Despre croitorie-sfaturi si idei (cap 2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna elena,mersi ...si scuze...
poti sa imi dai si pe adresa de la firma mesaj, dar ar fi bine daca as avea si PM activat,mi-ar prinde bine.
dana@damacom.ro

invatati-ma voi cum sa imi activez PM ca nu m-am descurcat si poate ma invatati cum sa imi fac si album,ca nu stiu....
daca vreti sfaturi despre overlock va dau si eu,ca am si eu 3 (2 triplok,cusatura de inchis si unul l-am modificat l-am facut pt custura decorativa la rochii de seara).
prima oara cand am intrat in el mi-a fugit materialul din mana si a taiat cum a vrut el,acum sunt meseriasa la tras,stiu sa pun si atele. ale mele sunt cu 4 ate.
va pup si spor la treaba!
multumesc elena ,abia astept sa primesc de la tine adresa tipei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

gata, ti-am trimis ID-ul, stabiliti voi o intalnire.

Eu stiam ca pentru PM intri in profil personal si scrie pe undeva pe-acolo daca vrei sa activezi PM.
Acum nu-mi mai aduc aminte exact cum l-am activat eu. Poate stiu alte fete.

Va pupic, pa

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

pentru PM: te duci pe Contul meu-Mesaje private- Options (bifa pe "Activeaza mesaje private")

Mergi la inceput

multumesc ELENA, o sa o contactez cat de repede,am primit mesajul.
multumesc DIONISIA,cred ca am reusit sa il activez. tu esti din moldova...republica moldova?
va pup pe toate si inca o data multumesc!
dana

Mergi la inceput

elena,
tot eu...
am gasit mesajul tau,astept acum sa vorbesc cu ea, o sa te tin la curent.
am citit azi din urma ce vorbeati voi si ma gandeam la un costum pe care l-am avut eu gravida cu fata cea mare,am nascut de revelion.
sunt pantaloni cu burta,cu fata mai inalta si cu elastic,iar in spate au croiala normala de pantalon,cu pense. si pe desupra au o vesta lunga ,cu doua chestii care se leaga la spate,gen sacou fara maneci...eu mergeam cu costumul ala oriunde si cand era frig si cand era cald...imi puneam bluza subtire pe sub el sau bluza groasa...a fost foarte practic si foarte elegant pentru ca din spate era un costum normal, destul de stramt pe picior.
nu am poza pe digital de cand eram gravida,dar caut o poza si incerc sa o reproduc si ti-o trimit.
aaa....sau pun costumul pe pat si il fotografiez separat sa ti-l inchipui.
daca erai mai aproape....ti-l dadeam sa scoti tipar. e usor de facut..
cand trebuie sa nasti?
te pup,dana
salutari tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia72 spune:

Elena,sa stii ca e prima data cand imi cumpar ceva prin metoda asta. Nu stii cu ce teama am stat,ma gandeam ca dau atatea bani pe nevazute,pe neprobate....Inainte de a da comanda am cautat pe forumuri sa vad ce se intampla daca vreau sa-l returnez,daca imi mai primesc banii,si am gasit persoane care au returnat si si-au primit banii fara probleme.Asa ca mi-am facut curaj.Are garantie 1 an si Quelle se obliga sa iti asigure si piese de schimb.Overlock-ul are 4 ate si 2 ace.Atele sunt foarte usor de infirat ptr.ca ai o schema pe un capac cu traseul lor.Acele nu le folosesc tot timpul pe amandoua.Cand sulfilez,scot un ac,cand cos cu el le pun pe amandoua.De exemplu,pijamalele fiind din tricot le-am cusut numai cu overlock-ul,doar tivurile le-am cusut cu masina de cusut.Se poate anula cutitul si sulfileaza fara sa si taie.Cusatura e super,am sulfilat si organza si blugi fara sa se fi modificat.Ce mi-a placut e ca angrenajele masinii sunt din materiale bune. Eu sunt fffffff.incantata de el.isi merita toti banii.Mi-am mai comandat si 2 picioruse suplimentare:cu unul poti sa pui elestic sau snur(eu am pus plumb la o perdea)si cu celalalt poti sa cosi marginile volanelor. Sper ca te-am lamurit,daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie cu drag. Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Deja mi se pare de vis sa ai asa o masina! chiar i+am propus si eu sotului meu aseara sa ne luam una, si a zis ca ar trebui sa mai asteptam un pic, ca acum avem alte prioritati. Poate o sa-mi iau si eu unul vreodata ca tare imi place ce face.

Va pup, repede, ca sunt pe fuga

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Iulia72, daca poti pune si poze cu ce stie sa faca masina asta....
cu elasticul, cu marginea volanelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Iulia72, super toate hainutele facute de tine. Esti veterana, inseamna. Daca ai colectia Burda din 2000...
Si eu as vrea overlock dar cam cat costa unul trebuie sa dam pe inspectia tehnica la masina asa ca pica o perioada. Si sincer, Privileg nu-mi prea inspira incredere. Elena mai citeste la Femina intim ca vorbesc fetele despre Quelle, sunt totalmente neseriosi, cel putin cei din Romania. Trimit foarte greu si calitatea este inselatoare la multe lucruri. Am sa mai caut si eu poate gasim ceva ok.
Oricum site-ul este: http://www.quelle.com.ro/ro/extern/ro/index.html?EMBPERL_UID=:d9bbb8662094b4974979c646a9847a2f&fsreloaded=1&
si cauti la Tehnica/Electrocasnice/Masini de cusut si accesorii.
Pup.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

buna fetelor harnicutelor!
GUGULUFF, eu am un triplok marca privileg luata din germania second hand si am si masini de cusut privileg si sunt multumita de ele.se lucreaza f usor cu ele,au operatii multe.am si fier de calcat privileg. probabil imi place mie cum suna privileg....am o simpatie pt firma asta, dar iti spun ca am lucrat si pe singer,si pe pfaff (la masina de cusut liniara) si mereu m-am oprit la privileg. e firma nemteasca cu traditie in masini de cusut.
MIDASNU...caut costumul si il fotografiez,nu am apucat inca pt ca fac ceva pregatiri pt sisi,fata mea cea mica,implineste duminica 4 ani.
spor la treaba !
dana

Mergi la inceput