** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata burtici. Eu nu prea am timp sa va scriu dar acum imi e asa de rau ca nu mai stiu ce sa fac. acum cand ma gandeam ca mai am putin si nu mai imi e rau , iar a aparut, dar va trece in curand sper, mai am cam 5 saptamani de tras.
in rest noi suntem bine, am fost si la eco totul e Ok. Chiar si viata sexuala e OK la mine. Va doresc sa fie si la voi totul ok.
a si apropo la mine se vede deja burtica. e asa de frumos.........
va pup pe toate.
11

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

a si inca ceva. Raza de soare și Alina 24 eu am anuntat la servici simplu si punct. la urma urmei nu ma intereseaza prea mult. E mai inportant bebe decat orice job din lume. Cum am anuntat? M-am dus cu cererea de concediu si cand m-a intrebat de cand vreau sa-mi iau am zis de maine ptc. ma simt destul de rau deoarece sunt insarcinata. Reactia? Pe moment offffff, iar dupa aia felicitari. Si ganditi.va ca tocmai ma mutase pe un post important ca avea nevoie de mine. Dar asta e ... Dumnezeu stie ce face. Dar va sfatuiesc sa spuneti pentru ca va luati o piatra de e inimia si sta si bebe mai linistit.
La voi se vede burtica?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, vad ca scrieti nu gluma!
eu una nu am greturi, nu vomit, nu am pofte si nu ma dor sanii! Oare chiar asa de insensibila sunt? Ofi bine totul acolo? Abia saptamana viitoare , sambata ma duc la o noua echo si dupa cate vesti proaste s-au dat pe aici ma cam ingrijorez, dar sper sa fie totusi bine bb.
Parintii si socrii mei au fost extaziati pentru ca asteptau demult vestea asta ( cam de 5 ani), asa ca am tot sprijinul loc. Eu m-am ingrasat cam 2 kg, si se vede putin burtica, dar daca sunt imbracata nu se observa. Daca mi-as putea tine muschii incordati probabil ca nu s-ar cunoaste, dar cum nu mai fac asta de ceva vreme.....
Va pup pe toate si va doresc numai bine

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am facut ieri dozarea Bhcg si am valoarea 50. M-am speriat cand am auzit, dar dr mi-a spus ca e mica sarcina si astea sunt valori pt 1-2 sapt, deci normale! Sambata merg la eco si sper sa vad ceva atunci, ca imi face cu sonda.

Succes Arthurana si Pauly! Sa ne spuneti si noua ce-i si cum

Petit_ange utrogestanul se da gratuit. Si gravibinonul si elevitul se dau gratuite

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, eu am inceput sa merg la scoala si nu mai pot tine pasul cu voi. Abia reusesc sa citesc ultimele cateva postari ca sa stiu despre ce vorbiti in momentul respectiv. Si cum acum vorbiti despre anuntatul la munca am intrat sa va spun ceva foarte important. Nu uitati dupa ce anuntati verbal seful direct sa faceti si hartie scrisa pe care s-o inregistrati la personal. Eu prima data am facut 2 exemplare si am cerut sa-mi scrie si pe a mea numarul de inregistrare. Asta e dovada voastra ca ati anuntat si astfel puteti beneficia de toata protectia oferita de ordonanta 96 privind protectia gravidei la locul de munca.

Ma lupt in continuare cu greturile, mai nou vad ca nu trece nici o zi fara sa dau un concert la buda. Si ma abtin din rasputeri, altfel as da la bis-uri... Nu seamana doua sarcini intre ele. Prima data nu m-am simtit asa de rau. Aseara i-am zis sotului ca daca mai vrea copii n-are decat sa se insarcineze singur ca eu nu mai vreu sa fiu gravida vreodata in viata mea! Asta cu toate ca in visele mele "eroice", in conditiile unei situatii financiare relaxate ma vedeam mama de 3 copii. Acum abia astept al doilea trimestru, denumit si perioada de miere a gravidei. BTW, poate stiti dar va mai dau si eu. Un site foarte interesant despre sarcina si nastere e situl dr-lui Tutunaru infertilitate.ro, povesteste de sarcina pe luni, e foarte misto pentru ca spre deosebire de toate calendarele de pe net, iti explica amanuntit ce analize ar trebui facute in perioada respectiva, in ce constau si pentru ce se fac. Din pacate nu stiu daca poate fi facut link si pus in mesajul cu listuta noastra pentru mi se pare ca e trecut la siturile care se transforma in reclama cand il scrii corect.
Cam atat. Ne vedem peste inca 5-6 pagini

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

claui, imi pare tare rau... si

Arthurana si pauly va asteptam cu vesti despre samburei.

eu sunt cam deprimata... ma sperii cand citesc atatea vesti proaste. mi-e atat de teama sa nu mi se intample ceva...

pupici pe botici

6+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Claui imi pare tare rau pentru tine . Sa te refaci repede si sa revii in odisee, te asteptam.

Adinnel si mie mi se face frica de cate ori citesc o veste proasta de la una din fete. Dar trebuie sa fim optimiste.

Valentina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Claui.

Petit-ange se pare ca suntem nascute in aceeasi zi. 3 iulie, dar ani diferiti. Mergi cu reteta de la medicul de familie si o sa iei gratuit din farmacii utrogestan (1 reteta/luna).

Raza de soare nu am anuntat nici la serviciu si nici pe nimeni altcineva. O sa o fac dupa ecografia de la 12-13 saptamani. Si ai dreptate cu cererea inregistrata la serviciu.

Greturile mele vad ca au devenit tot mai slabe. Am inteles ca ar cam trebui sa dispara. Insa poftele...mai ales de muraturi aoleu...

Maine ma duc la ecograf sa vad ce mai face bebe. Ideea este ca trebuie sa plecam vineri pana la Lisabona si vreau sa condult medicul inainte de a ma urca in avion. Ca sa fiu eu linistita.

Pupici pe burtici,

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor este pe undeva un tabel cu valorile Bhcg-ului? Dati-mi, va rog, link-ul ca sunt cam emotionata cu valoarea asta a mea!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Laura Ioana, uite aici: http://www.betahcg.it/8094/index.html

deci la tine e totul ok.

pupici

6+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput