Imi cade parul rau.....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns curlyeirina spune:

buna tuturor!eu nu mai am problemele astea acum.le-am avut acum ceva ani 4-5 ani,totul s-a datorat lipsei de calciu si vitamine.acum nu stiu daca este si cazul vostru.impotriva caderii parului va recomand gazul(ii da si fermitate si stralucire)mai prost stam la miros.cat despre unghii sfatul meu este sa evitati oja.un pic de lac merge.nu sunt indicate nici tratamentele"insistente"pt unghii.si mai ales"taierea"cuticulelor.eu am renuntat definitiv la oja si nu mai am probleme.nu se rup nu se exfoliaza.sper sa gasiti un tratament bun ale carui efecte sa dureze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

eu am acesta problema de 4 ani si nu i-am dat de capat.Am avut parul lung de cand ma stiu dar din acest motiv l-am taiat foarte scurt.Nu mai spun ca m-a durut sufletul dupa el.....Am luat vitamine,lotiuni,fiole,nu mai stiu.....Hairgrow...Ducray....chiar nu mai stiu.Am fost la dermatolog si nici asta nu m-a ajutat.
Sunt DISPERATA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

1) Vopsitul nu "ajuta" si el la caderea parului??? Eu asa am impresia, pe pielea mea, in special in ceea ce priveste culorile inchise. Am fost vopsita bruneta si a fost dezastru, mi-a cazut la par......de parca si avea de unde.

2) Am auzit ca cei la de Gerovital au scos de curand pe piata acea lotiune intr-o formula noua, la care mirosul este foarte slab...asta de la coafeza mea citire. Intentionez sa imi achizitionez aceasta noua lotiune, impreuna cu samponul aferent din aceeasi gama.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2992" target="_blank"> STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Intr-adevar,cei de la Gerovital au scos lotiunea intr-o alta formula.Mie personal,nu mi-a placut.Este foarte lipicioasa si nu se intinde pe par.Nu mai are acelasi miros, e adevarat dar nici acelasi efect.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Uutza spune:

Mie mi-a spus o farmacista ca nu mai au voie sa puna petrol in produse cosmestice (treaba cica ar fi fost ceruta de regulile UE).

UU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Arinna, saponul este Dercos technique energizant, cu aminexil, si vit. PP,B5,B6.
Iar fiolele sunt aceasi marca, anti hair loss cu aceleasi vit ca si samponul.
Cum spuneam, deocamdata nu vad rezultate , dar continui sa sper!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Din disperare de cauza, dupa N sampoane, tratamente par etc, am inceput sa iau Viaderm si Urzica tablete. Nu am mult de cand le iau (sa zic poate 2 sapt), dar parca parca parul meu nu mai e asa de amarat. Tot se ingrasa repede, dar macar acum are volum cat de cat si arata rau doar in ziua in care trebuie spalat. Vad ca si inceput sa si recapete onduleurile, lucru pe care nu l mai vazusem demult, desi avusesem inainte o splendoare de par..Deci, mi-am inoculat cu tarie in creier ideea ca tratamentul va avea afect si promit ca il voi tine 3 luni neaparat!

Va voi mai tine la curent cu rezultatele..sper sa fie ok!

Aaa....si intentionez sa imi cumpar si acele fiole de vitaminele A, E, C si sa le amestec cu samponul..am auzit ca sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Intr-adevar,cei de la Gerovital au scos lotiunea intr-o alta formula.Mie personal,nu mi-a placut.Este foarte lipicioasa si nu se intinde pe par.Nu mai are acelasi miros, e adevarat dar nici acelasi efect.

Si eu stiu ca nu mai au voie sa puna petrol :(
Insa am gasit crema de la VivaNatura cu petrol si am luat-o (nu scrie daca se foloseste pe parul ud, umed, uscat - poate stie cineva?) si mi-am luat si pastile cu urzica 2 cutii ... Sper sa ajute la ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si io am probl cu parul,am pus-o pe seama trecerii de la un anotimp la altul

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

a incercat careva FOLTENE?
E bun de ceva sau iara bani in vant?

Mergi la inceput