Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LORENA, eu am cumparat o periuta de silicon, se pune pe degetul tau si periezi dintii, fara pasta, la noi are succes... despre aspectul dintilor nu stiu ce sa zic...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, gooooood news: PRIMUL PIPI LA OLITZA SI IMPLICIT UROCULTURA REUSITA!!!!!!!!!!
Mi-am zis dupa ce am spalat-o bine la fundic sa incerc s-o pun pe olitza poate-poate face direct in vasul de adulti de urocultura. Si zis si facut, i-am pus galetusa cu lego in fatza - chiar, Ripley, Ana se joaca cu ele????, ca Sarah e fana- si incep piss-piiiiiiiis si gata! poc! a facut. Repede am scos vasul, l-am dus la Medicover si...amu asteptam pana dupa 30 oct. Da' bine ca am reusit!

Fetelor dragi, multumesc mult pentru raspunsuri si sugestii. Am controlat-o la urechi, am apasat-o din toate directiile, NU zice nici pas, nu am vazaut-o sa-si frece urechile, deci io zic ca nu poate fi vorba de otita. Rasfatz infinit cred - cauzat de Adila care e noul ei prieten si care sta enorm cu ea cat sunt io la facultate si-i face toate poftele + ceva sechele de boala as zice. Sa vedem cum o sa treaca....Dar mai astept inca solutii.

As incerca si Calma baby, vorba Dienutzei. Slvia, ce zici? Nu are ce sa strice, nu?

Fug sa citesc din urma si revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am citit pe megadiagonala, recitesc si revin. Am 3 lucruri de spus ca ma grabesc.

1. Multumesc de raspunsuri privind hainele la motz. M-ati lamurit, acu tre' sa o abordez si pe nasa sa vad daca e constienta de sarcinile ei si se va prezenta cu ceva de imbracat.

2.a Anda vezi sa nu faca vreuna din ele dezacorduri, la varsta asta vorbirea li se imprima inconstient. Daca dai de vreuna cu dezacorduri iti va fi f greu de scapat de ele dupa.
2.b Zicea o tipa la forumul de crese, bone, etc,... ca dupa aprox 6 luni uneo bone i se pare ca devine de neinlocuit si incepe cu diverse pretentii: ori salariale, ori nu mai are chef sa faca toata fisa postului, ori intarzie, etc. Asa ca ea, cam 1 data la 6 luni le schimba. Nasol, stiu ca e f f greu sa tot gasesti bona, dar am vrut sa-ti atrag atentia ca e destul de normala faza asta si sa nu te gandesti ca iti iei acuma bona "till death do us part"

3. Madutza ca fetele zic si eu, deja mi se pare ca astia de la Medlife vor sa te prajeasca de bani. Asta cu.. du-te si la colegul sa te asculte mi se parea o faza asa, intre colegi, adek gratis. Nu: ia mai cotizeaza inca o consultatie ca io-s surda (ca sa nu fol alt termen) si nu stiu sa ascult.

Mie pe Nati mi-a tratat-o Mirificul, si de bronsita si de bronsiolita, i-au trecut, am scapat.

Ideea e sa te duci la unul (nu neaparat la Mirific) in care sa ai incredere si care sa nu te trimita la altul sa mai cotizezi si la ala, etc.

Si 2 la mana: la cati bani ai dat pe aerosoli + benzina sa faci aerosolii la Medlife, mai bine iti luai aparat acasa.

Ventolinul e cu puff-uri (spray). Cealalta substanta e tot cu puff-uri? Daca sunt ambele cu puff-uri si ai nevoie doar de masca iti explic eu cum s-o improvizezi.

Si 4. Ina tare m-a intristat capitularea ta in caz de DF. Tu stii cel mai bine ce-i in sufletul tau.

