Mama lui Alex, incearca sa dai pe guguloi cu Baneocin unguent. Eu l-am folosit cu succes pt un furuncul dureros de pe spinare (aparut de la un banal punct negru). N-am scapat de minune dar s-a resorbit si nici nu m-a ma durut.
AM revenit..in ideea in care mai are cineva vreodata nevoie de un raspuns complet la o astfel de problema.
Am decis sa-mi scot (prin interventie chirurgicala) granulomul care se inflamase si mai tare si se apropia de senzatia de "insuportabil" -in urma unui efort fizic mai mare.
Acum, cand scriu, sunt la aprox 1 luna de la interventie..Interventia in sine a fost, cum a spus medicul "peace of cake" - sau asa trebuia sa fie..caci bineinteles pacostea avea aderente si catre muschi si catre piele..asa ca m-am trezit cu o incizie ciudata in forma rombica (ca un buzunarel) si cu vreo 12 fire de sutura. A fost un pic cam dificil caci era fix in preajma sarbatorilor de Craciun, iar dupa interventie nu a fost tocmai "roz". Ramasesem in zona respectiva cu o "gaura" de toata frumusetea,cu un hematom imens, cu o operatie care arata nasol si ciudat..mai ales ciudat,si..in plus am sangerat suficient de mult incat sa stresez medicul la intervale regulate...Acum sunt ok, nu mai sangerez, au cazut firele,nu ma mai doare zona..una peste alta..toate sunt bine si am scapat si de "guguloi".
Pupici,
Mama_lui_Alex
Pai, din cate spui tu dpdv estetic nu e tocmai ok, nu?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

Mira,
Nu prea..intr-adevar..e un "romb"..decupat, dar firele de sutura si taietura in sine au fost mult mai fine decat la cezariana (unde arata jalnic..ziceai ca-s cusute 2 bucati de sunci de porc..era sinistra..)
Ma consolez cu ideea ca am o structura buna..:) Operatia de cezariana nu se mai vede aproape de loc, dupa 4 ani..Medicul era uimit cat de "invizibila" este..a spus ca rar a mai vazut asa o cicatrizare..