Grey's Anatomy
Raspunsuri - Pagina 3
delsim spune:
Incepe si in Romania Grey's anatomy!
De marti, pe Romania 1 la 21.45 mi se pare!

Fetelor la voi ce serie se da acum si la ce episod ati ajuns?
Lemoni spune:
In Canada sunt la seria a doua, dar acum suntem in repetari deja m-au ametit .Bucurati-va de prima parte ca este oricum cea mai reusita!
mama lia spune:
am vazut aseara primul episod din serial. mi-a placut foarte mult, iar Patrik Dempsey este un dulce..
layla spune:
Vazut/placut primul episod!!!!!
Patrick este un dulce indeed.In ce filme a mai jucat ca nu stiu de unde sa-l iau.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
alintaroma spune:
Aici sunt la seria 3 si eu inca ma uit cu drag la ei.
Layla uite aici filmele lui Patrick 
http://search.ebay.com/patrick-dempsey-movies_W0QQfnuZ1QQfsooZ1QQfsopZ3QQxpufuZx
Lorelai spune:
si eu huge fan McDreamy dar nu am mai urmarit serialul de ceva timp. fetele mele fac baie si apoi biberon+somn la ora 9
. asadar, de vreun an, adio grey's, housewives, ER sau altceva la tv. ma uit numai la food network cind dorm ele la prinz, in weekend, sau la serialele care incep la 10. imi place CSI Miami.
Lemoni, ai vazut aseara Little Mosque on the Prairie? super funny. comedie canadiana despre un grup de musulmani intr-un orasel mic. ieri (marti, 8:30 pe CBC) a fost premiera.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
layla spune:
Vazut aseara episodul 2 din prima serie. A luat premiul Golden Globe pentru cel mai bun serial dramatic.
Sa inteleg ca sunt 2-3 serii?
Iar de Patrick ce sa mai zic? L-ati vazut pe coperta revistei Life?
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
mistral spune:
E super serialul.Desi l-am mai vazut pe Patrick Dempsey in cateva filme,pana acum nu mi-a atras atentia,dar rolul acesta i se potriveste ca o manusa.