Imi cade parul rau.....
Raspunsuri - Pagina 16
viorica avram spune:
sa intru si eu in club la voi. mie imi cade parul de ani de zile.deja m-am obisnuit cu gandul
imi fac tratament cu revalid primavara si iarna cate 3 luni. plus fiole cu revalid si cele de la kerastase, plus capsule cu urzica, plus petrol in we si usturoi.nimic.nu mai cade , ce-i drept, dar e atat de rar ca se vede pielea capului.l-am facut suvite sa para un pic mai bogat, nu stiu ce tunsoare sa adopt ca sa nu imi mai spuna lumea , vai ce par rar ai.de parca eu nu stiu acest lucru si nu-l vad cu ochii mei.imi vine sa ma tund cheala ca e mai bine. am vazut odata pe discovery un reportaj despre caderea parului si se spunea acolo ca inca nu se cunosc cauzele.
o prietena de a mea care are aceeasi problema,(poate de aceea si suntem prietene)
mi-a recomandat sa merg la un medic dermatolog care a descoperit un tratament minune cu injectii in scalp in urma caruia iti creste parul in mod miraculos.ea mergea de o sapt la el si era multumita....
normal, ca m-am dus! adica, banuiesc ca si voi , ca si mine ati face orice sa aveti par, nu?
m-a consultat o doctorita care s-a uitat pe deasupra capului meu un pic si mi-a recomandat , bineintels tratamentul minune.ce m-a socat a fost faptul ca dr. purta in cabinet unde era un biet neon ochelari fumurii.nici nu stiu cat de bine vedea prin ei.in timp ce ma conducea spre salonul unde sa facea tratamentul am intrebat-o daca rezultatele sunt 100% sigure. pai, nu,mi-a raspuns ea, dar nu e nici o problema ,daca tot nu va creste parul atunci facem transplant si gata!
adica?!plateam cateva milioane bune pe un tratament care nu se stia sigur daca da sau nu rezultate?
ok, hai sa vedem despre ce e vorba si dupa aceea mai vorbim. asteptam in sala unde am fost dusa sa imi vina randul la tortura.
sotul meu intre timp s-a dus la o farmacie sa-mi cumpere fiolele minune care mi-ar fi redat podoaba capilara .
am intrat invitata de un batranel care nu parea foarte profesionist.m-am asezat pe un scaun in fata unei oglinzi si batranelul a inceput sa imi puna pe cap tot felul de amestecuri cu mirosuri foarte ciudate. m-a sters cu un tampon imbibat in ceva si a inceput sa imi faca injectiile in pielea capului.Auuuuuuuuu! Dumnezeule! ce durere ingrozitoare!ma durea si cand ma intepa dar si mai rau cand introducea serul cu pricina in cap! am plans de m-am umflat cat timp a durat sedinta si mi se parea ca nu se mai termina.nici nu mai vedeam de durere iar capul ma durea ingrozitor. cand am iesit de acolo, sotul care ma astepta afara s-a speriat cat de rau aratam.
i-am spus ca nu m-ai calc in viata mea acolo. pot sa raman cheala.
dupa experienta aceea o luna m-a durut capul incontinuu.in prima saptamana nici puteam sa ma ating pe cap.
dupa o vreme am uitat si mi-a trecut dar m-am intalnit cu prietena mea care a suportat durerea vreme de 6 luni cat a durat tratamentul complet.6 luni! 5 zile pe saptamana! si?.....
nimic!
nu i s-a indesit cu un fir! dupa ce a terminat tratamentul si nu a vazut nici un fir de par in plus a intrebat dr. de ce? rapunsul a fost ca nu in toate cazurile da rezultate si ca o sfatuieste sa recurga la transplant!!!!
tin sa va spun ca prietena mea a facut depresie!si tot fara par a ramas.norocul meu a fost ca am renuntat inainte de a ramane si fara bani!
am mai fost la un dermatolog care mi-a explicat ca mi-am pierdut parul in urma unei "revolutii" hormonale. exista sanse sa imi creasca la loc daca fac un tratament prescris de un medic endocrinolog si pentru celelalte probleme pe care le am:sindromul premenstrual.pana una alta sa fac tratamentul cu revalid primavara si vara si sa folosesc gama revalid. cel putin nu mi-a facut injectii in cap!ba chiar s-a crucit cand a auzit prin ce am trecut!
