biblioteca
Buna din nou fetelor!Am o problema in care vreau sa va rog sa-mi dati niste sfaturi.Chiar nu stiu ce sa fac.Saptamina asta am inceput curatenia in casa.Aveam o biblioteca mai veche cae ocupa foarte mult spatiu, dar care era plina ochi de carti.Biblioteca era in dormitor.Aseara ne-am apucat sa scoatem toate cartile si le-am pus in cutii.A venit persoana care a luat vechea biblioteca, iar eu mi-am dat seama ca nu pot arunca toate cartile si nici nu pot sta cu ele in cutii.Ce casa este aceea fara o biblioteca cat de mica?Voi v-ati confruntat cu asa ceva cand v-ati reamenajat casa sau cand v-ati mutat intr-un loc in altul?Cum ati facut sa aveti si spatiu in dormitor si sa aveti si biblioteca?Ma gandeam sa iau o biblioteca mai mica, dar vreau sa va rog sa-mi spuneti si cum ati facut voi.
Raspunsuri
giulia71 spune:
Am vazut la cineva, chiar in dormitor niste rafturi foarte dragute suspendate, pline oki de carti. Sa astii ca mi s-a parut ok ideea mai ales ca nu ocupa spatiu foarte mult si iti salveaza si cartile!
Multa bafta!
Sa auzim de bine ;)
contactnicole spune:
Caut si eu idei de biblioteca!
Ce am vazut in oras cu nume de biblioteca sunt de fapt spatii mari de umplut cu Tv sau ornamente, dar nu carti. Nici pur si simplu rafturi nu vreau. Etajere suspendate nu prea merg la mine, fiindca-s peretii din caramida, mi s-a spus. Daca aveti idei sau imagini, va urmaresc cu interes si eu, fiindca biblioteca din mintea mea n-are inca contur.
Am vazut pe aici biblioteci interesante dar mari:
http://www.neosetgroup.ro/mobilier.php?id_cat=10&page=1
Multumesc fetelor!
Nickidutza
The day
nemary spune:
Nicki, modelele pe care le-ai vazut tu de biblioteca sunt din mai multe corpuri si le poti cumpara separat, in functie de preferintele tale.eu asa am sa fac, am vazut la mobexpert ceva care imi place, dar mi se pare si mie cam mare, asa ca, atunci cand vom avea banii necesari o sa luam doar cateva corpuri.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
V. Erica spune:
Nadyana, ai putea sa faci una pe comanda. Faci singura schita in fct de spatiul pe care vrei sa-l "umpli".
Cel mai bine e s-o fixezi in perete, ca sa faci economie de spatiu.
Succes!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
De acord cu Neoset.
Noi ne-am facut singuri design-ul pt un corp care umple latimea sufrageriei. Acolo am prevazut rafturi pt carti, TV, video&audio, bar. Neoset imi place pt ca are produse de calitate (parca mai buna decat Mobexpert), insa e un pic dificil caci placajele nu pot fi taiate la orice dimensiuni doresti. Iti recomand sa discuti cu reprezentantii lor si sigur te vor ajuta sa-ti faci o biblioteca pe dimensiunile dorite.
Succes!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
adi69 spune:
Asta este biblioteca mea,facuta la comanda.In partea de jos tin cartile,casete,cd-uri.
E adevarat ca "grosul" cartilor este inca la parinti...
Adriana
papa-bun
nadyana spune:
fetelor, va multumesc f mult pt. ideea cu neoset.Nici nu stiam ca au magazin in Iasi.Imi plac f mult bibliotecile si am vazut si dressing-uri frumoase.Este exact ce imi tr.mie, doar ca un pic cam mari dupa dimensiunile de pe site.Asta imi si doresc:o biblioteca nu ceea ce am vazut prin magazine, desi ii spune biblioteca are oar spatiu de tv si sertare, adica sunt un fel de vitrineAcum vreau sa va mai intreb ceva:noi nu avem cum pune biblioteca decat in dormitor.Oare se poarta asa ceva?Pt. ca in sufragerie avem deja o vitrina si ii stric toata fata daca o burdusesc cu carti si oricum nu ar incapea.Voi aveti biblioteca in dormitor,sau ati pus cartile in sufragerie?Am gasit sifoniere dragute, dar nu gaseam biblioteci aceeasi culoare.Vad ca la neoset ar fi mai multe obtiuni de nuante si pal.
aime spune:
Cam ce preturi mai au la Neoset, ca acu vreo cativa ani (vreo 6) ne ruinau ptr un dulap (dressing) in perete. E drept ca nu erau asa multi producatori.
mariailin spune:
Preturile la Neoset sunt tot asa. Adica piperate. Pentru o comoda tv de 1,20/40 cm am platit 7.200.000 lei vechi acum o luna. Nu e o chestie complicata, e chiar banala dar este mare si are 6 roti solide. Si a intrat si transportul si montajul in pret (adica aproape un milion).
Pe de alta parte as vrea si eu sa stiu unde as putea sa gasesc niste etajere la care sa nu se vada suportii. Sa para ca sunt lipiti de pereti. A vazut cineva asa ceva prin magazine?
Maria
nadyana spune:
Aica sa inteleg ca in preturile de la Neoset intra si transportul si montajul,adica este gratuit cum s-ar spune, nu?