Vrem sa plecam in Noua Zeelanda

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noe, poti obtine viza de intreprinzator daca deschizi un business prin care sa asiguri ceva locuri de munca. Pe vremea cind eram foarte la curent cu conditiile de emigrare in NZ, parca aceasta suma era de vreo 100.000 $. Parca $ NZ, nu US. Dar scrie sigur pe site-ul lor de imigrare. Eu de acolo stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Noe, poti obtine viza de intreprinzator daca deschizi un business prin care sa asiguri ceva locuri de munca. Pe vremea cind eram foarte la curent cu conditiile de emigrare in NZ, parca aceasta suma era de vreo 100.000 $. Parca $ NZ, nu US. Dar scrie sigur pe site-ul lor de imigrare. Eu de acolo stiu.

mamica de pisoi si pisica, merci! o sa studiez si eu site-ul lor mai bine (ca se pare ca mi-au scapat informatii) si cred ca asta ar fi o varianta ok...Desi eu azisem de o suma cam de veo 10 ori mai mare (cel putin pt SUA..)

Numai bine voua!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, daca nu va place in NZ va invit la Dallas. Iarna temperatura e la fel, la banii aia poti sa-ti iei o casa mai mare. Nu e ocean, dar se gaseste o piscina.
Eu am gasit legatura mea cu NZ - folosesc sare de acolo! Ieftina si buna, fara nimic adaugat. Pentru ca majoritatea au cite 2-3 E-uri. Incredibil, nu?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput