Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si eu ma gandesc sa-mi schimb dr-ul.. insa vreau un dr la care pot merge cu programare si nu tb sa astept mai mult de 10-15 minute, unde se respecta programarea... Vreau prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabi - incearca la Gheso Este un medic deosebit, cand prietena mea a avut mari probleme cu sarcina, de exemplu, nu a aezitat si ia dat imediat trimitere la Debrecen, nu s-a lansat in presupuneri. Si si operatia mea cu cezariana cu tot a iesit de nota 10 (asa a zis Rotarica al meu).

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Daria,Gabi si bineinteles celelate fete si de ce nu marius ce i care sunteti in tema stiti cumva unde pot sa i fac lui cristi analize de laborator din sange + exudat ? cu bilet de trimitere normal sa nu falimentez ca are cam multe de facut. Vreun laborator unde sa i gaseasca din prima vena ca bineinteles ca vom avea probleme. Vreau maine sa merg sa i recoltez sange( maine fiind si 1 deci nu cred sa fie probleme cu fondurile).

A slabit f mult din vara si nu prea vrea sa manance asta i baiul nostru. E ok asa ca s a si inaltat f mult dar imi este teama sa fie altceva la mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes - cum ai zis si tu, trebe` trimiterea de la pediatru. Noi cu Giulia am fost pe TVladimirescu si i-a luat din deget. Nu mai stiu cat am platit, sau daca am platit. Io personal merg la Asklepios langa PiataRogerius, are acolo o tipa o mana de aur.
Chiar ca a crescut tare mult Cristi Poate o fi o usoara anemie si nimic mai mult poate nici macar atat, ci toane date de varsta.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Fetelor, numai de doctori sa nu aud, si asta nu pentru ca i-am vizitat in ultima perioada, dimpotriva, n-am mai mers de ani buni la medic. Pur si simplu nu suport sa aud de mersul la doctor.
Pe doctorita de familie am vazut-o o singura data, in 2001.

Din pacate eu trebuie sa reiau drumurile la dentist, incepand de maine. Cam neplacut, dar...

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Mercedes, lui Lili i-au luat sange la poli de copii la laboratorul de la etajul 2, unde este alergologia si ORL-ul cum treci in spital pe coridorul de la etajul 2. (deci nu laboratorul acela de cosmar vis-a-vis de ortopedie) Tipa de acolo are chiar mana de aur, Lili nici macar nu a plans, ea care urla la fiecare tuns si la orice vizita medicala cand vede stetoscopul sau dr se uita in gura ei. Oricum sper sa nu fie nimic grav. Nu e prea stresat copilul la scoala? Poate isi mai revine acum in vacanta.
Simina, iar dentist? Imi pare rau Sper sa scapi usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Ceau,fetelor!
Am trecut si eu sa ''semnez condica'',pentru ca ,vi-am spus,trec aproape zilnic pe aici.Voi,care va stiti intre voi,puteti comunica mai usor,asa ca de-aia sunt mai retrasa la postat.
Alexia mea s-a acomodat tare bine la gradi,dar - ciudat - nu prea imi povesteste ce face pe-acolo,zice ca nu stie ce a mancat.Eu n-o stresez cu intrebari,dar totusi...Mi-a spus,de fapt,cum ii cheama pe unii copii din grupa,cateva cuvinte in engleza,asa ca nu pot zice ca e chiar nimic...
Medeea,ramasa singura acasa cu bunica,e sefa jucariilor,a bunicii (care nu poate face mai nimic de ea) si devine treptat o mica dictatoare,prin semne, exclamatii si cuvinte bisilabice dirijandu-ne ce sa-i facem,sa-i dam sau unde s-o ducem.
Ma deprima vremea asta,macar daca n-ar ploua...Dar asa e toamna.Sau daca nu ar fi asa de frig.Voi cu ce le mai umpleti timpul copiilor?
Noi mai bagam cate un Lotus (si la clubul Dopey de acolo),mai o intalnire cu alti copii la domiciliu...in rest ne certam pe jucarii,ne duelam cu creioanele si ne uitam la desene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare fetele si marius!!
Am ajuns la performanta sa ne facem analizele, i am facut pe vladimirescu la policlinica aceea de copii. asteptam rezultatele sa vedem...

Alymcbeal- nu avem cum sa ne cunoasteam daca tu nu postezi... Uite sa stii ca noi de cele care zici ca ne stim iti spun ca inainte de a posta pe dc nu ne cunosteam.
Asta e valabil cel putin pentru mine , ma gandesc ca e valabil si pentru ceilalti, asa ca , curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stiu, am vorbit cu sotul tau azi la serviciu, adica l-am intrebat de baiat.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Mama a tinut neaparat sa-si cumpere aparatul "simulator de unde cerebrale". Nu-i dau numele sa nu se creada ca e reclama, dar sunt si eu tare curioasa cat de eficace e.
Asa ca de azi incepe sa-l foloseasca. Marius, poate iti mai amintesti despre ce e vorba, ti-am trimis in urma cu cateva saptamani un mesaj referitor la acest aparat.

Florile mele

Mergi la inceput