Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
aelita spune:
mushulica,ti-am vazut pozele,erai miresica frumoasa! si acum esti si mai si!
cu kilele,chestia e ca tu erai foarte slabuta,si daca mai esti si inalta,nu se cunoaste cat ai pus,si chiar nu consider ca e mult.
oana bucur,ca si tine,intorceam capul dupa gravidute,si eu ,la randul meu,ma simt minunat !
ma machez si aranjez in continuare,ba chiar mai bine,dar la mine machiatul nu era ca sa arat mai bine,la mine machiatule atunci cand ma simt bine.cand sunt deprimata si ma vad urata,nu ma machez,nu ma imbrac,adica pe invers.cand ma simt bine,ma imbrac elegant,ma machez,ma aranjez.
danymamic,dar tu cate kg ai pus,de nu treci semaforul? sau poate te doare spatele,burtica,si de-aia.ca si eu,daca ma doare ceva,abia ma misc.dar dca sunt bine,ma pun pe alergat,si ma opresc ca imi aduc aminte ca am burta.si am 12 kg in plus,adica mititica nu mai sunt:)
v-am povestit cand m-am aruncat in pat cu viteza,si am cazut pe langa pat,abia l-am atins si am alunecat pe plapuma direct jos.am calculat gresit traiectoria
sa vedeti cand uita sotul si ma alearga prin magazine,si eu dupa el sa tin pasul pana cand ma prind de figura si tip: baaaai,eu am burta cu mine!!!
oana bucur,ce observatii it-a facut soacra ta ca ti se vedea burta??de ce or crede ca e ceva urat sau rusinos sa se vada?sau e cumva urmare a pacatului?
30+
oana_bucur spune:
Amaya esti comoara la casa omului. Si eu am tendinta sa inclin de pe acum spre Avent caci prietena mea din franta imi tot trimite diverse si ea inclina spre Avent. Asa ca n-ar fi rau sa le fac si compatibile. Ai idee sa-mi spui un pret aproximativ ptr pompa electronica Isis IQ Uno de care ziceai? As vrea sa stiu pana duminica daca sunt sanse sa fie cu mult mai ieftina in franta caci atunci o iau de acolo. Destul de multe au preturi acolo cu mult mai joase mai ales in perioada soldurilor (incomparabil cu ce e la noi) si din pacate si calitatile materialelor e mult diferita. In fine...ne descurcam cum putem.
Burtica
Eu si Noi
26+
loremunteanu spune:
Salutare burtici!
Am reusit sa recuperez cu cititul...
Am fost la dr... Suntem bine. Bebe are 864g (un grasan); e in grafic (acum e doar cu vreo 3 zile mai mare; la 21 saptamani era cu 6 zile mai mai mare - oricum nu ma stresez pt ca masuratorile sunt relative; depinde ce si cum masoara); colul 4.04cm; placenta un pic cam imbatranita, dar a zis nenea dr. ca nu-i bai ca oricum o aruncam; 138 batai pe minut (parca). Sunt uituca deci... L-am vazut si 4d... Numai ca e tare pudic si s-a ascuns; si-a acoperit jumatate de fata cu piciorusele. Are o fata rotunda si parca seamana cu tati... cu obrajii grasi, grasi. E tare frumos... Ne-a facut filmulet dr. dar cand sa-l trasferam pe stik nu a mers (ceva probleme cu cablul) asa ca am plecat fara nici o amintire de data asta de la doctor, dar tati al nostru a plecat inapoi la cabinet ca sa-l astepte pe dr sa termine programul ca el vrea filmul cu bebe... Sunt tare fericita.
Mi-a dat sa fac analize...
Referitor la greutate... Acum am 64.5kg. am plecat de la 56 si am doar 1.57cm inaltime... Am luat 5kg in ultimile doua luni. Sunt o mica balenuta, ca sa zic asa... Cu toate astea (ca sa fiu "modesta"), mi se pare ca sunt tare frumusica... Celulita, exista din plin. Vergeturi si ele, multe... Mi-a crescut fundul ceva de speriat... Abia ma ridic din pat... Prefer sa-mi fac dus ca din cada cam greu sa ma ridic... Pasarica, nu mi-o mai vad demult (doar cu oglinda). Sa-mi tai unghiile de la picioare? Un adevarat chin... Spatele ma doare tot timpul; ma trezesc de durere noaptea pt ca nu pot sa ma intorc de pe o parte pe alta... Si cu toate astea ma simt minunat! Sunt fericita si tare mandra de burtica mea. Si sunt asa de frumoasa!![]()
Na, ca s-a trezit si grasunelul si a inceput sa dea din picioruse...
