Vine barza? 28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Medooooooo interesant scenariu dar uite ca ti-l dau peste cap si ma duc sa cumpar un test pe care il fac azi la birou.
De asta ce spui?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by amameda

Biby, imi pare rau.Dar inca nu dispera.
Nu am retinut,iertaciune,in ce zi ai ovulat?

MEDA

hmm... pai nu stiu ca nu tin calculul ovulatiei. Dar cred ca a fost undeva in jurul datei de 20-24 octombrie.
Multumesc!
Oricum sunt ok. ma asteptam sa fie negativ... Ar fi fost prea frumos sa fie adevarat!

Dar aveti idee ce pot face sa grabesc rushii???

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!!!Intru si eu aici in speranta ca in curand voi avea si eu un bebe!!Am intrerupt pastilele acum 2 luni.Vroiam sa incercam sa facem un bebe doar la anul,dar acum nu ne mai ferim...mai ales ca am auzit ca nu ramai din prima,uneori chiar nici dupa cateva luni...Oricum eu imi faceam probele din cauza prolactinei mari cu care am avut probleme de vreo 2 ani.Dar acum 2 saptamani mi-am facut analiza si e normala.M-am bucurat f mult.
Lun aasta prima zi a ciclului a fost pe 28 octombrie(nu m-am exprimat prea bine)Ovulatia cred ca se va produce prin 11 nov.Dar noi lucram de pe acuma...ca nu stii cand vine ovulul..Sper sa iasa ceva luna asta,ca eu nu prea mai am rabdare.Sotul are destula,dar daca las dupa el,poate pe la vreo 30 de ani vom face si noi bebe...Poate ii fac o surpriza de Craciun!!!
Oare la cat timp voi simti niste semne ca as fii graviduta???Mama,ce ma grabesc....poate voi fii dezamagita...dupa cate am citit aici....
Va pupacesc pe toate!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anca,asteptam rezultatul testului

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Ramonela bine ai venit printre noi si bafta.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ramonela, bine ai venit si multa bafta!
La multi ani si Gabrielelor si Mihaelelor de pe aici!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Hai Anca!!!!!!
Tinem pumnii!!!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mai fetelor, haideti sa va intreb si eu ceva. Ati mai patit ca la 3 zile de la ovulatie, adica z17, sa inceapa sa va doara sanii ca si cum se apropie rushii? Pana acum 2 zile aveam si dureri la ovare ca la ovulatie, am devenit destul de obosita si casc mai tot timpul, sanii ma dor de mor, si aseara durerea cedase, dar a aparut de dimineata iarasi. Alalteieri noapte m-am trezit din somn din cauza durerilor la sani. Sambata am tocat 4 verze si am obosit de ziceai ca am sapat toata ziua, si tot sambata am avut o durere cumplita de coloana. In rest nici un semn. Si ieri am avut de vreo 3 ori intepaturi inauntru, dar care durau max 1 minut. Da vedem noi maine ca tre sa apara rushii aia urati.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Anca, sa inteleg ca te tii de dimineata cu pishulica? Sa ma chemi daca ai facut glob vezical ,sa te sondez pt. test.

Ramonela sper sa fie venit ,vazut, plecat la odisee.

Biby, inseamna ca nu ti-a intarziat inca, nu? Zilele astea care vin ar trebui sa se arate uratii.Sa speram ca nu vor veni si ca testul se va pozitiva in 2-3 zile. La unele persoane bHCG creste mai lent.

MEDA

Mergi la inceput

Medo cum sa ma tin cu vezica plina?
NUUUUU
Ma duc sa i-au un test si il fac ,dar crede-ti ca daca ala de luni a fost negativ azi o sa iasa ceva?

anca
poze nunta

Mergi la inceput