Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LAURICI, scuze. Sunt cu capul in nori de ieri, nu stiu de ce. Sa dea DD sa te linistesti si sa fie bine samburelul.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

mychydutza, la multitudinea de teste Papanicolau care le-am facut iti pot spune ca gradul I sau II sunt ok. Gradul I iese foarte rar, pt ca se intampla extrem de greu ca totul sa fie ok, sa nu fie vreo bacterie care sa-si fi facut de cap prin flora bacteriana....asa ca daca a iesit gradul II si nu ti-a dat nici un tratament esti super ok. eu luna trecuta am facut testul semestrial si mi-a iesit gradul II, dar cu niste bacili Ghram negativi....mi-a dat de facut niste irigatii si sa iau niste colposeptine.....tot tratez o colpita care apare din an in an...asta e viata....dar cu toate astea pot face bb oricand.

Catty, eu ii inteleg starea lui mychydutza, tocmai de aceea ii zic sa se calmeze putin pt ca daca ea e stresata sotzul se poate razgandi si sa nu mai faca analiza. trebuie sa ia totul cu calm si sa incerce sa-i impuna si lui o strae de calm si liniste. eu am zis ca mai astept 2 luni...daca nu se intampla ceva, sotzul meu a zis ca va face si el spermograma. sper sa nu fie nevoie, dar daca va trebui, o va face. chiar s-a oferit....

mi_a....imi pare rau pt sarcinile pierdute. vestea buna e ca daca ai ramas asa de repede atunci, inseamna ca amandoi sunteti ok dinpunct de vedere fizic. asta inseamna ca stresul dovedeste iar ca e cel mai bun contraceptive. eu zic sa va relaxati, sa faceti in perioada de ovulatie, dar sa va detasati putin de ideea ca faceti un copil. si poate iese bb.

Lucia, imi pare rau pt sarcina pierduta.Bine ai venit printre noi si refacere grabnica.

Fetelor, e nevoie de noi la odisee, asa ca haide-ti!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia28 spune:

Catty, multumesc pentru primirea calduroasa

Oricum, pana o sa-mi vina si mie randul o sa fiu o viitoare matusica, pentru ca una din surioarele mele (mai am 3 surori ) asteapta deja un . Ma bucur mult pentru ea si ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa nu treaca prin ce am trecut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Laura multumesc ca m-ai trecut si pe mine pe listuta.

Ma alatur si eu voua sa fac galerie pentru toate fetele care asteapta II liniute rosii.

Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia28 spune:

Multumesc si eu ca m-ati trecut pe lista. Am vazut ca suntem multe fete acolo. Ma bucur ca sunt asa multe femei care-si doresc un bebe. Promit ca o sa-i spun si surioarei mele sa intre pe forum. O va ajuta foarte mult.

Mergi la inceput

Laura, acum am citit toata povestea ta...si aici ma opresc.....ma opresc ca sa iti spun cat de CURAJOASA esti! BRAVO! Ne aratzi ca daca iti doresti ceva cu adevarat se poate!
Stai calma si gandeste pozitiv: VA FI BINE! Nu iti pierde increderea in DD! Repeta-ti in gand in fiecare clipa ca totul va fi bine si vei izbandi!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lucia voiam sa-ti spun: nu trebuie sa astepti atat dupa o sarcina pierduta la varsta mica! Eu am avut cezariana pe o sarcina de 41 de sapt si acum, dupa 6 luni, sunt insarcinata! Deci, in cazul tau, se poate incerca mai repede!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andra

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA, am vrea noi la odisee, dar uite ca nu ne vrea odiseea pe noi. Lasa ca ajungem noi si acolo.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Laura....cuvintele nu-si mai au rostul....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput