Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Andanii, stiu, multumesc. Nu mananc zilnic, absolut, acolo o data la 1-2 sapt. Azi voi face cu ciuperci si legume ca e si post si gatesc pt sot. Deci sunt ok. Din cele normal cu carne fac din ce in ce mai rar sa nu ma ispiteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by corbioana

Andanii, stiu, multumesc. Nu mananc zilnic, absolut, acolo o data la 1-2 sapt. Azi voi face cu ciuperci si legume ca e si post si gatesc pt sot. Deci sunt ok. Din cele normal cu carne fac din ce in ce mai rar sa nu ma ispiteasca

nu mai fii deprimata, ca esti slabaaaaa m-am uitat la poze

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Andanii iti multumesc, esti o draguta, dar pe cuvant ca am vreo 3 kile daca nu 4 care stau tare hidos pe talie si laterale, si cum am si bazinul lat aia imi lipsea, s-a depus brusc dupa ce am intrerupt alaptatul si nu mi-am dat seama Si asa mi-s eu cu capul, cateodata ma apuca deprimarea...ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

danat, intru pe fuga. si mai intru dupa aia si miine.
vroiam sa zic: nu ai organism capos, ci raspunde corect la toate comenzile pe care i le dai. maninci "anapoda" te ingrasi. tii monti, slabesti. simplu ! asa ca nu organismul e capos..ci...TU
scuze, dar nu m-am putut abtine, cind am vazut ca esti suparata tare-tare.
revin miine cu mesaje de imbarbatare!

pup

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor! Pe unde sunteti?
Eu, Imi prezint spinarea la o mica bataita. Saptamana viitoare ne mutam si, in week-end, am fost sa facem curatenie. Pentru ca n-am avut nimic de mancare acolo, si daca veneam acasa pierdeam timp, am mancat sambata, la pranz pizza si ieri mici si pui, garnisiti cu paine. Deci, am avut un week-end cu abateri. Rusine mie! Drept urmare, cantarul m-a pedepsit si oscileaza iar spre 67.
Vointa mea a cedat si din cauza faptului ca n-am mancat dimineata. La pranz aveam o foame de lup.
De azi sunt iar cuminte.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Buna dimineata!

Intru si eu pe fuga, sa raportez: 85.5 kg

Mi-as fi dorit sa fie 85 dar n-am reusit, desi n-am mancat ciolan cu varza pana la urma!

Va doresc o saptamana minunata si va citesc mai tarziu ca acum am ceva treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Zirina te-am admirat si eu in poze, ptiu, sa nu iti fie de deoki, parca ai intinerit cu 7 ani! Si se vad kilele in minus sa stii....presupun ca si tu slabesti mai mult in sus, ca te-ai subtiat bine acolo. Felicitari, tine=o tot asa!

Anda Panda partial (80%) ai dreptate, uneori calc constient pe alaturi, insa am perioade de Monti in care nu se misca NIMIC in jos. Fii sigura ca daca as merge constant in jos, asta m-ar stimula perfect. Oricum eu tin Monti, astept cu interes decembrie sa tin si mai Monti daca pot zice asa...

Eu simt slabitul si datorat vacuumului ca se balangane ca lumea hainele pe mine. Kilele nu scad tot asa, insa pe haine se simte.

Hai ca va pup si vointa tuturor!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Stiam ca am uitat ceva.
Felicitari Zirina! Chiar se vede bine diferenta! Vointa multa in continuare!

Danat, unde faci vacuum si cat costa? Vreau si eu sa merg, da' nu ma hotaresc unde.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Acusor la BodyShape am gasit o promotie, tocmai s-a deschis pe linga Mosilor, linga mine.....

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! eu raportez maine (mereu martea)...cu toate ca nu am prea multe motive de bucurie, pt ca am fost racita si am baut deja 2 sticle de sirop de tuse, care...are o tona de zahar...chiar, nu exista si fara zahar?
dar, poate nu se va vedea prea mult "amenda"...
azi am papat: dimineata: dulceata cu fructoza cu paine neagra
pranz:salata de brocolli+sunca+iaurt...
seara:crema branza+iaurt

alina si alexandra

Mergi la inceput