Fecioare DC ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Vineri, 19 ianuarie 2007

Ceea ce s-a marginit a fi, pana in prezent, o apreciere mai mult teoretica a calitatii si angajamentului tau se poate transforma intr-o apreciere mai substantiala, cum ar fi o crestere a salariului, daca nu cumva si a functiei tale. Esti la mare pret in ochii sefilor, cu care se pot forma relatii de adevarata prietenie.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Doamne ce bine suna! Vai, de-ar fi asa! Ma duc sa ... lucru...
Bebelushelor, dans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pai n-ar fi rau o marire de salariu,ca imi tocesc neuronii pe la munci.

Altfel feciorici,ce mai faceti?
Eu am o noutate,is .Daia zic de marirea de salariu
V-am pupat!

Sabina Y.5+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Devylla felicitari pentru BB !!!
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si sa nasti in pace !!!
Noi suntem bine , am fost la un chef cu prietenii aseara . fetele sunt bine , nu s-au mai imbolnavit de cand cu tratamentul homeopat . Sper sa iesim din iarna fara alte boli .
Va doresc un week-end placut ... ce a mai ramas din el ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

22 ianuarie
Pe plan financiar, se pare ca nu parcurgi o perioada prea buna. Cauta noi surse de venituri! Spiritul de aventura si optimismul te determina sa-ti asumi riscuri. Iti recomandam sa fii prudent(a) si sa eviti speculatiile financiare.

Saptamana 22 ianuarie - 28 ianuarie
Fii gata sa opui rezistenta luni, si cantareste bine parerea celorlalti asupra problemei in curs. Marti si miercuri, verifica de doua ori facturile, numara restul si ia nota de toate cifrele. S-ar putea sa observi o greseala care te-ar fi costat scump. Extinderea este favorizata joi si vineri. Incearca un nou tip de mancare, incepe o carte noua sau iesi cu o persoana noua. Atentie cum comunici in week-end. Aminteste-ti valoarea conceptului de demonstratie pe langa vorbe, si de a intrebarilor in acelasi timp.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Sabina bravoooo, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!!
Sarcina betoooon!!!

Roxa

Mergi la inceput

23 ianuarie
S-ar putea sa pierzi o afacere avantajoasa din cauza intarzierii mijlocului de transport. Nu merita sa te consumi, pentru ca astazi esti predispus(a) la accidente vasculare care ar putea sa-ti afecteze grav sanatatea. Incearca sa te relaxezi si sa te detasezi de problemele cotidiene! Gandeste-te ca "nu au intrat zilele in sac" si vor aparea si alte oportunitati.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

In 20 ianuarie am aflat si eu ca sunt insarcinata.

Se pare ca ne merge bine ( la fecioare). Cine urmeaza ?

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Irlandeza felicitari inca o data.Tare ma bucur!SA fie intr-un ceas bun.

Roxana,Anacezara, multumesc mult de urari.Va pupic dulce.Acum am niste greturi de nu mai stiu de mine.Dar las ca trec si ele.

Sabina Y.6+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

25 ianuarie
S-ar putea ca partenerul(a) de viata sa-ti inteleaga gresit dorinta de libertate. Ai grija ce si cum spui! La nervi, exista riscul sa rostesti cuvinte greu de iertat. Se pare ca nici prietenii nu sunt de acord cu ideile tale. Te sfatuim sa te exprimi cat mai clar.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput