cada sau cabila de dus cu cadita?
Raspunsuri - Pagina 3
kriss79 spune:
Mi_a> multumesc.da` baia mea nu ti-a placut?
Nu avem in IASI Praktiker si nici Brico! Despre Vega ti-am raspuns pe PM ca sa nu fac cine stie ce reclama.
Poze
Incercari bebik
Cristina
mi_a spune:
Criss , scuze!
Mi-a placut in mod special baia verde dar si celelalte, insa mie imi plac mai mult culorile vii. Nu prea ma impac bine cu clasicul.
Si bucataria e pe gustul meu din toate p de v!
Daca-mi dai voie, as vrea sa fac o sugestie: pune un alt covor in living , pliz!si sper ca nu te-a suparat parerea mea!
kriss79 spune:
Covorasul l-am luat din Tunisia, e cam micut, dar pana luam altceva...
Nu m-am suparat
De fapt si de drept, nu vrem ceva mare ca e pacat de mandrete de parchet de bambus.
Poze
Incercari bebik
Cristina
Moniland spune:
nadyana, daca nu ai decat o baie, eu ti-as sugera vana la care pui un paravan ca sa poti face si un dus fara sa stropesti. Se zice ca, cada pe colt ocupa mai putin loc.
Da o cautare pe google "paravane dus" si vei vedea mai multe modele.
Spune-ne ce ai rezolvat. Iar apoi asteptam poze.
Monica
Ramona J spune:
Nu prea intru la subiectele despre casa, dar m-a apucat curiozitatea. Pe aici baile cele mai sofisticate au cada si cabina de dus separat. In special baia matrimoniala e asa. La copii de regula e cada care are si dus. Baia pentru musafiri poate sa aiba numai cabina de dus.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
nadyana spune:
Multumesc Monica!Si tie, Ramona.Noi avem 2 bai,dar in baia mica am pus anul trecut masina de spalat rufe pt.ca mi se pare ca acolo sta cel mai bine si nu avem loc de nimic altceva in baia mica.Baia mare nu este nici mica nici mare si,pt.a avea mai mult spatiu m-am gandit la cabina de dus.Totusi,vom merge sa luam masurile si la o cada pe colt si apoi vom alege intre cabina de dus si cada.Oricum,in nici un caz nu vom mai pune cada normala,adica din asta obisnuita:ori cabina de dus ori cada pe colt.Oare nu ar fi mai mult spatiu sa punem WC-ul tot pe colt?Ati facut vreuna din voi asa ceva?Oare nu ar fi mai mult spatiu asa?
ioana_77 spune:
Hai sa-mi spun si eu parerea :)
Noi am inlocuit cada cu cabina de dus, iar acum, de cand o avem pe Maria, cam plangem dupa cada unde s-ar fi putut balaci ea in voie. Daca totusi optezi pt cabina de dus, sa nu iei cu peretii transparenti, ca ai ce spala la ei toata ziua din cauza darelor lasate de minunata noastra apa de la robinet. Noi am luat cabina de la Dedeman, nu am gasit cu peretii mati, am luat ce-am gasit, fiindca eram in criza de timp.
Moniland spune:
ioana probabil asa e cu stersul darelor, dar intr-un spatiu mic se recomanda pereti transparenti.
Monica
ioana_77 spune:
Monica, la asta nu m-am gandit. Mie tocmai mi-a dat prin cap sa caut un autocolant sa pun pe peretii cabinei. Sa vad ce gasesc.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
Messa spune:
Am stat la un moment dat intr-un loc unde era cadita de dus, nu si cada - am suferit foarte tare ca nu am putut sa fac BAIE... cu cada, macar stii ca daca ai chef de dush, faci dush, daca ai chef de baie (cu spuma, sampanie... ei?) faci baie.