biblioteca
Raspunsuri - Pagina 2
mariailin spune:
Nooo, transportul si montajul se platesc separat. Eu am spus pretul total. Daca te pricepi la montaj si ti le duci tu nu mai platesti. Da' e cam cu cantec.
Maria
lbelciug spune:
Transportul si montajul sunt gratuite la Neoset doar daca valoarea achizitiei este de o anumita suma (sorry, nu mai tin minte cat exact). Asa e cam peste tot, la achizitii de valori mici se platesc..
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
contactnicole spune:
Intr-adevar sunt scumpe la neoset, dar au modele frumose unele si ne mai inspiram.
Eu vreau sa-mi fac la comanda undeva, dar caut idei.
Nadyana, in dormitor mi-as pune doar o etajera pentru cateva carti - cele care vreau sa le citesc, dar n-as pune o biblioteca mare, mi se pare apasator. Depinde cat de mare e dormitorul si cum creezi o separare a spatiului de dormit. :)
Mie mi-ar fi placut, dar la mine nu se poate - cu un rand de polite pe doi pereti cat mai sus aproape de tavan sa nu incomodeze pe nimeni sa fie spatiu jos. Sper ca puteti vizualiza. :)
Nickidutza
The day
nadyana spune:
Fetelor, sa va spun ce am patit astazi ci Neoset-ul.Ieri dimineata upa ideea voastra am cautat pe site nr. lor si am sunat sa-mi spuna exact une este magazinul ca nu-mi dadeam seama dupa adresa de pe site.Bunnn..Sun acolo, imi explica si eu spun ca am sa vin sa le ac o vizita.Intreb daca au expozitie de mobila acolo, imi raspund ca a si inchid.Astazi dimineata merg pana acolo si..surpriza..magazinul era gol golut.De fapt avea doa un dulap si un fel de biblioteca, pe care le-am vazut pe geam pt. ca..magazinul era inchisAm intrebat la magazinul vecin si doamna de acolo mi-a spus ca azi a vazut si ea un camion si ca s-au mutat probabil ar ca nu stie nimic si apoi a adaugat ca oricum era mai mult inchis.Ce fel de seriozitate este asta?Oae nu putea sa-mi spuna ca se muta?Offf,imi vina sa renunt si la biblioteca si sa improvizez niste rafturi suspendate
delsim spune:
Nadyana, eu am fost la Neoset care este in Home & Design Mall din Ghencea si este un Neodet mai mare pe soseaua Bucuresti-Ploiesti , nu stiu sa-ti zic la ce km , dar nu departe de cum iesi din Bucuresti (oricum este pana in aeroportul Otopeni).
nadyana spune:
Delsim,draga mea,iti multumesc,dar eu sunt din Iasi si chiar daca merg des in Bucuresti este cam imposibil sa aduc mobila de acolo
V. Erica spune:
Da` de ce tre sa fie doar Neoset sau Elvila sau mai stiu eu ce nume? Un atelier de cartier nu merge? De obicei iesi mai ieftin...
Cu o recomandare ceva, ai putea incerca asa. (Palul e de doua feluri:unul mai gros, altul mai subtirel. Cantul mai rezistent e cel abs., dar si mai scump.)
In dormitor si eu spun ca nu merge sa pui prea multe carti. Insa am vazut intr-o revista si mi-a placut ideea unei polite situata deasupra usii de la dormitor (practic intre marginea superioara a usii si tavan, pe toata lungimea peretelui cu usa).
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
delsim spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Delsim,draga mea,iti multumesc,dar eu sunt din Iasi si chiar daca merg des in Bucuresti este cam imposibil sa aduc mobila de acolo
Oh, scuze, m-a luat valul si n-am fost atenta!