Vine barza? 28
Raspunsuri - Pagina 17
Laura Ioana spune:
Beeey Anca nu vin rushii! Io cred ca-i de bine scurgerea aia Pana te programezi la dr fa si tu un test de sarcina, nu ne mai perpeli asa!
Poze Laura
ancadragoman spune:
Neata si La multi ani pentru toate sarbatoritele de azi.
Azi dimineata m-am trezit f uda si am zis ca gata au venit,dar nu.era o chestie albicioasa.
Mai maine mai fac un test,dar nu am inca nici o simptoma de bb.
Pupici
anca
poze nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Razuta bine ca mai vii pe aici.Cum te simti?
Dr sigur nu am facut niciodata.
Ma simt...RAU. Vars la orice ora din zi, ametesc, seara abia pot sta 5 min in picioare, dureri de cap, pipi des, dureri de sani...da' toate aste vi le doresc si voua!!!!
N-ai facut dr Sigur? Pai si ce-astepti???
a! La multi ani tuturor Sfintilor de astazi, sa dea Dumnezeu ca sfanta zi de azi sa vina cu vesti bune!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 8 +
ancadragoman spune:
Razuta vreau si eu.....
Fac un test maine dimineata.
Dupa 2 pastile de urogestan trebuia sa vina?
anca
poze nunta
Laura Ioana spune:
Anca meeey, ce-ti place sa te joci cu nervii nostri!!!!! Cat mai tre sa-ti intarzie ca sa faci o treaba? O programare azi sau un test azi!
Poze Laura
mirella76 spune:
La multi ani!...
pentru MIHAELE SI GABRIELE sau sotiori cu nume de sfanti
sa vi se implineasca acest vis minunat de a fi
si de a avea
si voua dar si noua celelalte fetite
Haideti fetele cucuietele vine sau nu vine barza asta?....
Doar nu plecara cu toatele in tarile calde!?....
Daca e nevoie mergem dupa ele acolo...Si sa vezi atunci...
mirella
bibyrox spune:
Neatza fetelor si La Multi Ani sarbatoritelor de astazi! Sa va implineasca Dumnezeu visul cel mare: de a deveni mama!
Eu am facut test (Dr.Sigur) azi dimineata si bineinteles ca rezultatul este NEGATIV! Dar foarte negativ! Nu se vedea nici urma de a doua liniuta! Asta e! mergem inainte!
Asadar Z31 si nici urma de uratzi!
Alinus multumesc mult de tot pentru incurajari dar... dupa cum vezi la mine inca nu vrea sa vina !
Pupici dulci pe burtici (sa creasca mari!)
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
amameda spune:
La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica.Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa le indeplineasca toate dorintele.
Cu drag,
MEDA
amameda spune:
Anca, esti tareeeee, mai!Tu ne duci cu vorba si la urma ne arati poza cu copilul.
Scenariu posibil:
Te-ai gandit sa faci maine o programare la testul cu pishu',maine afli ca toata ziua e ocupata si prima programare disponibila e pe luni. Luni nu poti din cauza serviciului,ramane pe marti, iar marti nu ai baut destule lichide pt un pishu'de calitate. Te programezi din nou ......dar a expirat intre timp testul. Nu gasesti farmacie deschisa.......Alo, va rog sa veniti ca o doamna naste in strada, dar ea spune ca nu stie daca e insarcinata.
Orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare
MEDA
amameda spune:
Biby, imi pare rau.Dar inca nu dispera.
Nu am retinut,iertaciune,in ce zi ai ovulat?
MEDA