Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Olim, da-mi te rog un PM cu adresa ta de e-mail si iti trimit cartea cea noua a lui Monti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by olim

fetelor, as vrea sa ma apuc si eu de monti, ma primiti si pe mine
raportez, am 1.67 si 85 de kile.M-am ingrasat in ultimii 3 ani.Intotdeauna am avut58-60.Dar acum ma bate gandul sa fac un bebe si as vrea sa mai slabbesc.Pana se termina anul vreau sa ajung la 80.
Bafta tuturor si astept sfaturile voastre.
Cel mai mult m-a impresionat teo

Olim, n-ar fi mai bine sa faci intai BB si apoi sa slabesti? Caci oricum in timpul sarcinii o sa pui la loc ce dai jos acum? Zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Olim, eu sunt de acord cu tine. Slabeste intai. Dupa aceea vor fi prea multe kg de dat jos. In plus, nu e bine sa fii grasa in timpul sarcinii, soliciti prea mult inima. Si slaba e greu cu ditamai burta, dar grasa.
Cu un an inainte de a ramane gravida aveam 90 de kg la 1,64. Cand am ramas aveam 74 si am ajuns la sfarsitul sarcinii la 96. Mi-a fost destul de greu cu atatea kg.

Inca o chestie. Monti, pe site-ul lui, spune ca e ok sa tii regimul lui si in timpul sarcinii.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_h_25 spune:

Buna fetelor

Am un bebe de 6 luni. De cand am nascut nu am reusit sa slabesc deloc. Parca m-am mai igrasat. Poate si din cauza statului acasa. Nu prea imi place, eu la servici eram foarte activa. Si acum ma invart in apartament . . . nu este prea placut.
Am 1.68 si 66 kg. Cam mult. As vrea sa ajung la 55 cat aveam inainte. Poate ma ajutati va rog. Am inteles ca aveti si niste carti cu metoda asta care o folositi voi pentru slabire. Dupa sarbatori tare vreau sa incep si eu pentru ca nu imi place deloc cum arat. DAca vreti sa-mi trimiteti si mie cartile, adresa mea este : oana_h_25@yahoo.com
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olim si eu am aceleasi intentii ca si tine. sa slabesc si sa bebelesc apoi:)
eu prin februarie as vrea sa incep operatiunea bb 2, daca nu "iese" nimic, atunci incercam din mai incolo. daca incepeam de la 68 kg cred ca ajungeam la 90:)...la prima sarcina aveam 48 kg cand am ramas gravida si dupa ce am nascut 70 kg!!!!
si apoi am oscilat in sus si in jos...

alina si alexandra

Mergi la inceput

tot eu...azi aveam iar 60.2 kg :))) se cam joaca cu mine cantarul asta...sa-mi tineti pumnii sa rezist, ca azi am party la firma si sper sa nu cedez...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

teo esti superba. .....doamne cat de multe kg ai slabit, cum sa nu se vada , doamne sunt 35 kg.... esti cea mai tare

THE BEST

felicitarile mele

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multumesc pt incurajari
ce ziceti, imi dati si mie cartealui monti, please
o zi frumoasa tuturor.
Azi mi-am luat cantar digital
Un mare pas inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Va pup!
Nu pot sa nu incep cu Teo pentru care am o mare admiratie, cata vointza poti sa ai femeie, sa fii sanatoasa si sa-ti vezi visul implinit! Exceptionale pozele!
Ariel merci pt reteta de praz cu masline, si eu gatesc din asta, stiu insa ca maslinele nu sunt prea Monti, insa oricum am calcat pe alaturi, asa ca, ce mai conteaza?!

Nu stiu cum se face, am mai slabit 1 kil (in total 4 de cand m-am apucat de M.) cu toate ca am mincat cam dezordonat insa f f putin fata de agitatia pe care o am in ultima perioada.

Cam atit si va pup!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

olim, iti dau cartea nr 2 a lui m.m. si inca alte chestii, adica retete, principii, etc, dar da-mi adresa ta de e-mail.

danuta, nu stiu ce si cum e cu maslinele, ca in unele hartii am vazut ca nu avem voie, in altele ca da, ...eu am vazut ca pe mine nu ma influenteza negativ, asa ca profit de asta :)

alina si alexandra

Mergi la inceput