Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Muscatele trebuiesc "tunse"? Nu stiu de ce am senzatia ca le-ar place intr-o zona mai rece. Dar la mine e asa de cald in casa...

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius, sa nu-mi spui ca tii muscatele in apartament incalzit, ca le-ai si semnat testamentul.
Muscatele se patreaza peste iarna in beci, in balcoane inchise sau in camere neincalzite.
Eu am avantajul balconului inchis (atentie - nu termopan) si le merge foarte bine.
Unii tund de tot muscatele toamna, altii primavara.
Eu le-am tuns partial in octombrie, cat sa nu-mi ocupe atat loc si la mine mai infloresc cateva.
Oricum, se uda mai rar in sezonul rece. Nu le place caldura de interior, sub nici o forma.

Ma bucur ca va plac florile mele, am sa dau puiuti la primavara din ce voi avea. Va anunt eu din timp ce am de dat!

Stirea zilei:
Papagalita a evadat.
Am lasat-o dimineata inainte de a pleca la servici singura in colivia inchisa.
Coco era pe-afara, dar pt el e o obisnuinta sa iasa si sa intre din colivia lui. Cei doi inca nu stau in aceeasi colivie.
Cand m-am intors de la servici - colivia fetitei era goala. Usa inchisa. Liniste.
Ma holbez de 3 ori in ea si nu vad papagalita. Nu pot sa realizez ca nu e.
Ma uit pe mobila, unde ramasese o tavita cu ovaz. Acolo o zaresc pe "fetita".
Acum vine setul de intrebari in mintea mea - Cum a evadat??? A stiut sa deschida singura usita coliviei, a ajutat-o Coco?

Ca sa-i vedeti pe "protagonisti", mai pun 2 poze:
1 , 2.

Iar acum am surprins un zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu am balcon inchis. Nu am unde sa le pun decat afara dar vor ingheta mai incolo.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Pacat. Las' ca-ti dau altele la primavara. Afara sigur vor ingheta.
Ai sanse mici sa le pastrezi peste iarna intr-o camera incalzita. Se vor ingalbenii toate.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

LA MULTI ANI cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti. Pupam sarbatoritii de azi si le dorim distractie faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Adela - Noi multumim de urare si fugim repede la gradi sa ducem bomboane

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor ce si serbeaza onomastica azi
Cris - spor la impartit bombonici

O zi frumoasa tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

pupici tuturor sarbatoritilor!!!!
La mine muscatele traiesc bine mersi iarna. Primavara insa le scot de tot, schimb pamantul de pe ele, si nu pun decat bucati de vreo 10-15 cm care-s inca verzi si au 1-2 frunze.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Aveti idee cat costa o bicicleta ergonomica?
Aveti careva? Isi merita banii?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Simina draga, pretul bicicletei variaza in functie de felul pe care-l doresti. Noi am avut una in Cluj, eu n-am folosit-o pt ca nu-s suficient de ambitioasa si lipsa de timp ma omoara, al meu consort n-a suportat-o din alte motive.. Asa ca dupa ce cateva luni a fost piesa de mobilier , am vandut-o. No,n-am scapat, in Oradea m-am ales cu o bancheta de impins greutati si un stepper. Stepperul mi se pare super (ii ieftin, ii comod, nu ocupa loc, poti sa-l ascunzi pe undeva)si ti-l recomand.
Daca nu ma lasa memoria Gabi se afla in Cluj acum pt interventia chirurgicala a mamei sale. Le doresc din suflet multa putere, sanatate si totul sa iasa asa cum vor ele.
Ps. Cristina si noi am sarbatorit ieri la gradi ziua zanisorului dar a iesit... nici n-am cuvinte ca m-am desumflat rau de tot.
"Trecea fanfara militara..." maine suntem prezenti la parada dar depinde de timp ca noi nu putem iesi din casa pe ceata.Nu veniti?

Mergi la inceput