna dimineata fetele mele,va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Eu azi sunt Z28 si simt ca se apropie uratii..
anca
poze nunta
corinuk spune:
Neata felelor!
FELICITARI DIN NOU Pam!SA AI O SARCINA USOARA SI SA TRAGI PICIORUL SA VENIM SI NOI CAT MAI REPEDE IN ODISEE!
Anca si eu tot z 28 si eu simt la fel!Dar ceva semne la tine?ai facut vre-un test?La mine tb de dimineata normala 36,7 nici un alt semn de gravi!Nu-i nimic poate data viitoare....
Catty,Andra,Carmen.....multi pupici ptr toate fetele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
ancadragoman spune:
CORINUK nimic,nimic...
Nu simt nimic neobisnuit,dar nici nu ma asteptam sa fie ceva luna asta.
anca
poze nunta
catty spune:
Cel mai aiurit om din lume eu sunt . Am uitat sa iau de dimineata de acasa testul de ovulatie sa il fac azi, z14, la ora 14.30 ca de obicei. Oricum ieri a fost pozitiv, asa ca muncim, dar ma oftic ca am fost cu capul in straista.
ANCA si CORINUK, daca nu e luna asta, luna viitoare va fi bine.
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ancadragoman spune:
Pai daca ieri a iesit pozitiv da-i bataie la si da-l incolo pe asta de azi.Hai bafta la
anca
poze nunta