LAND ROVER Freelander...consum???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Da, am Land Rover Freelander, de aproape 4 ani, doar ca e pe benzina...Am uitat sa-ti spun ca, ii mai creste consumul atunci cand folosesti aerul conditionat, dar sincer, mai mult de 11% n-a luat niciodata. E o masina faina....si rezistenta. Service-ul e nasol , atat la Bavaria cat si la Premium Auto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

...am vazutpe sait in germania si tare imi plac....am inteles ca motoarele diesel sunt mai fiabile. Piesele sunt scumpe? se gasesc? 9% nu mi se pare mult deloc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Da, motoarele diesel sint mai fiabile...in general, nu numai la LAnd Rover. Piesele nu sint chiar ieftine...Service-ul face comanda si vin cam in 3 saptamani. Pana acum noi i-am facut reviziile si reparatiile la Bavaria si la Premium Auto, nu am observat vreo diferenta intre ele, acelasi sistem....parerea mea e ca nu au nici macar un surub pe stoc, ptr orice piesa se face comanda.
Ultima data sotul meu l-a dus la un service particular , langa Bucuresti, desi a fost acelaasi sistem al comenzii, macar au sosit toate piesele odata.

Mergi la inceput

ok mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Aveti idee care sunt masinile care au cel mai mic consum de benzina/motorina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Consumul e legat foarte mult de capacitatea motorului. De ex. un motor de 1.0 (Citroen C1) consuma f. putin dar si performantele sunt reduse.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Da, stiu asta. Io's proprietara de ticozaur, care e ok dpv al consumului..doar ca se cam cere schimbat ca-i batran si nu mai poate. Nu caut cine stie ce performante ci doar un pret rezonabil si un consum mic.
..daca aveti idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Pai in cazul asta te poti orienta spre un Citroen C1, Peugeot 106, Toyota Aygo, Chevrolet Spark (desi asta ultimul nu prea isi merita banii)

Mergi la inceput

eu am Matiz...si sunt super incintata de el de oras...acum vreau sa il vand doar pentru ca am nevoie de o masina mai mare ....cu toate ca masina mea e din 2004 si inca nu are numai 9000 km...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saddie

Pai in cazul asta te poti orienta spre un Citroen C1, Peugeot 106, Toyota Aygo, Chevrolet Spark (desi asta ultimul nu prea isi merita banii)

De ce nu-si merita Spark-ul banii? Eu am auzit de bine de
el..

Mergi la inceput