Imi cade parul rau.....

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Si eu am problema asta.Dupa nastere imi cadea parul de am crezut ca chelescc.... am fost la doctor si mi-a spus ca e normal atunci cand alaptezi si ca ,cu timpul o sa se regleze organismul eu nu am luat nici un fel de tratament doar o dieta sanatoasa si la un an de atunci intradevar nu imi mai cade parul asa rau tot imi mai cade dar mult mai putin in orice caz...

amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Am citit si eu sfaturile voastre si in urma cu vreo 2 luni m-am apucat de luat pastile cu urzica. Chiar a functionat, pentru ca imi cade mult mai putin par decat inainte la splare si la pieptanat.
cocufan de unde ai luat tonicul de la Favisan, cam cat costa si de cate ori trebuie folosit? Ca nu mi-ar strica sa mi se si indese putin parul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana25 spune:

sapun moale?adica te speli pe par cu sapun in loc de sampon??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia2006 spune:

Vin sa intaresc si eu afirmatia lui Cocufan: tonicul capilar de la Favisan m-a umplut de firisoare mici, mici, se vad o multime de fire de par crescute la radacina.
La mine problema principala este dermatita seboreica, mai ales dupa ce ma vopsesc fac coji din acelea urate care supureaza atunci cand le indepartez; caderea parului este o consecinta a dermatitei seboreice, dar, din fericire, nu este o cadere masiva. Am folosit cu succes tonicul de la Favisan pentru cojile din cap, parul nu mai cade deloc si s-a regenerat foarte bine. Eu am facut o cura de 10 zile in decembrie si acum am repetat tratamentul pentru ca intre timp ma vopsisem si incepusesm iar sa fac coji.
Singurul dezavantaj este ca se electrizeaza parul, nu foarte tare, dar destul incat sa stea zburlit.
Tonicul de la Favisan contine aloe, argila si costa in jur de 8 lei; se foloseste 10 zile, apoi se recomanda o aplicare-doua pe saptamana (eu nu m-am mai dat deloc dupa ce am terminat cele 10 zile initiale de tratament).
Inca un lucru, nu stiu cata influenta a avut, dar in timp ce am folosit tonicul de la Favisan am facut si o cura interna de argila Bocan.

Alta solutie foarte buna impotriva caderii de par si a cojilor din cap (cel putin pt. mine) este Lotiunea forte contra caderii parului de la Elmiplant, dar aceasta trebuie aplicata zilnic, timp de minim o luna de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

viorica avram, si pe mine m-a cam intristat povestea.

Da' in orice caz, exista solutii.
Stiu sigur.
Eu am facut prin '93 holera - am stat internata mult timp, in fine, era sa dau coltul. Am slabit vreo douaj si ceva de kg, de la 64 pe la 40.
Dupa ce am terminat cu spitalizarea, m-am trezit ca imi cade parul.
Dar nu asa, un fir-doua, ci cite o suvitza.
Deci cadea...tot parul de care trageam.
Si raminea gaura.
M-am tuns cit am putut de scurt (periutza) dupa ce inainte aveam parul pina la briu.
Si asa, cu gaurele in podoaba capilara, m-am dus la un spital particular unde mi-au dat niste lotiuni cu care a trebuit sa imi fac masaj pe cap cit mai des.
De 10 ori pe zi, daca se poate.
Nu erau uleioase, deci nu era nici o problema.
Juma de zi stateam cu mainile in cap.
Insa in citeva saptamini deja AVEAM PAR.
Frumos, bogat... mic, e drept, da' a crescut.

Imi pare rau ca nu stiu exact ce au continut lotiunile respective.
Si nici nu eram in RO atunci.

Insa ia partea buna: exista remedii!
Imposibil sa nu gasesti solutia la un moment dat.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Elise sunt solutii , dar in cazul celor cu probleme hormonale , dezechilibre etc atata timp cat cauza nu e eliminata nu se rezolva.Se poate indrepta situatia temporar , aceasta revenind ori de cate ori organismul sufera.Cel mai bine investigati intern , de cele mai multe ori e un deficit de vitamine.Asta se rezolva destul de usor cu suplimente.
Si eu am auzit de oameni , care in urma unor injectii , solutii capilare au scapat definitiv de problema asta.Eu sunt in stadiul in care caut o solutie viabila pentru mine.
Nu va pierdeti speranta!Mie de 5 ani imi zice coafeza ca imi cade parul , in unele perioade foarte tare , dar tot mai am in ce sa bag piaptanul.Nu disperati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Elise....cum ai luat holera?! Am citit de citeva ori postarea ta...parca nuimi venea sa cred....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

fac si eu cura cu capsule de urzica, si inghit tablete favisan nici nu mai stiu de care:cu vitamine si pt digestie usoara. am sa caut si tonicul capilar.si 10 fire daca imi cresc la mine se cunoaste!
fac si eu haz de necaz ca atat mi-a mai ramas. noroc ca sotul meu ma vede subtire ca o trestie si cu parul lung si des care falfaie in bataia vantului.

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

Elise....cum ai luat holera?! Am citit de citeva ori postarea ta...parca nuimi venea sa cred....

Angelinne

din apa, cica.
Dar nu eram aici, in RO.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

si mie imi cadea parul foarte rau dupa a doua nastere mai este si chestie genetica-maica-mea nu are o podoaba capilara de invidiat,il am si gras si nu suport sa nu-l spal macar la 2 zile .in primul rand sa va spun ca am stopat caderea parului cu revalid.am luat 3 luni de zile -cate o pastila in fiecare zi si sa stiti ca a dat rezultate.acum nu-mi mai cade si sper s-o tina tot asa ,iar la capitolul sampon ma spal cu cel de volum(panten,sunsilq ,garnier)m-am resemnat si ma multumesc ca nu mai cade ,ca altfel inebuneamdaca cade iau din nou revald ,totul este sa ai rabdare.cred ca multa lume se confrunta cu aceasta problema.asta e!parul la loc nu se mai pune.macar de asta pe care il mai avem sa avem grija.multa bafta!

Mergi la inceput