Viaderm?Foltene?
As dori sa stiu daca a folosit cineva produsele astea...As vrea sa imi cumpar, dar ma gandesc ca poate iar dau banii degeaba. Spre exemplu am inteles ca Revalidul nu e bun mai de nimic...
Ma gandesc ca poate ma ajuta, ca in ultimul timp s-a subtiat foarte tare firul de par, e gras la radacina, plus ca mi-a si cazut destul de mult...si pot sa-l spal si cu mama sampoanelor ca n-au cine stie ce efect.
Astept un raspuns de la voi..chiar si despre alte produse si remedii.Multumesc.
Raspunsuri
danavasile spune:
incearca samponul Klorane, are mai multe variante: fortifiant, antimatreata , il gasesti in farmacii
miria_cristina spune:
Foltene este bun, la fel si Viaredin sau Beauty hair. Iar Revalidul, la fel ca si Foltenul are toata gama de produse pentru par si unghii si nu stiu de ce zici ca nu-i bun.
Daca vrei sa ai un efect trebuie sa-l tii asa cum trebuie nu dupa ureche, cum fac marea majoritate.
Adica, sa respecti prospectul.
Eu am tinut tratamentul si cu Revalid si cu Foltene, in felul urmator: de 3 ori/zi tablete, spalat parul cu sampon si 1/saptamana de masat cu continutul unei fiole. Am mai luat tot in aceasta perioada, vit.E si Pantotenat de Ca, care mai nou nu se mai gaseste sub forma de fiole, ci intra in compozitia produsului Beauty hair. Plus B complex, 1 tableta/zi.
Daca ti tratamentul asa, n-ai cum sa nu fi multumita, dar daca il incepi si nu-l duci pana la sfarsit sau iei alte doze poti sa fi in final nemultumita.
Din cauza asta si sunt parerile impartite.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
cafelutzaro spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Foltene este bun, la fel si Viaredin sau Beauty hair. Iar Revalidul, la fel ca si Foltenul are toata gama de produse pentru par si unghii si nu stiu de ce zici ca nu-i bun.
Daca vrei sa ai un efect trebuie sa-l tii asa cum trebuie nu dupa ureche, cum fac marea majoritate.
Adica, sa respecti prospectul.
Eu am tinut tratamentul si cu Revalid si cu Foltene, in felul urmator: de 3 ori/zi tablete, spalat parul cu sampon si 1/saptamana de masat cu continutul unei fiole. Am mai luat tot in aceasta perioada, vit.E si Pantotenat de Ca, care mai nou nu se mai gaseste sub forma de fiole, ci intra in compozitia produsului Beauty hair. Plus B complex, 1 tableta/zi.
Daca ti tratamentul asa, n-ai cum sa nu fi multumita, dar daca il incepi si nu-l duci pana la sfarsit sau iei alte doze poti sa fi in final nemultumita.
Din cauza asta si sunt parerile impartite.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Aha..deci zici ca ar fi ok. Poti sa-mi spui si cat timp ai tinut tratamentul? am auzit multa lume zicand ca macar 3 luni...
Si chiar ce efecte ai vazut? Eu vreau sa nu mai imi cada si mai ales sa nu se mai ingrase asa de repede...:(
Mi-am cumparat Viaderm pana la urma azi, o sa iau in paralel si un vit B complex cum spui tu. Tipa de la magazinul de unde am cumparat Viaderm zicea ca multa lume cumpara si Urzica..tablete ca supliment...hmmm, n am luat..nu st daca o fi bun...
miria_cristina spune:
Eu am tinut 3 luni, intr-adevar.
Si ca efect pot sa-ti zic, ca la inceputul tratamentului avea parul putin mai jos de umeri, iar 6 luni dupa il aveam aproape de mijloc. Credca efectul medicamentelor actionau si dupa incetarea lui pentru ca altfel nu pot sa-mi explic lungimea. Nu imi cadea mai mult decat trebuia.
Un par lung pierde cam 100 de fire pe zi in mod normal, deci nu avea probleme. Si ce mai observasem atunci era faptul ca unghiile nu mai erau patate si nu se mai exfoliau.
Cristina si D
loneanbianca spune:
Si eu ma inscriu in clubul celor care le cade parul si se exfoliaza unghiile .Dar ce parere aveti de vitaminele speciale pt par din farmacii???
miria_cristina spune:
Pai, de alea vorbim aici!
Cristina si D
loneanbianca spune:
Eu am inceput sa iau Viaderm si am o pofta de mincare....deja m-am ingrasat.In rest.,,.,,dupa o saptamina inca nu am observat nimic....
cafelutzaro spune:
Bianca, sa stii ca chiar citisem post-ul tau referitor la Viaderm..ca ai pofta de mancare. Si eu am, dar sincer nu o simt foarte accentuata fata de cum era pana acum. Nu stiu daca o fi totusi de la asta...poate e mai mult psihic..Cat despre efecte, ce sa zic, nici eu nu pot sa spun ca deocamdata sunt spectaculoase, dar parca parca nu mai cade asa de mult si parca 1-2 zile are volum de cat de cat. In rest se ingrasa la fel de repede
. Oricum am de gand sa iau 3 luni, si urzica la fel.
Numai bine!
oana_s spune:
FOLTENE...l-am folosit eu, este excelent....dupa 1 luna nu mi-a mai cazut fir de par.
Oana si Mara 11.08.2004
bebi spune:
Si eu iau Viaderm de aproape o luna. Am pofta de mancare de la ele si chiar m-am ingrasat putin (la mine era si nevoie). De par nu stiu ce sa zic, dar pielea si unghiile parca arata altfel.
Eu am de gand sa iau vreo 3 luni.