Despre croitorie-sfaturi si idei (cap 2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Dionisia, super fustita. E aceeia din Burda cu baticul petrecut? E bestiala si ai ales bine si materialul; plus ca ai lucrat-o foarte bine. Felicitari.
Asa iubitele mele, miscare, dans si antren. Ma bucur ca sporovaim aici si mai mult imi place ca ne-am inmultit...
Elena, mi-e mila de tine, eu cand aud de lucrari de reamenajare ma iau cu mainile de cap. E greu si obositor. Sper sa terminati mai repede. Umplutura de puff am luat-o de la Selgros cu 18,5 lei punga si am pus 2 pungi, dar e numai bun pt un adult. Adica are dimensiunea unui puff para , din acela mare, care se vinde cu 120-170 lei.
Alina, vazusem fusta si eu dupa indrumarile tale dar acum am vazut si spatele, e mai bine asa. Nu cred ca nu gasesti umplutura de polistiren in State, cred ca si mai ieftina decat aici. Daca vrei ii pun poza dar in principiu sunt niste bobite albe si f.f.f. usoare, la cel mai mic curent zboara in toate partile. M-am super chinuit ca au mai cazut si pe jos si le-am maturat cu chiu cu vai.
Mystique, pune poza cu pantalonii ca te indruma fetele priceputele iubitele. Eu cred ca o sa ma abonez la sfaturi online de la Elena in legatra cu atasarea manecilor.
Hai noroc si la mai mare! Pup.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

normal, ne ajutam una pe alta! unde stiu ajut cu placere, unde nu, intreb si eu la randul meu, oricum sunt multe "chichite" in croitorie, le dam noi de cap.

Pipici fetele, dragutele!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mystique spune:

problema cu pantalonii ii ca sunt mari si eu nu stiu sa ii stramtez si cred k ii mai complicat decat sa ii faci ... unele creatii ies altele nu ... dar mi-am cumparat astazi fermoar de 50 cm pt sarafanul acela si acum tot citesc cum sa pun fermoarul ... daca nu reusesc o sa va intreb pe voi si o sa pun poze daca iese .. apropo am gasit un tipar gratis pe ceva site, super misto de rochita de vara pt plaja...pt oras este foarte frumoasa,numa trebe sa caut site-ul sa vi-l dau si voua k in cate am intrat nu mai stiu ... daca nu gasesc site-ul il pun undeva sa il downloadati

Am gasit site-ul ...
Nu stiu daca am voie sa il pun aici ... sper sa am

http://fitzpatterns.myshopify.com/collections/free/

Si rochita de care spuneam eu este Debbie Sundress ... ultima de jos
Daca aveti nelamuriri cum se downloadeaza intrebati .... k si la mine a durat pana i-am dat de cap

Mergi la inceput

fermoar ascuns? sau normal?

vianne si guguluff aveti PM

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Elena, arspuns la pm

Alina, sigur gasesc aici umplutura pt puff, problema nu e asta... Noi stam intr-un apartament micut, asa ca nu am loc sa pun puful

No, va pup! Ma duc la cusut! Am de terminat astazi kestii...

Pupici pt fete harnice

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Fermoar normal ... am reusit de pus fermoarul...arata destul de bine o sa pun si poze

Mergi la inceput

fermoarul normal se pune simplu, indoi materialul si bagi fermoarul dedesubt si cosi pe langa cheita fermoarului cat iti permite, cu o talpita speciala pentru cusut fermoar, incepi de sus, jos "intorci" si termini sus. Pentru mai multa siguranta il poti insaila inainte.

pupici

Elena

Mergi la inceput

l-am inasilat ... si fermoarul l-am cusut cu talpita speciala ... si a iesit bine ...sper ca pana deseara sa o termin si pun poze

Si am mai vrut sa intreb ceva ... in afara de talpitele pt tivire,pt fermoare si etc ... care ti le da la masina de cusut ... in comert mai sunat si altfel de picioruse care le-am putea folosi si noi la masina de acasa?

Mergi la inceput

Sa ai spor, abia asteptam sa vedem cum a iesit!

L.E. eu cred ca sunt, dar numai pentru masinile astea mai bune ca firma Brother, phaff, nu cred ca si la celelalte, chiar o sa ma interesez. Eu stiu ca mai este un piciorus cu distantier care te ajuta sa cosi drept la o anumita distanta, asta mi-ar lipsi, in rest nu prea stiu ce..... ce mi-am mai cumparat, desi aveam la masina (dar mai mic) chestie din-aia de taiat butonierele (cine o vede zice ca este pentru manichiura)

pupici
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Mie mi-ar trebui ace cu varf rotund pt. cusut tricot!

Mergi la inceput