Grey's Anatomy

Grey's Anatomy | Autor: Lemoni

Link direct la acest mesaj

Searialul in sine mi-a placut in primul sezon,acum parca incet, incet se strica dar ce imi place cel mai mult este Patrick Dempsey e asa de cute!
Aseara am pierdut timpul pana la 1 noaptea sa-i vad si filmul Lover boy, a fost mortal.
Voi ce parepe aveti de el?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Lemoni dear, m-ai lovit
I love this guy , joi seara de la 9-10 nu misca nimeni in front la noi acasa .
Culmea e ca inainte de a vedea "Grey's anatomy" nu il stiam apoi am mai vazut ceva filme pe la tv cu el si le-am savurat
you all!

„A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi” Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si eu sunt fan mare mare a cestui tip .. ador tot la el, si nimeni nu misca nimic in casa cand e joi si incepe filmul.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu nu pot sa cred ca numai nou ne place Patrick!
Cred ca serialul nu a aparut inca in romania si fetele nu stiu de cine vorbesc,acum serios cum sa nu il iubesti pe acest baiat......???

Mergi la inceput

de nenea asta vb noi

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nu am vazut nici un episod, dar am vazut ca are o critica buna. despre ce e vorba in mare?

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Asa e, serialul n-a aparut inca pe-aici, eu pana acum nici macar n-am auzit de el .

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Gabrbriela mersic pt poze, trebuie sa-mi printez una sau doua sa le pun sub perna...........haaa.

Mergi la inceput

Lemoni, esti totala .

serialul este cam asa:
- o echipa de medici si o echipa de studenti toti in spital. doctorasu cu pricina insurat dar are olegatura si cu o studenta, sufere mult fata , sufere si el se intoarce nevasta se chinuie pt casatorie, tipa merge cu altu, ultimul episod vazut doctorasu divorteaza de vasta dar inca nu fuge in bratele amantei... pe langa ei mai sunt si alti implicati in legaturi doctor student... studenta indragostita de un bolnav de inima, tragedie mare tipu moare, si ii lasa o avere de 8.7 milioane $ la studenta... asta e serialul in mare... dar e total trebe vazut neaparat.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing
se poate urmari filmul on line ... si e free..

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Apoi pe mine nici nu ma mai intereseaza serialul eu ma uit numai pt
McDreamy!
Gabbriela la Desperate Housewives te uiti?

Mergi la inceput