Despre croitorie-sfaturi si idei (cap 2)
Raspunsuri - Pagina 6
Nastea23 spune:
Midasnu, multumesc mult de raspuns.
Ce producatori romani de hainute pentru copii cunoasteti? Dar sa fie de calitate.
multumesc o zi buna.
Mami si ALEXANDRE
midasnu spune:
Am un Hyundai KP 1000 - http://www.hyundaielectronics.ro/shopping/product_details.php?id=2
asta este
cicina spune:
Nu ai cartea de instructiuni, ca acolo scrie ca are pas pt elastic, se foloseste si la jersey. La mine in carte spune asa: Se poate face o cusatura elastica si cu un zigzag mic. Se foloseste in particular pe materialele elastice ( jersey).
Chiar daca nu e aceasi masina, de regula se folosesc aceeasi pasi la toate.
Nastea23 spune:
Buna,
ajutor, are cineva masina de cusut SINGER, sau poate cunoaste aceasta masina? Am citeva intrebari.
Pa.
Mami si ALEXANDRE
ppisic spune:
Ce model Singer?
Midasnu, in general, casnic, pt materiale elastice se foloseste zigzac cu pasul mic si/sau acele duble. Testeaza sa vezi cam cum iese, de multe ori trebuie sa micsorezi si tensiunea in ata. Oricum, materialele foarte elastice nu se cos prea minunat cu masini simple Mai poti incerca sa folosesti si o bucatica de hartie pe margine...iar in unele zone ( cum ar fi cusatura pe umar) se foloseste o bentita mai rigida, sa nu se intinda. Succes!
-------------------
Diana
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by ppisic
Ce model Singer?
-------------------
Diana
Masina e Singer 2118.
multumesc.
Mami si ALEXANDRE
Nastea23 spune:
Fetelor,
cine stie de citi metri de materie am nevoie pentru protectorul de patut?
o saptamina usoara.
Mami si ALEXANDRE
ppisic spune:
quote:
Originally posted by Nastea23quote:
Originally posted by ppisic
Ce model Singer?
-------------------
Diana
Masina e Singer 2118.
multumesc.
Mami si ALEXANDRE
Nu stiu modelul asta, dar posteaza ce intrebari ai , poate se gaseste cineva sa stie o rezolvare, oricum sunt similaritati intre masinile de cusut.
Despre cealalta intrebare, din pacate eu nu te pot ajuta...
-------------------
Diana