Prematur !!
Raspunsuri - Pagina 23
Laura25 spune:
Pe mine m-au lasat de la Cuza voda sa plec cu fata acasa cand avea 1970g. important e sa vada ei ca fata ebine si in constant in greutate. Sanatate multa!
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Melania 14 spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti si va doresc din tot sufletul sa fiti acasa de Craciun .
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
liliana29s spune:
Am depasit 1500g . Tot inainte vrednici pionieri.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi
poze
Davia spune:
Foarte bine!! nici nu stii cat ma bucur sa aud ca lucrurile merg din ce in ce mai bine . Bravo Sara .....aveti grija de voi
Crisa-77 spune:
Forte bine ,Sara!Tine-o tot asa!La cat mai multe kg.de la Andrei pt Sara.ne rugam pt voi.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
miti2004 spune:
Bravo Sara ! pupam micuta "balerina" din incubator !
miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
ildikodrujit spune:
Ce mai face Sara? Dar Aura? Ce noutati mai sunt?
Asteptam vesti bune despre printesa.
Pusici
Chantal spune:
Doamne, cat ma bucur sa aud vesti bune despre Sara! Sa-i dea DD multa sanatate si putere si sa petreceti Craciunul acasa cu totii!
women13 spune:
Dragele si dragii mei, am fost sambata la Iasi si pentru prima oara am vazut-o pe Sara, doar cu un pampers pe ea, drept e ca pampersul e marim. cea mai mica, insa era mai mare decat ea ( cumva ). Dormea... m-a tratat cu " ...ce mai vrei si tu ... ??!! ", dadea din picioruse, se intindea ... e un miracol fetitza asta... Imi spunea Aura , ca isi mananca pumnishorii, cand ii este foame, ca este o "fomista" ... Din pacate cu laptele Aurei sunt ceva probleme , nu prea are. Aura este bine, cat de bine poate sa-ti fie, cand esti in spital, se straduie, insa acolo, din nefericire se intampla si nenorociri, iar ea este o inimoasa, poate prea sufletista, se lasa rapusa de orice tragedie aude sau exista pe langa ea. Am fost la o pizza si plangea pentru o mamica a carui copilash prematur nu a rezistat ( 0.380 Kg - parca asa mi-a zis Aura )... Am incercat sa o invatz sa "evite" pe cat posibil, sa se implice atat de mult, pentru ca fatza de cum imi vorbise la tel. dimineatza , parca am gasit-o ceva mai demoralizata. Sper personal si din tot sufletul meu , ca Sara sa fie bine, sa nu mai apara probleme, sa se rezolve cele existente si sa le vad acasa ( cred ca m-a ajuns oboseala si pe mine, ma simt coplesita, ma cam lasa nervii si pe mine ). Am filmat-o cu tel. , dar ca un facut s-a intamplat ceva si nu pot sa descarc filmuletzul si foto, cica e ceva cu programul de pe CD al tel. Sper sa o rez. si sa va postez "obraznicatura " bruneta - Aura zice , ca e "neagra", iar eu va arat in filmuletz , ce "blonzi" sunt parintii
Va sarut pe toti ! Nasha pungasha e singura shansa sa dorm si eu mai mult de 3 ore din 24.
otto13dog