Imi cade parul rau.....

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Optimix spune:

Si mie imi cade parul cu pumnul de ceva timp incoace...nu mai stiu ce sa fac. O cauza cred ca ar fi stresul...alta anticonceptionalele.:(. La recomandarea medicului iau Eurovita AntiStress si Revalid capsule...ce-i drept doar de 10 zile, dar deocamdata nu vad nici o imbunatatire. La Revalid ati folosit si samponul si balsamul concomitent cu tabletele?
A incercat vreuna dintre voi tratamentul de la Foltene?...ca mie de la farmacie pe ala mi l-au recomandat.
Ideea e ca as vrea sa aplic un tratament dupa care parul se clateste...ca si asa am eu parul destul de gras...nu am chef sa umblu luni de zile cu parul lipit de cap de la te miri ce solutii uleioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

[/quote]

Ce marca de sampon cu cofeina?
[/quote]

Alpecin.Dupa spalare cu sampon ma clatesc si folosesc balsam. Dupa clatire folosesc o solutie care se da pe par pentru a se pieptana usor.
In plus am vazut ca dupa ce timp de o saptamana am luat pastile cu siliciu , biotina , calciu si magneziu a inceput sa-mi cada mult mai putin par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Eu iau pastilele de urzica de 3 ori pe zi, de cele mai multe ori dupa mese, dar le mai iau si cum imi amintesc.
Rezultate dupa aprox 3 saptamini: parca unghiile nu se mai rup asa rau, adica se vede clar imbunatatire, tenul sa zic ca e mult mai curat, desi nu prea am probleme, parul inca mai cade, dar pe jumatate cit cadea inainte. dar sint abia la inceput, astept si mai multe schimbari in bine. nu am remarcat o crestere mai abundenta a parului prin alte locuri.
cu iesitul afara, cine zicea , parca si la mine e la fel si parca putin balonata, daca asta o fi cauza.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diulia spune:

Cutia cu pastilele de urzica practic nu are prospect. Are o scurta descriere pe cutie si atat. Nu scrie nimic de contraindicatii.

Pana una alta mi s-a rupt nasol o unghie care era scurta, iar mie nu mi se rup unghiile... Dar nu ma las. Poate e doar o coincidenta. Mai mult ma ingrijoreaza scaunul pt ca de cand le iau mi se intampla asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Si mie imi cade parul rau de la inceputul lui septembrie. am incercat cu medicamente scumpe de la amway, cu samponul dercos de la vichy, dar fara vreun rezultat.Anul trecut cand am avut aceeasi problema foarte bine mi-a facut lotiunea cu petrol de la gerovital, dar acum nu prea am timpul necesar sa stau cu ea pe cap 2 ore. Citindu-va pe voi am incercat vitaminele divavit si pot spune ca in sfarsit vad ceva rezultate. Si samponul de la phyto e foarte bun. Mai incercam!

Mergi la inceput

Eu m-am cam decis pentru o vizita la dermatolog, ca prea prea se incapataneaza parul asta sa cada. Apropo...stiti vreun dermatolog bun in bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Intra pe site-ul de la Medsana...cauta la dermatologie...mai intreb si eu lumea!!! Puup, Andreea

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea81

Intra pe site-ul de la Medsana...cauta la dermatologie...mai intreb si eu lumea!!! Puup, Andreea

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Andreea81, am intrat pe siteul mai multor policlinici de acest gen. Medici sunt multi, dar intrebarea e care e mai bun...ca zau nu vreau sa fac tratament pt parul din cap si sa ma trezesc cu par pe fata...cum am mai auzit.:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Vi se intampla si voua cum mi se intampla mie???Adika: cel mai mult par,cele mai multe fire le pierdeti cand va clatiti parul de balsam??
la mine se intampla asa: nu cad multe fire la pieptanat, nu la samponat ... ci dupa ce aplik balsamul .. probabil ca atunci se descurca el, nush ..si cand il clatesc .. recuperez parca tot ce nu a cazut la periat,pieptanat ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasirbu spune:

Buna! Si eu am problema asta cu parul...cind ma spal pe cap (la clatitul cu balsam...poate nu de la balsam neparat, poate doar ca e la sfirsitul operatiunii) imi cad muuuulte fire, suvite as putea spune...Tot citind aici la voi, m-am dus la plafar si am luat pastilele cu urzica de la Lab. Medica; rezultate deocamdata...nu, ca abia am inceput sa le iau de vreo 3 zile; voiam sa imi iau si samponul de la Favisan cu ginko biloba, dar nu reusesc sa-l gasesc; am intrebat la vreo 3 plafare din zona Dr. Taberei, farmacii nu mai spun...nu-l are nimeni. Puteti sa-mi spuneti si mie unde l-ati gasit? Mersi anticipat!
A...si uitasem sa zic...eu imi si vopsesc parul, cred ca si asta "ajuta" la caderea parului; cred ca o sa incerc sa skimb marca de vopsea- acum folosesc Wella; parca atunci cind ma vopseam cu Londa nu-mi cadea asa mult...sa fie o coincidenta?
Va pup, Simona

Mergi la inceput