Despre croitorie-sfaturi si idei (cap 2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fetelor, mai exista Textilandia sau ceva similar! Mi-ar fi fost de folos pentru cateva bucati de materiale diferite, si erau acceptabile!
In orasele voastre ce magazine de carpeaveti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Midasnu, multumesc pentru raspuns. Imi dau seama ca iti trebuie nitica experienta, ceea ce eu nu am. Am si eu piciorus pentru fermoar,cu el deja cred ca am reusit ceva mai bine, fara ca rezultatul sa arate excelent, insa.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si mai vin cu o intrebare pentru veterane in ale cusutului!
Am ochit la cineva un manechin, sa-l numesc asa, de croitorie. MA refer la forma aceea de corp sustinuta pe un picior, fara cap, care se foloseste la atelierele de croitorie ca suport pentru confectionat!
Cum se numeste? L-as lua acasa la mine, acum am spatiu si poate ma ajuta mai tarziu daca ma tenteaza sa croiesc ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

midasnu merci de raspuns... acum nu mi se mai rupe ata dar se incalceste rau pe partea de jos de la suveica... este acelasi tip de ata... hai ca mai incerc sa vad cum e.
Eu mi-am cumparat nr. 3 al revistei Burda, au niste modele interesante, vreau sa imi aleg ceva poate imi cos si eu, as vrea ceva usor, avand in vedere ca sunt novice. Va tin la curent

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor, eu probabil sunt antitalent la cusut. Scot tipare, le modific dupa cum mi se potrivesc sau imi plac mie, dar nu nimeresc sa le cos. Nu mi se imbina bine nici cand le cos manual. E cineva care se ocupa de treaba asta in mod profesionist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

buna fetele, am si eu o intrebare...in revista burda sunt tipare pentru copii?
Nu am cumparat-o niciodata desi ii inventez diferite modele fetitei mele de 4 ani

Nu am citit din urma foarte mult, vreau sa stiu daca aveti poze cu creatiile voastre.

Va pup si va urmaresc in continuare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

PS...am gasit ceva din postarile voastre mai vechi... si au si tipare (dati cklic pe camasuta)

http://www.burdamode.com/Kleinkinder,1000003-1275114-1129000-1129008-1314032,deDE.html
http://www.burdamode.com/Kleinkinder,1000003-1275114-1129000-1129008-1443258,deDE.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

quote:
Originally posted by marushka

midasnu acum nu mi se mai rupe ata dar se incalceste rau pe partea de jos de la suveica... este acelasi tip de ata...

Mai sunt situatii cand trebuie lasat acul un pic mai jos, si foarte important ai grija sa nu fie acul bont!
in cazul tau acum, posibil sa nu fi facut sponul cum trebuie (strans), si suvica mai are un surubel mic din care se strange sau slabeste ata.

In burda sunt si tipare pentru copii, mai putine ce-i drept, dar sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia72 spune:

salut,fetelor!va admir pe toate ptr.efortul pe care il faceti in a va confectiona singure hainele.cos si eu de ceva timp(la inceput din "ochi" ,apoi m-am angajat la o croitorie ptr.a invata mai multe.am invatat sa coc foarte bine dar nu am invatat sa croiesc,de aceea mai am unele probleme atunci candimi fac cate ceva.as vrea sa-i fac ficei mele o camasa iar in burda se gasesc mai rar modele ptr.mas.34.ma ajutati cu ceva sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BELA29 spune:

Ceau Iulia72.
Daca vrei sa ii faci haine la fetita, cauta modele in Burda dar nu te uita la copii,deoarece tu cauti marimea 34 si nu o prea gasesti la copii. Cel mai indicat este sa te uiti la modele de dama, si de acolo alegi ceva are nu e extravagant, si chiar il poti modifica putin.
Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia72 spune:

Am incercat cu un model din Burda,dar mi-a iesit rascroiala manecii cam larga si nu prea stiu cum sa modific ca imi intre bine maneca.Recunosc ca nu ma pricep sa croiesc fara tipar,n-am avut pe nimeni sa-mi explice.

Mergi la inceput