Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Astea-s nazdravaniile lui Coco de Craciun.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

aghent, bine ai venit!
Cum o cheama pe fetita ta? Multa sanatate micutei tale!
Carla, rabdare ca va ajunge barza si la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aghent - sper ca nu te-ai suparat pe noi ca nu te-am salutat, dar esti la inceput si esti moderata !
Deci, oficial, bine ati venit pe site-ul DC, muuulta sanatate fetiscanei tale ! Te asteptam si pe tine la o barfa si la intalneli !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

No, fara lipsa de modestie, merit pentru initiativa cu listuta si Gabi pentru intocmirea ei. Nu vi se pare ca e muuult mai activa lumea? Urez "Bine ati venit" din tot sufletul noilor barfitoare si puneti-va la scris ca daca nu va stergem de pe listuta..
Poate o ajutam si pe Simina sa depaseasca momentul dificil.
Fetelor noi din tusitori ne-am transformat in magarusi de-a dreptul. Ragem care mai de care mai frumos. O Doamne , in naivitatea mea am crezut c-om scapa de virusi. Imi vine sa mor. Noi ca noi, da mi se rupe sufletul cand il aud pe Tudor.
Mercedes, asa e cu bancile. Noi am patit-o si mai rau, in sensul ca dupa n drumuri pe la o gramada de banci, am hotarat sa luam creditul de la una si nesimtitii numai cand lucrurile erau in curs de derulare au aparut din senin cu comisioane de analiza, de gestiune, etc de ne-a cazut fata cand am vazut. Si capac peste toate trebuie declarat pretul cat mai aproape de cel real, asa ca taxele notariale, intabulatul ne-a mai usurat de ceva bani. Important e ca vanzatorul sa accepte creditul si sa te astepte cu banii. Bafta mare.
Carla draga, daca esti casatorita de putin timp, nu te stresa cu BB-ul si bucura-te de viata in doi. . Cu asta nu te mai intalnesti. (mamicile pot sa confirme)
Nu aveti cumva Cutiuta muzicala 5 ca restul cantecelor le stim si noi si vecinii pe derost . Merg ca i-am promis lui Tudor discoteca, asa ca ma scutur de cateva grame.Pupici.

Mergi la inceput

la toti oradenii.
Am decis ca nu e normal sa va necajesc cu supararile mele, asa ca n-am sa mai pomenesc de Raducu.
Luni am fost pana in parcul 1 Decembrie sa fac niste poze.
Cele de luni sunt primele 27 din album.
Am zis ca trebuie sa fac ceva sa uit imaginea lui de duminica. Am reusit doar pentru jumatate de ora cat am stat acolo.
Sper sa va placa imaginile de toamna. Nu sunt luminoase, fiindca era pe inserate. Se vede in imagine si un apus de soare.
Iar azi, ca sa mai imi umplu golul din suflet, mi-am mai luat o floare, desi imi promisesem ca anul asta nu mai cumpar flori de ghiveci. A fost o exceptie.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, nu ne necajesti... insa imi pare rau ca suferi:(((( dar ma bucur ca ai mai iesit un pic din casa! Si stiu cum e cu florile... probabil te-a uns la suflet un pic, nu? Si eu asa sunt cu buticuri, cand am ceva pe suflet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bine ati venit noilor oradeni!!!!

Mergi la inceput

Asa-i Gabi. De multe ori imi gasesc refugiul in flori si in fotografii.
Noapte buna oradeni!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Salutari din partea www.desprecopii.com noilor oradeni sositi... adica oradencelor. Daca tot sunt un fel de reprezentant, cel putin sa-mi fac datoria, nu-i asa?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare natziune !
Tot io cu o mare rugaminte: unde sunt librarii cu multe carti in orasul asta minunat ?
Eu lucrez pana seara si nu am fost prin oras de luni de zile pe timp de zi ... stiu Humanitasul de pe Republicii, in Lotus si cam atat.
Sau recomandati-mi un site de unde ati luat si voi si sunt de incredere !!!
Va rog tare frumos !

Si treceti la semnat de condica !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput