Cura de slabire cu boabe de orez

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

se poate tine si cu boabe de orez integral?

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cum stati cu boabele?Am si eu o problema. Poate ar trebui sa merg la un control. De cand cu boabele astea, am o sete permanenta. Am auzit ca asta ar putea fi un semn de diabet???!!! Voi cum va simtiti? Eu beau pahar dupa pahar de apa, ieri am baut vreo 3 litri?!! Ceea ce pentru unii e normal, mie mi se pare muuult. Poate ca am sa-mi fac o glicemie sa vad cum stau, sunt putin nelinistita. Desigur, as vrea si parerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

silvana,eu nu beau mai mult decat inainte,deci nu imi pot da seama daca setea vine de la orez sau nu.
De doua zile insa,visez la tortul tau...bazin de inot.
ariel,nu cred ca ar fi o problema cu orezul integral

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Serios? Nu e asa de greu de realizat. Daca vrei sa-l faci, pot sa-ti vand unele ponturi. Eu nu l-am gustat.. din pacate. Dar am sa fac unul de Craciun pentru mine, si am sa-l mananc pe tot.Desigur, glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetele oreziste
ati fost cumintele? ati inghitit bobitele de orez? daca nu....moshul va da cadouri...nu va ia kg-mele
nici eu nu observ nici o schimbare...nici macar lipsa poftei de mancare, nu mi-e sete chiar deloc, eu nu beau apa de obicei...ma fortez sa beau ceva mai multa apa...dar de cele mai multe ori uit...
va pup, numai bine

monica

Mergi la inceput

Ce mai faceti?Cum stati cu boabele de orez?Sunt bune? La cate ati ajuns? Ca eu iar am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

la mine cred ca a mers pentru ca ceva am dat jos, nu va spun cat sa nu ma invidiati. e adevarat ca am mancat mai putintel, dar la dulciuri n-am renuntat de tot ca poate dadeam si mai mult jos.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Ce mai faceti?
Cum stati cu boabele de orez?
Sunt bune? La cate ati ajuns? Ca eu iar am uitat!

silvana, maine e ziua cu 30 de boabe

Mergi la inceput

Hai Caprita, zi-ne si noua cat ai dat jos! Ma urc si eu pe cantar, pe maine. Dupa cum stau pantalonii pe mine, cred ca in jur de 3 kg s-au dus. E mult, e putin?Va si mai vin.

Mergi la inceput

tot cam asa 2-3kg. dar mie teama sa nu le pun la loc, c de craciun si anul nou pt ca sunt o maaaaaaaaaare pofticioasa

Mergi la inceput