imi doresc sa am par!m-am saturat sa simt prima picatura de ploaie direct pe pielea capului!ma tem sa ma prinda ploaia cu capul descoperit si cel mai bine ma simt cand port caciula! atunci nu se mai uita nimeni la parul meu! e greu! nu de putine ori fac singura haz de necaz dar ma doare!sunt persoane care nu au deloc grija de parul lor si au ditamai claia iar eu pretuies fiecare firicel care imi creste iar daca vad un fir de par pe bluza imi vine sa-l lipesc inapoi pe cap!
cel mai mult cheltuiesc cu parul si apoi cu sportul de intretinere. si stiti ceva? sunt si grasa cu toate ca fac sport in fiecare zi si am si parul rar cu toate ca folosesc cele mai scumpe si mai noi produse de pe piata.![]()

Viorica
Ingerasul meu Shalini 
denisabia spune:
viorica avram draga mea chiar m-ai intristat
.Citind mesajul tau , m-am regasit si eu.De vreo 4 ani de cand am avut o explozie hormonala , am avut tot felul de probleme la nivelul scalpului:bubite cu mancarimea aferenta, cojite , matreata si ca sa fie tot tacamul cadere masiva.Coafeza cand ma spala imi zicea iar iti cade parul
, de parca nu stiam.Cunosc sentimentul pe care il ai cand te privesc altii , mai ales cand stiu ca am avut un fir figuros si mult puteam tragea de el ca tot acolo ramanea.Am perioade cand se regenereaza , numai cade asa ,dar bucuria nu tine mult.Momentan m-am impacat cu mine.Apropo in Formula as din numarul asta i se raspunde unei fete , cum ca tratamentul cu antioxidanti personalizat , durata 3 luni are efecte.Tipa are prb si cu unghiile , cred ca nu e cazul nostru.Daca mai ai rezerve de orice fel, mie mi-e teama ca voi fi si mai descurajata , poti incercaFi multumita ca folosesti produse de firma , fiindca in cazul meu ar fi un dezastru sa folosesc cele din comert.Chiar daca celelalte nu fac toti banii , astea mi se par apa de ploaie.
In legatura cu injectiile eu stiu cazuri care au urmat un astfel de tratament , dar injectia nu in cap! si s-au rezolvat.Este un doctor vechi in bransa care folosea metoda asta.Acum vreo 2 ani am auzit , insa nu m-a interesat indeaproape atunci.
lili_ka spune:
Buna ,
Acum ceva timp ma plangeam csi eu ca imi cade foarte mult par. Sfatuita de o farmacista si citind cate ceva pe forumurile de aici din germania am inceput sa ma spal pe cap cu sampon alpecin ( cel nou aparut in sticluta rosie pt matreata si contra caderii parului) si sa iau zilnic pastile cu siliciu si biotina. Daca inainte plangeam zilnic ca trebuie sa ma tund ( am parul lung ) si ca voi ramane fara par acum sunt multumita si continui tratamentul. La spalare imi cadea parul foarte mult acum daca imi cad max 10 fire de par. Iar singurele fire care imi cad cand imi perii parul sunt cele care se rup din cauza ca se mai incurca parul fiind destul de lung. Dar am rezolvat in parte si problema parului incurcat cu o solutie de la Scwarzkopf.
cocufan spune:
si eu am probleme cu caderea parului. mi-am facut analize si sunt in limite normale. am facut analize endocrinologice si sunt tot in limite normale.
acum singurul motiv ramas e stresul dar de asta cum sa scapi?
chelstop la mine nu a avut rezultate.
urzica mi-a facut parul poate ceva mai viguros dar tot cadea.
am folosit varianta veche de la Gerovital si a avut rezultate desi acum nu mai suport mirosul de petrol. cand am vrut a reiau tratamentul, era aparut in varianta noua.
extrem de dezamagita deoarece uleiul de ricin se intinde foarte greu si desi am folosit doua sticlute, nici un rezultat.
acum folosesc de o luna tonicul capilar de la Favisan cu aloe si argila (usor de aplicat si miros acceptabil de plante - mare avantaj! - nu necesita spalare dupa aplicare).
m-am umplut de firicele nou noute care m-au facut fericita desi imi arata parul de parca as fi electrizata. sper sa creasca mult mai multe deoarece aveam portiuni in care mi se vedea pielea capului.
continui tratamentul si va mai informez.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by Androixvrei sa ne intrecem? un exemplu si daca la tine e si mai rau de-atat ma declar invinsa: azi dau cu aspiratorul si maine pot face o mesha frumoasa din covorul asternut prin toata casa, pur si simplu parchetul meu culoarea fagului devine culoarea nucului, e naspa rau... Iar dimineata perna e neagra, cu cat e mai gras parul cu atat mai mult ramane pe perna.
