Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Multumim de urari Adi .
El doarme cam 2.5 ore toata ziua, repartizate in cateva reprize mici pe parcursul zilei. Seara adoarme pe la 21 si doarme pana la 6-7 dimineata.
Nici eu nu pot vedea site-ul Ralucai cu Mozilla (cu asta citesc de obicei) dar am incercat de pe Explorer si asa s-a deschis.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

Fetelor, avem si noi o problema. De cate ori iese afara plange...Dar sa va dau toate datele: noi in timpul verii am fost plecati la ai mei, care stau la curte si unde stateam afara (daca nu era canicula) aproape toata ziua. Am venit in Buc. pe la jumatatea lui sept. De-atunci a cam trecut ceva timp, dar aproape la fiecare iesit afara face la fel. Plange pana adoarme (daca adoarme, pt ca asta nu se intampla mereu) si cand se trezeste o ia de la capat...Inceteaza, fireste, daca-l iei in brate.Deja ne cunoaste tot cartierul (apropos, daca mai e cineva din Titan-Balta Alba: noi suntem aia care plangem si nu va lasam pe ceilalti sa dormiti afara!)Intrucat va ramane taica-su cu el din dec., am hotarat sa iasa mai mult el afara, ca sa pot si eu sa mai fac cate ceva prin casa. Am crezut ca plange dupa mine, dar nu e asa...Si cand a iesit cu mine a facut la fel. Stiu ca nu e o problema f. grava (dar e destul de greu ca vad ca a devenit un stres pt el sa iasa afara).
Adib sa stii ca si puiul meu doarme cam la fel. In timpul zilei rar depaseste 1/2 h repriza de somn. Dar sa fim bucurosi ca dormim noaptea...
DianaR si Vladut si Timeea sunt niste scumpi. Asta e tre' sa ii luam asa cum sunt. Ai dreptate cu soiul. Sora-mea mi-a amintit ca si nepotul meu era la fel. Acu' are 8 ani si tot slabanog e. In rest a fost un copil sanatos.(Pentru mine, cantarul ala tot e o sperietoare...)
Doroti iti multumim pt listuta. Pupam pe Natalita ta si pe tine.
Pozici inca nu putem sa va aratam cel putin o perioada pana facem ceva cu computerul asta pensionar
Pupam toate mamicile si ciresicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Ursulia

Fetelor, avem si noi o problema. De cate ori iese afara plange...Dar sa va dau toate datele: noi in timpul verii am fost plecati la ai mei, care stau la curte si unde stateam afara (daca nu era canicula) aproape toata ziua. Am venit in Buc. pe la jumatatea lui sept. De-atunci a cam trecut ceva timp, dar aproape la fiecare iesit afara face la fel. Plange pana adoarme (daca adoarme, pt ca asta nu se intampla mereu) si cand se trezeste o ia de la capat...Inceteaza, fireste, daca-l iei in brate.Deja ne cunoaste tot cartierul (apropos, daca mai e cineva din Titan-Balta Alba: noi suntem aia care plangem si nu va lasam pe ceilalti sa dormiti afara!)Intrucat va ramane taica-su cu el din dec., am hotarat sa iasa mai mult el afara, ca sa pot si eu sa mai fac cate ceva prin casa. Am crezut ca plange dupa mine, dar nu e asa...Si cand a iesit cu mine a facut la fel. Stiu ca nu e o problema f. grava (dar e destul de greu ca vad ca a devenit un stres pt el sa iasa afara).
Adib sa stii ca si puiul meu doarme cam la fel. In timpul zilei rar depaseste 1/2 h repriza de somn. Dar sa fim bucurosi ca dormim noaptea...
DianaR si Vladut si Timeea sunt niste scumpi. Asta e tre' sa ii luam asa cum sunt. Ai dreptate cu soiul. Sora-mea mi-a amintit ca si nepotul meu era la fel. Acu' are 8 ani si tot slabanog e. In rest a fost un copil sanatos.(Pentru mine, cantarul ala tot e o sperietoare...)
Doroti iti multumim pt listuta. Pupam pe Natalita ta si pe tine.
Pozici inca nu putem sa va aratam cel putin o perioada pana facem ceva cu computerul asta pensionar
Pupam toate mamicile si ciresicile!
Lili si Mircea

Lili nu stiu sincer se sa te sfatui, poate ii e frica si in brate se simte protejat.
Pupam si noi pe Mirce plingaciosu afara.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Lili, s-ar putea sa nu-i mai placa in carut, si nu statul afara sa fie problema. O vecina de a mea a sesizat lucrul asta si pentru bebeul ei are 7 luni si sta in poponet, nu mai vine cu carutul in parc...sta pe banca cu ea in brate. Eu patesc alta nebunie...ies cu ea afara, adoarme, si cand se apropie masa ma indrept spre casa...dar se trezeste cum ajung in casa si pana ii pregatesc masa nu ma mai inteleg cu ea. Si chiar daca plec mai devreme de afara tot se trezeste si tot cu lapte o linistesc...probabil ca statul afara o face sa flamanzeasca.
Oricum ideea era ca poate e altul motivul pentru care plange bebe.

Cocutica si Elena( 4 iun 2006)

Mergi la inceput

Carmina unde esti? Sunteti bine?

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

Aveti dreptate cand spuneti ca s-ar putea sa nu-i mai placa in carucior. El indiferent de situatie, prefera sa se intoarca pe burta, sa se rasuceasca, v-am spus ca nu sta o clipa. Ori in carucior, cu centura pusa (pt ca nu il pot lasa liber, existand posibilitatea sa cada de la atata frecus) cred ca nu e prea fericit...Asta-vara e adevarat ca statea fara probleme ore in sir in carucior, dar poate ca era mai mic si de-asta.
Cocutica, spuneai ca fetita vecinei tale are 7 luni?! Si eu care speram ca daca va sta in fundulet in carucior va fi mai fericit!Tu ai incercat sa iei cu tine putin lapte intr-un biberon, in termos? Poate asa se mai linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lili si Andrei,cam 2 sapt mi-a facut figura asta afara si nu se linistea decat in brate.dar a trecut de la sine.Nici nu iti inchipui ce frica imi era sa mai ies cu el afara,de teama sa nu urle.Si normal ca asta facea.Nu i-am facut absolut nimic si vad ca s-a rezolvat problema.Poate asa o sa fie si la tine.
Copilul meu este plecat in parc cu prietena mea.si eu intre timp am facut casa boboc.
Si de maine sunt singura acasa,pt ca sotul meu pleaca in delegatie,chiar acum in prag de nasie(ca de,sambata ma petrec la nunta).
iu all!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Ce linisteeeeee......

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Mare liniste!ce inseamna sa fie vreme frumoasa!Nu e nimeni pe aici!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna ciresici,
Imi spuneti si mie vo rog cum coaceti voi merele? Eu am incercat ieri sa coc cateva mere la cuptor, dar au crapat si tot sucul a iesit afara. Am ars si tava, iar din mere nu a ramas decat cotorul si coaja. Ce tb sa fac?
Daca saptamana trecuta ma laudam cu bebeul meu model, sapt asta s-a achimbat cu 360 grade. E maraita si cu mancarea e un chin. Cred ca or sa-i apara dintisorii ca tot ce prinde baga in gurita si roade de zor. Azi pana si suzeta a acceptat-o vreo 10min. Sper sa treaca cat mai curand si perioada asta.
va pupicim.

Mergi la inceput