petrecere pentru ziua de nastere
Fetita mea va face in curand 2 ani si asi vrea sa dam o mica petrecere pt. ea acasa, dar nu prea am idei, mai ales ca vor fi si cateva mamici si nu vreau sa ne plictisim. Voi cum ati descurcat evenimentele de genul acesta. Multumesc anticipat.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Raspunsuri
iacobica spune:
avand in vedere ca petrecerea noastra de 2 ani a fost tot acasa iar invitatii au fost mamici cu copii de varste apropiate cu radu, am facut ceva salate, gustarele si prajituri, gen bufet suedez pentru noi parintii, iar pentru copii, am intrebat cu cateva zile inainte ce obisnuiesc sa manance si am avut: almette, snitel din piept de pui, tartine cu sunca de pui, si, fiind petrecere suculet Tedi.
am pus in mijlocul camerei TOATE jucariile din dotare ca sa-si ocupe timpul cat am socializat noi, mamele si, in rest am dansat, am cantat cu copii pe melodiile de pe cutiutele muzicale si, am spus fiecare "poeziile" pe care le stiam
petrecere frumoasa si la multi ani !
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)
iacobica spune:
aaa...am uitat!
am avut si tort. si lumanarica cu 2. in care de-abia a asteptat sa sufle fiecare copil
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)
claujro spune:
Si noi ne apropiem de aniversare dar parca nu as vrea acasa. Nu am o casa mare, pt copii ar fi loc dar cu parintii ce fac? Unde-i tin? In bucatarie? M-am uitat la preturi la cluburile de copii si...m-am speriat...m-ar costa prea mult. Sunt intr-o mare dilema! Poate aveti idei, va rog!
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
Gabbriela spune:
la al meu pitic a fost asa:
- un tort ales de el tema, pus in fat amai multe poze si el a ales
- aperitive
- scuri si apa
pt pitici jocuri pt ani lor, desenat, plastelina, alergat afara inc urte si un jumper urias de sarit in el.
- pt mamici o bere, si discuti intre mamici... a fost frumos.
www.coolest-birthday-cakes.com/cake-designs.html" target="_blank">torturi
www.womansday.com/cooking/7310/silly-cake-finder.html" target="_blank">torturi
www.trainparty.com/traincakepans.html" target="_blank">torturi
torturi
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
Roxali spune:
Claujo nu trebuie sa-ti faci probleme, in casa mica mai putin invitatii(cei mai intimi)...doar nu faci nunta.Trebuie sa tii cont ca sant mici si "distructivi".La McDonals isi fac prietenele mele din Ro,chiar daca o posibilitati si spatiu acasa.
Ali
dariana spune:
vezi ca la kaufland au coifuri dragute si niste trompete, eu am luat pt botez; poti sa iei si cateva baloane. si inca o idee: exista torturi in forma de masinuta sau alte forme atractive pt copilasi. la multi ani si petrecere frumoasa!
greieras spune:
Multumesc tuturor pentru idei. Si noi am dori sa sarbatorim acasa si va trebui sa vedem cum ne vom impaca cu lipsa spatiului. Pana la urma cred ca cheia ramane sa nu o lungim prea mult ca sa oboseasca copiii si sa se strice atmosfera.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
claudia_a spune:
Nasturica noastra face peste o luna 3 ani. Ii vom sarbatori ziua acasa cu vreo 7 copii si parintii.
M-am gandit ca in camera ei sa umflu salteaua girafa de la Quelle si sa insir jucariile pe jos... cu fond muzical cutiuta muzicala; le voi lua coifuri, trompete, baloane umflate si confetti.
Noi parintii vom sta in sufragerie cu un fel de bufet suedez cu diverse antreuri, fripturica si dulciuri. Copiilor le voi face snitele de pui, cartofi prajiti, castraveti murati (pe care Ioana ii adora), minipizza si nelipsitul tortuletz care anul asta va fi BARBIE (sper sa-mi iasa bine - ca il fac in casa). Fiecare copil va primi un oushor cu surprize; ei vor manca in mijlocul sufrageriei la o masuta cu fata de masa, farfuriutze si paharele pentru copii. Ca suculetz (pentru ca Ioanei i s-a facut odata rau de la Tedi) vom lua vreo 2 kg de portocale si le facem suc proaspat la robot!
Voi pregati si creioane colorate cu foi A4 listate cu personaje din desene animate pe care sa le coloreze copii mai marisori (4-5 ani)... si totul nu va dura mai mult de 3 ore (le spun parintilor de la inceput sa nu existe suparare, plus ca dupa timpul asta copii devin plictisiti si obositi)!!! Petrecerea va fi pe 25 noiembrie sambata la ora 16! Va asteptam cu drag!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
nanna spune:
Claudia si petrecerea fetitei noastre de 3 ani e tot sambata, 25 noiembrie!!!
Petrecere frumoasa!