Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Fetelor sa o ajutam pe Barbye, o fata minunata din colectivitatea noastra care a fost lovita de o nenorocire! Povestea ei o gasiti la "Discutii generale", nu ma pricep sa pun link-uri dar aceasta fata merita sa "obositi" degetul pe mouse pentru a gasi povestea ei! E in puterea fiecareia dintre noi sa o ajute cu mult, cu putin, cu cat are
Lista aspirantelor care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), eorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), musete(Laura- Lucia), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), andicu(Andreea), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Olguttza(Ioana Alexandra), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, kitty_nic(Cristina Valentina), BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), eseea(Felicia), Tzuca74(Ioana), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), Nadya, Alé, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), iliuta, oanabbb, helicom, claui, lorinaoo1, selina-d, iazminn, brabe, amameda(Meda), poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), Sim Stoian, andriushca (Andreea), estecri (Sorina), AndraZ (Andra), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Luna1, Carla28, Oana_2006, mychydutza, Micky2007, NanaMotoc, Lucia28
-dutzele,foste aspirante:
Floricika (Florentina), anangel_lexi (Alexandra), Georox, osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix (Melania), Mirona (Mirona), Amy-@my, Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, Laura Ioana, addinel, stancutza(Diana), Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), PamELLA(Gabriela), doxinu,
Mamici, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana),
Fetelor sa dea Domnul la cati mai multi bebici in acest capitol (si in urmatoarele)!
Va rog sa ma anuntati pt eventuale modificari!
"Nimic nu-i imposibil!"
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Raspunsuri
Laura Ioana spune:
Fetelor acesta e ultimul capitol pe care il deschid
Predau stafeta, ca vad ca aduce noroc
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ancadragoman spune:
Laura pupici si sper sa fie un capitol cu multe si multi
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
http://pg.photos.yahoo.com/ph/scarlat_anca/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
AndraZ,eu cred ca e sarcina ,mai ales ca tu ai zis de ceva timp ca ai simptome,in ce zi esti?iti tinem pumnii!
eu sunt ziua 21,a 8-a dupa ovulatie si nu m-am putut abtine,am facut test !ori am inebunit eu,ori femina tine intotdeuna cu mine daca va vine sa credeti se vede o fiiiiiiiiina liniuta a 2-a,ca in reclama de la milka,cea mai fiiiiiiina liniuta
Va pup!!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
felicia_ spune:
AndraZ, imi pare rau... hai, nu te lasa! Incearca sa nu lasi sa iti strice seara!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
stancutza spune:
Dragele mele,
sunt si eu pe-aici un "nou venit" care aniverseaza un an alaturi de DC . nu am fost prea harnica la scris, dar am citit mult
de ieri dimineata pana acum am facut 3 teste (unul Barza si 2 de la Ozone) si, pentru prima oara dupa aproape un an de incercari, am vazut si a doua liniuta. palida. la toate testele. ultimul test l-am facut azi dimineata - cu primul pipi .
azi sunt in ziua 30 a CM, da obicei cam azi sau maine trebuia sa-mi vina. ceea ce m-a facut luna asta sa-mi cumpar testul a fost faptul ca sanii mei, in loc sa se mai inmoaie putin cum se intampla cu o zi-doua inainte de CM, au ramas cam la fel...mai mari si destul de sensibili.
altfel, asta a fost singura luna in care (saptamana trecuta) m-a apucat o jale si un plans ca ne chinuim de un an si nu iese nimic...ma gandesc ca, poate, DD s-a gandit sa-mi "pedepseasca" nerecunostinta
trimitandu-mi ceea ce imi doresc mai mult pe lume...
credeti ca e rost de incurajare???
pupici, stancutza
Laura Ioana spune:
Andra ce rau imi pare! eram sigura ca esti...Oricum aniversare fericita, sa vi se implineasca cel mai de pret vis!
Stancuta felicitari! Sper ca nu m-am grabit, dar te-am pus deja la gravidute!
Fetelor, da' nu prea vreti la capitol nou, haaa?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
PamELLA spune:
stancutza,eu zic ca esti ! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!
AndraZ spune:
Laura, si eu credeam ca asa va fi, dar se pare ca nu e asa.
Totusi, am o mare nelamurire.....aceasta sangerare pare ca s-a oprit. ti s-a intamplat asa aceva la vreuna dintre sarcini?
pt ca totusi linia aia fiiiina exista la test.....sa ewxiste vreo sansa sa fie doar acea sangerare de fixare?
te pup si astept raspuns.
Andra
"Cere si ti se va da!"
stancutza spune:
quote:
Originally posted by PamELLA
stancutza,eu zic ca esti ! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!
va multumesc frumos fetele, saptamana asta o sa incerc sa imi fac si testul de sarcina (cel cu prelevare de sange), dar la clinica unde sunt eu arondata trebuie sa ai mai intai trimitere de la ginecolog...iar eu am programare la doctorita mea abia in noiembrie, ca pana atunci e full...
va tin la curent cu mersul lucrurilor, mai am un test cumparat si nefolosit, maine il fac si intr-adevar daca si la al patrulea apare draguta de liniuta roz, sperantele mele se vor umfla precum grisul in lapte (na c-am zis-o) ...ma simt ca si cum as fi ... de fericire si speranta, ...va doresc la toate lacelasi lucru!!!
Laura Ioana, multumesc penmtru incredere si incurajari, m-am vazut in lista de mai sus...sunt mandra nevoie mare... sper sa nu fie nevoie sa ma pui inapoi la aspirante ...va tin la curent dupa cum spuneam!!!