Grey's Anatomy

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

yap si la ala ma uit

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

la ce alte seriale te mai uiti Lemoni?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mai imi place lunea "How I met your mother"
apoi" Two and a Half men"
Reba cand nu e nimic la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Fete,de ieri am vrut sa ma bag in vorba,dar nu stiam exact de sunteti "fun Grey`s Anatomy" sau Patrick Dempsey.

Nu m-am lamurit nici acum dar nu conteaza!Mie imi place serialul,desi am impresia ca noi suntem putin in urma,ca de`"asa-i in tenis",imi place si de nene ala,dar nu ma omor(nu dati cu rosii)
La fel,"desperate Hauswives",aici suntem mult in urma sifata de Ro,la fel si "Two and half men".

La mine marti ezi de "Grey`s Anatomy" si "Desperate Hauswives",iar daca ratez ceva simbata le da in reluare!

Dana

Mergi la inceput

Eu mai mult a lui McDreamy sunt fun.Dar imi place si serialul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Pe site-ul ala scrie mare si frumos: "Onlu viewers within the US can watch these full length episodes."

Adica... noi mai asteptam putin pana cand o sa fie difuzat si la noi... si apoi venim cu imputuri.

Mergi la inceput

nu am citit site-ul stiam ca se pot vizionat episoadele ... dar nu m-am uitat la conditi.
seriale la care ma uit:
7th Heaven, everwood, one tree hill, desperate hosewives, what about brian, ER, gilmore girls si inca unul pe mexicani cu una "lety la fea"

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Am fost tare dezamagita aseara cand au pus serialele de la inceput, hai sa fim seriosi abia au inceput cu alea noi de 3 saptamini si acum le iau de la capat!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

La noi asta e practica veche,LEMONI!

Dau o serie,cred,apoi o reiau,apoi o fac pauza 2-3 luni si abia apoi dau urmatoarea serie .

Dana

Mergi la inceput

la mine inca sunt episoade noi... chiar azi unu

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput