Imi cade parul rau.....

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

am avut mari probleme cu parul,dar de cand imi administrz niste vitamine cu Ca,Mg,Zc si seleniu nu mai asa probleme.Vitaminele le iau zece zile pe luna in perioada de toamna-iarna.Se simte la par si la unghii.
-fetelor incercati sa nu mai fiti stresate ca si acesta este un motiv de caderea parului.
-fiti vesele si cat mai relaxate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

antonia, cocufan, in timpul celor 10 zile de tratament cu tonicul capilar de la Favisan cum v-ati spalat parul? In sensul ca v-ati abatut de la rutina normala, sau nu a fost necesar?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia2006 spune:

Alynutza, m-am spalat la 4-5 zile, iar de obicei ma spal la 5-6 zile, asa ca mare diferenta nu a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multumesc, Antonia.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna dimineata!
Si eu am avut mari probleme cu parul, mai ales dupa nasterea baietelului meu. Dar am descoperit o solutie impotriva caderii parului de la firma Rausch.(activeur capillaire)E pe baza de plante.Au mai multe produse, dar asta e chiar impotriva calvitiei.Fac deja tratament de 2 luni, si am de gind sa o folosesc mult timp fiindca imi face parul matasos si stralucitor.
Nu stiu daca se gaseste iin Romaniia, dar eu zic ca merita incercat.
Multa bafta!
Ps. Am uitat sa precizez ca nu ma mai vopsesc de aproape 2 ani,si poate si asta a contat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna dragele mele am si eu o intebare caci ma regasesc si eu in acest subiect,eu alaptez la san pot lua pastile pe baza de urzica?
Si inca un lucru tin sa mentionez,eu sunt in irlanda si nu am cum sa i-au pastilele daca necesita sa fiu prezenta cand le cumpar.
Poate sa mi le i-a bunica?

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Nu stiu exact ce altceva mai pot contine pastilele inafara de urzica, dar eu am cumparat, tot contra caderii parului, niste pastile pe baza de plante, iar acasa, citind prospectul, am observat ca erau contraindicate in timpul sarcinii si alaptarii.
Sfatul meu e sa ceri sfatul unui medic inainte de a lua orice medicament in timpul alaptarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Mi-am luat niste vitamine de la magazin naturist ca si un fel de Centrum si pot sa le iau in timp ce alaptez,Le iau doar de 4 zile. Ma gandeam sa ma tund scurt si sa incep sa ma dau cu petrol.

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput