biblioteca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Nooo, transportul si montajul se platesc separat. Eu am spus pretul total. Daca te pricepi la montaj si ti le duci tu nu mai platesti. Da' e cam cu cantec.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Transportul si montajul sunt gratuite la Neoset doar daca valoarea achizitiei este de o anumita suma (sorry, nu mai tin minte cat exact). Asa e cam peste tot, la achizitii de valori mici se platesc..

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Intr-adevar sunt scumpe la neoset, dar au modele frumose unele si ne mai inspiram.
Eu vreau sa-mi fac la comanda undeva, dar caut idei.

Nadyana, in dormitor mi-as pune doar o etajera pentru cateva carti - cele care vreau sa le citesc, dar n-as pune o biblioteca mare, mi se pare apasator. Depinde cat de mare e dormitorul si cum creezi o separare a spatiului de dormit. :)

Mie mi-ar fi placut, dar la mine nu se poate - cu un rand de polite pe doi pereti cat mai sus aproape de tavan sa nu incomodeze pe nimeni sa fie spatiu jos. Sper ca puteti vizualiza. :)

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, sa va spun ce am patit astazi ci Neoset-ul.Ieri dimineata upa ideea voastra am cautat pe site nr. lor si am sunat sa-mi spuna exact une este magazinul ca nu-mi dadeam seama dupa adresa de pe site.Bunnn..Sun acolo, imi explica si eu spun ca am sa vin sa le ac o vizita.Intreb daca au expozitie de mobila acolo, imi raspund ca a si inchid.Astazi dimineata merg pana acolo si..surpriza..magazinul era gol golut.De fapt avea doa un dulap si un fel de biblioteca, pe care le-am vazut pe geam pt. ca..magazinul era inchisAm intrebat la magazinul vecin si doamna de acolo mi-a spus ca azi a vazut si ea un camion si ca s-au mutat probabil ar ca nu stie nimic si apoi a adaugat ca oricum era mai mult inchis.Ce fel de seriozitate este asta?Oae nu putea sa-mi spuna ca se muta?Offf,imi vina sa renunt si la biblioteca si sa improvizez niste rafturi suspendate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nadyana, eu am fost la Neoset care este in Home & Design Mall din Ghencea si este un Neodet mai mare pe soseaua Bucuresti-Ploiesti , nu stiu sa-ti zic la ce km , dar nu departe de cum iesi din Bucuresti (oricum este pana in aeroportul Otopeni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Delsim,draga mea,iti multumesc,dar eu sunt din Iasi si chiar daca merg des in Bucuresti este cam imposibil sa aduc mobila de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Da` de ce tre sa fie doar Neoset sau Elvila sau mai stiu eu ce nume? Un atelier de cartier nu merge? De obicei iesi mai ieftin...
Cu o recomandare ceva, ai putea incerca asa. (Palul e de doua feluri:unul mai gros, altul mai subtirel. Cantul mai rezistent e cel abs., dar si mai scump.)

In dormitor si eu spun ca nu merge sa pui prea multe carti. Insa am vazut intr-o revista si mi-a placut ideea unei polite situata deasupra usii de la dormitor (practic intre marginea superioara a usii si tavan, pe toata lungimea peretelui cu usa).

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Delsim,draga mea,iti multumesc,dar eu sunt din Iasi si chiar daca merg des in Bucuresti este cam imposibil sa aduc mobila de acolo

Oh, scuze, m-a luat valul si n-am fost atenta!

Mergi la inceput