Cura de slabire cu boabe de orez
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? cum mai stati cu boabele si cu kg-mele?
eu am inceput de astazi sa scad(si la boabe si la kg-me
) am luat 29 de bobitze si am zis sa ma urc pe cantar ca nu o mai "facusem" cam de multicel...si...surpriza...am 63 de kg(am slabit 2 kg, aveam 65 cand am inceput)mie nu mi se pare ca am slabit...asa ochimetric
dar daca cantaraul zice asa...il cred![]()
vreau sa va spun ca am mancat absolut normal, nu m-am abitnut de la nimik, ba dimpotriva am cam bagat si dulciuri la greu dar faptul ca mi s-a reglat tranzitul intestinal cred ca este un avantaj si de-aia probabil am dat aceste 2 kg jos...
eu deja ma gandesc cand termin cura asta(adica in ianuarie) sa ma apuc iar de inghitit boabe
...oare cand pot incepe din nou dupa terminarea curei actuale?
va pup pe toate
bafta si va astept la "raport"![]()
monica
Laura Ioana spune:
Fetelor m-ati facut curioasa si m-am apucat si io de treaba. Faza e ca am uitat ieri sa iau 1 bob
Am inceput de azi cu 2 boabe, e nashpa? Dupa ce le inghit nu mananc nimic 2 ore, nu? Si nu beau nici cafea?

Poze Laura
monica-elizabet spune:
eu nu stau 2 ore, cateodata si dupa o ora mananc sau beau cafelutza cu ceva de rontzait
(asta in we)
de luni pana vineri cand merge baietelul la gradi le iau la 7 si apoi mai stau in pat cu cea mica si cand se trezeste ea atunci papam amandoua
...si trec cam 2-3 ore pana mananc
si eu am inceput cu o zi mai tarziu decat fetele dar am luat 1 bob in prima zi...cred ca n-are prea mare importanta acum 1 bob in plus sau in minus nu mai conteaza...tot cam aia este![]()
bafta multa
monica
Luna75 spune:
Salut si eu fetele intrate recent in grup.Mult succes si la cat mai putine kg.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
monica-elizabet spune:
hello, abia v-am mai gasit pe pagina 3
ce mai faceti? cum mai stati cu numaratul boabelor?
eu azi am luat 27
numai bine si bafta la slabit
monica
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
eu azi am luat 27
numai bine si bafta la slabit
prezenta.Eu am luat 26 !Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
silvana_salajan spune:
Buna fetelor! Azi si eu am luat 25! Cum mai e la cura? Ma rog, daca si asta e cura...