Iar cu studiile alea, or fi n-or fi adevarate, ideea este ca pentru mine e obositor sa stau 2-3 ore numai de par, la fiecare 2-3 zile: sapala-te, usuca-te, da-te cu lotiune, stai cu prosopul in cap, usuca-te iar de data asta cu putina spuma pe varfuri si intoarce-ti varfurile cu drotul ca altfel arati ca o matura ambulanta. Deja nu mai pot
Andreeamamica lui
Filip Stefan
bb2
nooooooooo,nu ne-ntrecem,da' sintem pe acelasi loc,iti spun io......
Da' un tratament care sa dea rezultate bune la toata lumea,nu exista?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
cocufan spune:
nu prea exista pentru ca este indicat sa tratezi cauza si acestea sunt destul de multe.
lorena01 spune:
pot sa tzi recomand pastilele d zinc...shi eu aveam la fel probleme cu caderea parului shi nu ma ajuta nimic, nici masca, nici shampon nici un alt produs.Eu am luat zilnic cate o pastila d zinc timp d 30 sau 50 zile(depinde ce flacon gaseshti) shi apoi faceam pauza acelashi timp cat am luat pastile(30 sau 50).Nu e efect imediat dar eu consider k se merita;)
SilviaPop spune:
am urmat tratamentul cu urzica, incantata fiind dupa ce am citit ca la unele din voi a dat rezultate.. Am o veste proasta: a trecut o luna jumate de cand fac tratamentul si parul meu cade din ce in ce mai rau... mi-am bagat in agenda telefonului 3 ore fixe pe zi la care sa imi sune sa nu uit sa iau pastila. nu am omis nici una! am observat doar ca am scaun moale, intr-adevar. sunt ff trista, nu vreau sa exagerez dar sunt deprimata din cz asta...se vede ca e rar, mi se vede pielea capului. in cateva zile ma duc la endocrinolog, la cel mai renumit din tara!!! daca nici asta nu-mi opreste caderea parului...nu stiu ce sa mai zic...
roxi2004 spune:
Citind atenta cele 11 pagini de sfaturi - ca de nevoia este mare .. mi-am zis "cate bordeie atatea obiceie": dupa niste analize sumare de fapt prima si singura care mi-a recomandat-o endocrinologul meu (eu fiind ooerata deja de tiroida) - la mine cauza a fost lipsa de FIER din organism. In aceeasi perioada am facut si tratamentul de la vichy dercos - dar degeaba pt ca din interior nu a fost ok. Am luat fier, a venit vara a fost ok .. din toamna trecuta iar. Acum am luat-o invers: iarasi fier, tratament cu chelstop simultan (adus special din ro) - ca ala este ieftin si ma pregatesc sa fac iar tratamentul de la vichy. Fetele care l-au facut in toamna ar putea sa ne spuna daca la ele a dat rezultate sau nu.
tudormiha spune:
Buna fetelor.Sunt .Am citit mesajele voastre si m-am regasit si eu printre ele.
.Am incercat si eu o gramada de sampoane si pastile si tratamente dar se pare ca unul a inceput sa dea rezultate chiar pot spune ca 2 produse m-am impacat bine.
1.Pantene contra caderii parului, si 2.Garnier Fructis fortificant pentru par gras (scrie pe el rezultate de la prima folosire).este adevarat in legatura cu parul gras in loc sa ma spal la 2 zile am inceput la 4 zile ceea ce este minunat, si caderea parului nu mai este chiar asa oribila.......sa vad in continuare.
Ma gandeam sa incerc acum de la Nivea pentru par gras.
Va pup fetelor

mamica lui
Filip Stefan