Pana una alta stai cumintica in pat, nu mai intra pe forum, sa nu te puna Sfantul sa te pui la calc ca sa-i faci nush ce urari lui Natilici, ca Natilici stie ca-i doresti toate cele bune! (cred ca-i valabil si pt Mayuc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineata fetelor !

buna la voi, pentru ca la noi nu a fost deloc buna, aseara am fost cu Sebi de urgenta la spital, la neuropsihiatrie, sa ne consultam cu un medic, pentru ca am constatat ca una din educatoare imi terorizeaza copilul, il trage de par si de urechi, iar pentru ca acum vreo saptamana m-am luat de ea, l-a umilit in fata celorlalti copii; acum vin de la gradi unde am depus o plangere oficiala, si am de gand, daca nu ia masuri drastice directoarea sa fac o plangere si la politie !
Ce sfaturi imi dati,ca eu sunt prea nervoasa sa mai gandesc la ora asta?!

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-a intrebat cineva pe mail de Nati, o , se stie ea cine e, , raspund aici:
Duminica a mai facut un kk mai moale si iesitor din pampersi, in rest a facut bine.
Tocmai am sunat-o pe pediatra sa-mi zica cu ce sa-i mai rediversific, mi-e si frica sa-i rediversific de capul meu dupa cate intoarceri a avut diareea asta.

Deocamdata mananca asa:
-gustarea nr 1: mar copt cu br vaci
-pranz: orez cu morcovi si albitura +carnita
-gustarea nr 2 banana si iaurt cu cereale

pisi parerea mea: cu razboiul n-o sa reusesti nimic, muta-l ori la alta grupa (daca e vreuna paralela), ori la alta gradinita.

Acu chiar ma duc sa-i dau Natiliciului marul copt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

PISI, eu cred ca acum trebuie sa astepti decizia directoarei, incearca sa fii calma si sa afli mai exact de ce educatoarea il umileste pe baiat, e un obicei sau e singurul in cauza, daca sunt mai multi urecheati, o fi ceva cu ea..daca Sebi e singurul, incearca sa afli de la el de ce s-a ajuns aici, dar asa, mai pe ocolite, sa nu se simta el amenintat cu ceva...eu am experienta cu copiii si stiu ca iti pot face surprize, nu spun ca minte puiul tau, dar incearca sa nu actionezi din impuls, sa fii sigura de ce faci... asta cu umilitul in fata celorlalti e cel mai greu de indurat, nu se face... ei sufera foarte tare, e drept... numai bine!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

In fiecare an e un sezon in care RDS isi imbunatateste serviciile. Anul trecut era in timpul asta (ca stateam eu cu orele pe mess) acum iar. Deci e timpul lucrarilor RDS Sa scriu reped ecat mai am net.

Pisi plangeri peste tot! Protectia copilului, vezi ce autoritate se ocupa de gradinitze, dar nu o lasa pe nesimtita. Mama, ce i-as face
Madutza pai la cati bani ai dat cumparai demult aparatul d earolosi si nu mai duceai saracul copil la policlinica. Dar se pare ca ei vor sa scoata bani din orice
Bubamara 8 dinti? Deja poti sa-i faci o friptura ca are cu ce sa roada.
Noki cred ca ti-am mai zis, dar Sarah pare a fi mai mamoasa, o avea nevoie de dragosteala mai multa decat un copil obisnuit. Daca poti, las-o zilnic la mama ta, ca sa te mai destinzi si sa capeti forte. Eu asa as face si m-as juca non stop cu ea. Cred ca s-a speriat de ceva si de aici vine frica.
Bravo ptr primul pipi la olita
Madau bravo ptr somnic, sa-si tina obiceiul cel bun.
Eu ii dau acelasi piure de radacinoase, din motive binecunoscute
Dordia eu am folosit cu succes lotiunea tonica de la Petrolhann (se gaseste la supermarket pe raftul de jos al partii cu sampoane). E vreo 20 roni. O pulverizezi pe scalp dupa spalare si te usuci. Plus ca miroase si frumos.