Va pupic burtoaselor!
Loredana
25+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
oana_bucur spune:
Loremunteanu...![]()
Astazi vad ca ma tot faceti sa rad...partea cu "nu-mi mai vad pasarica de mult" mi-a dat de furca si mie, mai ales ultima data cand am vrut sa ma rad cu totul (ma rog, aproape cu totul) ca sa fim decenti la consult. Sper ca maine sa nu fie nevoie din nou caci e scurt de tot si e cam greu pe pipaitelea....dar amuzant...
Acum ca mergem o data la 2 sapt la doctor nu ne mai putem prezenta la fel de eleganti de fiecare data.
Frumusica...cu siguranta esti ..toate sunteti si suntem.
Burtica
Eu si Noi
26+
mariana_1976 spune:
Michelle81 am citit tot ce ai scris si am sperat mereu alaturi de voi ca totul sa fie bine pina la sfirsit.Ma rog sa gasiti puterea, increderea si speranta sa o luati de la inceput si sa deveniti parinti in viitorul apropiat.
Mariana
22+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Noi am ajuns la concluzia ca sterilizatorul electric e bun si ne-am luat unul anul trecut.Pompa manuala nu am cumparat dar nici nu faceam mare lucru cu ea fiindca avusesem canalele super infundate la ultima sarcina.Fara o pompa electrica EFICIENTA as fi facut cu siguranta febra laptelui.
Suzete am cumparat doar 2 la bebe3, dar nu le-a folosit niciodata, in ciuda incercarilor noastre pur si simplu nu le-a agreat.Acum nu mai am curajul sa iau decit una singura.![]()
Celulita nu am si nici vergeturi pe burtica desi am mai avut 3 sarcini.In schimb am facut citeva vergeturi pe sani la prima sarcina.![]()
Noi suntem bine, bebe se misca nevoie mare, sper sa binevoiasca sa se intoarca de data asta ca de cind l-am avut pe Markus in pelvina am ramas cu o umbra de frica.
Sarcini usoare tuturor
Mariana
22+
mama de Monica, Matei si Markus
oana_bucur spune:
Mariana mersi ptr sfaturi. Banuiesc ca nu are rost sa te intreb de marca pompei de muls caci sunt sanse sa fie o firma inexistenta pe piata romaneasca. Si eu inclin din start spre una electronica si as incerca modelul de care a pomenit Amaya...dar nu strica sa mai aud variante.
Burtica
Eu si Noi
26+
Amaya spune:
Oana, la noi am vazut Isis IQ Uno la 550 Ron (magazin online), in farmacii nu am vazut-o inca. In Usa este in jur de 150$ (deci aprox. 420 Ron). In Franta (m-am uitat pe net) preturile variaza in jurul sumei de 150 Euro. In concluzie: de oriunde in lumea asta ai lua-o e mai ieftina decat in Ro. Oricum sa nu te astepti la mari reduceri deoarece este destul de nou aparuta si fiind in voga nu prea necesita reduceri pt. a fi vanduta (cred eu).
Mai exista si Isis IQ Duo (cu 2 pompe, pentru mulgerea ambilor sani in acelasi timp) si este in jur de 350$ (mie nu mi se pare ca merita o pompa de san atat de mult dar am zis sa-ti dau informatia completa).
Oana
24+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
oana_bucur spune:
Amaya imi devii indispensabila. 
Cum am deja o problema cu sfarcurile merg pe ideea ca n-ar trebui sa ma zgarcesc la pompa de san...asa ca merg pe varianta asta. Vedem cu achizitia...cred ca o voi pune pe prietena mea sa-mi ia desi diferenta nu asa mare in franta fata de romania...dar tinand cont ca tre sa imi mai ia si altele...la calup va fi o economie serioasa. De ex imi spunea acum de scoici de masina ok ca prezentare cu 20 de euro...mai ca nu-mi vine sa cred....
Dar nu-i pun la indoiala alegerea caci intotdeauna m-au multumit alegerile ei.
Burtica
Eu si Noi
26+
roandre spune:
Am intrat sa anunt si eu poze noi cu burtica la 25 sapt si cu CAMERA ALEXIEI
Utile pt burtici, viitoare mamici