** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Liviana, imi pare rau pt ce a trebuit sa induri. Sper ca esti bine acum si sper sa duci usor sarcina si fara probleme.

mica0307, si mie mi-au dat lacrimile zilele trecute cand am citit povestea cu nasterea fetitei lui Carrie. Credeam ca sunt eu mai, nu stiu cum, sensibila...

Ce ma bucur cand citesc de vreuna din voi ca ati fost la echo si ati vazut bebicul! Katthy, cate saptamani de sarcina ai?

Valentina 12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Katthy ce ma bucur ca ai vazut bebicul sanatos si miscaret!
E super cand vad cate colege de la Aspirante am aici! Si e super colectivul, gasca asta

Anca iti multumesc mult! Nu plange ca superi bebicul

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si eu pup toate fetele si le doresc numai bine pe toata perioada sarcinii!

7+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva - bineinteles, la cat de uituca sunt in ultima vreme....
Eu nu am facut analiza hcg, nu mi-a spus nici un doctor (nici gine, nici de familie) si incep sa imi fac ceva probleme. Voua v-a spus cineva sa faceti? Sau ati facut ca asa ati vrut? Si cam cat costa analiza asta?

Va multumesc!

Valentina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Laura Ioana ,imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Este foarte trist.Dar trebuie sa fii tare si sa privesti inainte, sa te gandesti ca vei avea un bebe sanatos.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetele, am fost la ecografie, sunt trista spre disperata... sau poate doar paranoica, nu stiu inca. sper sa ma lamuriti voi.

ma duc la doctor.... si zice: da, foarte bine... sacul ovular are 9mm. eu: si embrionul? ea: nu se vede, embrionul nu se vede pana la 8 saptamani. e adevarat??? am simtit ca innebunesc. daca am vreo problema?

mercik mult, astept raspunsurile voastre.

6+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Vali esti simpatica! Analiza asta se face la inceputul sarcinii pt a se vedea daca evolueaza, daca valorile corespund graficului. De ex. eu am facut-o luni si o refac lunea care vine, iar valoarea ar trebui sa fie mult marita, ceea ce inseamna ca sarcina evolueaza cum trebuie. Se face analiza atunci cand la eco nu se vede mare lucru, dar nu e cazul tau ca ai sarcina marisoara

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Addinel stai linistita! In multe cazuri embrionul se vede un picut mai tarziu (adica la 8 sapt). Daca dr nu a spus ca ar fi ceva in neregula, nu mai stresa cupilu', OK?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna la burtici

Apropos de miscarile bebelului,eu am niste senzatii f ciudate seara in pat stand pe spate:am senzatia ca simt miscarile .Ciudat,mai ales ca stiu ce presupun aceste miscari si mai ales ca e devreme,dar mai stii !!!!!
Cristinamaria primele miscari la prima sarcina se spune ca le simti in jur de 4-4 si 1/2 luni(16-18 saptamani) ,acum depinde de fiecare mamica.Oricum primele de vei simti stant pe spate si mai les atunci cand vei fi relaxata.
La al 2-lea cica mai repede.Eu ma intreb acum avnad o sracina pierduta inainte de prima,nastere destul de mare,acum se considera a 3-a oara???
Cat despre burtici mici(Amely)nu-ti face probleme ,depinde de constitutia fizica a fiecareia ,plus ca e normal ganditi-va cat de mic e bebe acum.Dar ai timp sa nu-t mai vezi p... de ea :))))
Eu am avut avans considerabil la prima cu Iris,acum chiar nu-mi ai doresc asa un burtoi.
Iarasi scieti despre sex ,mai fetelor imi creati complexe,eu nu am nici un chef o fi tot de la progesteronul asta?!!!
Pohy dozajul de naticorpi A se face mai tarziu nu acum.Si eu am facut cu Iris in luna 6 si 8 parca.Basca ca mi-au facut-o si la nastere si imediat dupa i-au facut fetii grupa sangvina!!!!Probabil ca tu ai gr 0 si sotul tau A,ca si in caul nostru.Sunt cazuri rare de respingere,dra mai bine e de evitat.

Nu mi-a raspun si mie nimeni la intrebare ,mai ales fetele care au facut aceast test sau ati facut toate???:pentru ce se face papanicolau in sarcina?E regula?

Pupici la burtici

poze
Iri +8 si Iris

Mergi la inceput

Addinel, nu stiu sigur ce sa iti spun. Dar am citit ca in saptamana 6 copilul masoara intre 2 si 4 mm. Poate e totusi prea mic. Eu am facut echo in saptamana 8+ si l-am vazut, avea 14 mm.
Parerea mea e sa stai linistita si sa nu iti mai faci ganduri negre. Ai incredere in Dumnezeu si o sa vezi ca bebicul tau e foarte bine!

Te pup!

Valentina 12+

Mergi la inceput