Obiceiurile de mot (eu habar n-am) dar deocamdata nu ma stresez ca nasa abia a nascut sambata deci evenimentul se amana ptr vara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loren@

Buna ziua mamici...am si eu o intrebare daca nu deranjez...fetitei mele de aproape 10 luni i s-au ingalbenit cei 2 dintisori de jos (si singurii) care i-au aparut la 6 luni jumate...acum citeva zile am observat si nu stiu ce sa fac..o fi tartru, s-or caria deja?? Parca am citit ca este o mamica printre voi care se confrunta cu problema asta? Se pot spala pe dinti? Cu ce si cum? Recunosc ca asteptam sa-i mai iasa macar citiva pina sa trecem la spalatul pe dinti, asa ca m-a cam luat prin surprindere problema..daca are cineva un raspuns si pentru mine, multam fain! Pe de alta parte nici nu stiu cum sa procedez, daca dupa masa de seara trebuie sa fac periajul, ca Bianca mea isi cam face greata si tare imi e ca imi varsa in freza mincarea dupa operatiunea asta! Sanatate multa la bb bolnaviori! si o zi buna!

ciresica de pe tort

Ii dai cumva ceva indulcit - ceai, suc? Daca nu nu stiu. Eu m-as duce la stomatolog sa stau linistita.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa..raspunsuri:
Din seria de masuri la crizele noi, mi-am zis ca o fi si de la dintii de sus, asa ca de azi, branzica calcica la greu, infuzie de calciu, ca poate dau mai repede...ca deja io nu mai suport. Super misto explicatia ta Silvia, cu calciul, chiar, am uitat sa-ti zic.

Mimmy- stai linistita, ca nu divulg bunatate de secret. sa ne zici de eco si fasolica. Chiar, ce vrei sa fie? Asta pana elaborez io o predictie..ca momentan nu simt nimik. Si io tot la Alice fac tortul.

Tania- mama lor de inconstiente...bine macar ca au nimerit-o pana la urma, dar chiar ca trebe atentie maaaxima.

Tort BB- m-am hotarat sa nu mai fac, mai ales ca la ce stil de papa- as e citi de ne-papa are fii-mea...

Ripley- io de regula scot fructele din frigi cu o ora ianinte. dar des uit, asa ca de multe ori i le dau chiar la un sfert de ora de la scoatere, ceea ce e putin si sunt reci. dar sarah deja e obisnuita...cand ii las lui Adila sarcina de a-i da de papa, le scot io din timp.
Amu vaz ca si voi sunteti in crize....mai, da' nasol e sa ai copil cuminte 99.9% din timp si brusc sa se transforme intr-un pui de drac!

Madutza- deja ma enervez cu medlife-ul asta al tau. stiu 2 cazuri in care tot aa, parintii au fost jecmanitzi de bani in ultimul hal cu aerosoli si balarii, iar cand au fost la alti doctori au constatat ca copilul nu e nici pe departe asa de grav si ca a trecut repede fara atata eford medicamentos si financiar. Te-am mai sfatuit io sa incerci si la alt doctor, dar n alta parte, nu la Medlife. Oricum, io mi-am luat e mega-teapa cu ei la analizele din sracina, ma-u tinut enorm cu rezultatelesi la sfarsit au iesit neconcludente cica, sa le repet la ei, evident pe alti bani. Niste pungasi.Sanatate multa!

Dau send la mini-placintica.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Da Noki si eu stiu un caz tot cu dr M, dupa ce n analize (ptr diaree) a dat aceiasi reteta de regim pe care o da toata lumea. Asta e!
BB_alinus chiar daca nu vreau eu sa ma joc, chiti vine la mine si-si baga fata in pantaloni/fusta. Cat timp, nu stiu, dar din cand in cand ma mai duc s-o scarman Daca vad ca e ocupata cu altceva o las.

Buluci, ce-i cu mesajele acelea pe mess? Virus cumva?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput